Yumurtlama dönemi

inşallah canım bizde 3 gün üstüste değerlendiremiyoruz bir gün ara oluyor hep çok yoruluyoruz öbür türlü sağlıklı olmuyor ilişki vazgeçtik bizde 3 gün üstüste den
Bende hic oyle denemiyordum ama uc aydir tutturamadim bu ay en azindan yumurtlama gununde ucgunu degerlendirelim diye dusunuyorum onun oncesi hep gun asiriydi canim ama malesef kalamiyorum. Busefer kacirmamam lazim :) ama nasil eşim hic uzerine dusmuyor hic sormuyor cok rahat

benim eşim de öyle çok rahat bebek istemediğin zaman gelir sil kafandan diyor bana bende saklıyorum artık ondan yumurtlama günlerimi hiç söylemiyorum

benim eşim de öyle çok rahat bebek istemediğin zaman gelir sil kafandan diyor bana bende saklıyorum artık ondan yumurtlama günlerimi hiç söylemiyorum
Bizim aramizda bu zamana kadar hic muhanbeti gecmedi canim hic ben paylasmadim kendide sormadi bebek konusu hic acilmiyor sadece artik hapi kullanma dedi ocak ayinda onun uzerine hic bisey sormadi soylemedide ama ben her ay bu yumurtlama gununu bekliyorum ve herseferinde bisey cikiyo uc aydir boyle bir turlu degerlendiremiyorum bu ay kararliyimndedim ama simdide yarin sinav var hic o tarafli degil yani tek dedigi otur sinavina odaklan ona calis puff obaska odada ben baska odada oturmaktan valla cok sıkıldim

yaşın 30 un altındaysa çok takma canım oluruna bırak bence de ben 35 yaşındayım ondan bu telaşlarım genç olsam hiççç takmam bi sorun olmadığı sürece oluruna bırakırım

Bende 26 yasındayım ovu takıp ettm gecen ay hep takma bak bende oldu sendedenolur ıns

Cızgı gordum gun bıde ogumden sona ha bıde yumurtlama gunu haftasıydı ıste

Arkadaşlar selam.. Her seferinde cevap verdiniz o yüzden yine önce size sormak istedim. Benim takvimdeki yumurtlama tarihim bugün ama ben 3 gün önce şiddetli bi yumurtlama ağrısı çektim tüm gün. Böyle bi durumda hangi gün gerçek oluyor bilemedim..

Kızlar lütfen benimkilerine de bakın var mıdır sizcee

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38

Takvimler her zaman işe yaramıyorr takvime göre hep 14 gün yumurtladığımı zannediyodum ama meğer 16 gün yumurtluyormuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…