Zaten bugun var bıda yok bıktum xd herıften sogdum artık ıs zevkı gectı amac oldu gerıldık[/QUOTE
Aslında bi yönden hata ypyruz biz seks i iş gibi görüp sadece çocuk için ypyruz yani oluruna brksak norml sırf eşimizi istediğimiz için yapsak daha farklı olcak ama ypyruz işte sonuçta negatif cknca yine üzülen biz oluyoruz artı eşlerimiz de ypranıyo bu durumdaZaten bugun var bıda yok bıktum xd herıften sogdum artık ıs zevkı gectı amac oldu gerıldık
Hyrlsı olsun cnm tedbir bizden taktir Allahtanaynen bugünü ve 2 gün sonrasını değerlendircem... olmazsa eğer kesinlikle ovü test denicem
Bi çok kişiden duydum bn oluruna brakp hiç duşunmediģinde hamile kalan çok olmuş bzde bunu başarabilsek ne güzel olro yüzden her gün sıkıcı oluyor. biz yapamıyoruz valla.. 2-3 günde bir oluyor..
Anladım cnm hkkmzda hyrlsı artkBen keyfımden denemıom doktorum dıo yumrtlmın tekı caslmyo benım mecbur hergun denıoz o gunlerde gecen ay ılk defa 2 sıde catlmıs oyuzden doktorum l ogunler oldunu soledı hergun dene dedı el mahkum
Evet cnm değerlendirdim bnmde bugün negatif bklm artk bat ı bekliycez hkkmzda hyrlsıNaptınsnackr dun deherlendrdınmı bugun test ysptım yumurtlama bıtmıs
O ağrı bnde de var cnm blmyrum yumurtlamanın etkisi olablrBat 15 sanırım ıkımızınde haberleselım de bende 2 gundr kasık agrsı var cozemedım
Hyrlsı cnm bnm iki gündür açık sarı şeffaf akıntm başladı snde var mı böyle bisey9 gunumuz kaldı hadı hyrlısı
İnşallah bebişlerimiz vardırVar bıde kasım agrıo bı gırıo bı cıkıo
Cnm nasıl durumlar var mı bi belirti fln bnm bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım oldu yine hasta mı olcam ki moralim bozulduInssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?