- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Galiba canim biraz sabirsiz davraniyoyum suan bir test daha yaptim icim rahatladi :)canım iki testin arası en az 6 saat olmalı sen ikinci testi çok erken yapmışsın ondan böyle çıkmış
Yaptim canim bak atayim sanaBugün yaptın mı test
teste göre yumurtluyorsun canım hayırlısı olsun inşallah haziran da güzel haberler alalım mübarek günün hürmetine :)Galiba canim biraz sabirsiz davraniyoyum suan bir test daha yaptim icim rahatladi :)
Ayy ins. Canim yaaa üc gun onemli diye biliyorum ins.degerlendirebilirim.teste göre yumurtluyorsun canım hayırlısı olsun inşallah haziran da güzel haberler alalım mübarek günün hürmetine :)
inşallah canım bizde 3 gün üstüste değerlendiremiyoruz bir gün ara oluyor hep çok yoruluyoruz öbür türlü sağlıklı olmuyor ilişki vazgeçtik bizde 3 gün üstüste denAyy ins. Canim yaaa üc gun onemli diye biliyorum ins.degerlendirebilirim.
Bende hic oyle denemiyordum ama uc aydir tutturamadim bu ay en azindan yumurtlama gununde ucgunu degerlendirelim diye dusunuyorum onun oncesi hep gun asiriydi canim ama malesef kalamiyorum. Busefer kacirmamam lazim :) ama nasil eşim hic uzerine dusmuyor hic sormuyor cok rahatinşallah canım bizde 3 gün üstüste değerlendiremiyoruz bir gün ara oluyor hep çok yoruluyoruz öbür türlü sağlıklı olmuyor ilişki vazgeçtik bizde 3 gün üstüste den
benim eşim de öyle çok rahat bebek istemediğin zaman gelir sil kafandan diyor bana bende saklıyorum artık ondan yumurtlama günlerimi hiç söylemiyorumBende hic oyle denemiyordum ama uc aydir tutturamadim bu ay en azindan yumurtlama gununde ucgunu degerlendirelim diye dusunuyorum onun oncesi hep gun asiriydi canim ama malesef kalamiyorum. Busefer kacirmamam lazim :) ama nasil eşim hic uzerine dusmuyor hic sormuyor cok rahat
İyi hadi tam pozitif cnm hyrlı olsun 24 saat içinde çatlıcak yumurtan bugünü ve yarını değerlendir Rabbim hyrlısını versin :)Yaptim canim bak atayim sana
Bizim aramizda bu zamana kadar hic muhanbeti gecmedi canim hic ben paylasmadim kendide sormadi bebek konusu hic acilmiyor sadece artik hapi kullanma dedi ocak ayinda onun uzerine hic bisey sormadi soylemedide ama ben her ay bu yumurtlama gununu bekliyorum ve herseferinde bisey cikiyo uc aydir boyle bir turlu degerlendiremiyorum bu ay kararliyimndedim ama simdide yarin sinav var hic o tarafli degil yani tek dedigi otur sinavina odaklan ona calis puffbenim eşim de öyle çok rahat bebek istemediğin zaman gelir sil kafandan diyor bana bende saklıyorum artık ondan yumurtlama günlerimi hiç söylemiyorum
yaşın 30 un altındaysa çok takma canım oluruna bırak bence de ben 35 yaşındayım ondan bu telaşlarım genç olsam hiççç takmam bi sorun olmadığı sürece oluruna bırakırımBizim aramizda bu zamana kadar hic muhanbeti gecmedi canim hic ben paylasmadim kendide sormadi bebek konusu hic acilmiyor sadece artik hapi kullanma dedi ocak ayinda onun uzerine hic bisey sormadi soylemedide ama ben her ay bu yumurtlama gununu bekliyorum ve herseferinde bisey cikiyo uc aydir boyle bir turlu degerlendiremiyorum bu ay kararliyimndedim ama simdide yarin sinav var hic o tarafli degil yani tek dedigi otur sinavina odaklan ona calis puffobaska odada ben baska odada oturmaktan valla cok sıkıldim
26 yasindayim canmyaşın 30 un altındaysa çok takma canım oluruna bırak bence de ben 35 yaşındayım ondan bu telaşlarım genç olsam hiççç takmam bi sorun olmadığı sürece oluruna bırakırım
Amin canim ins.İyi hadi tam pozitif cnm hyrlı olsun 24 saat içinde çatlıcak yumurtan bugünü ve yarını değerlendir Rabbim hyrlısını versin :)
Canim bugunku testimide atayim sanaAmin canim ins.
CNM bugünüde değerlendirmeyi ihmal etme hkknda hyrlsı:)Canim bugunku testimide atayim sana
Bende 26 yasındayım ovu takıp ettm gecen ay hep takma bak bende oldu sendedenolur ıns
Arkadaşlar selam.. Her seferinde cevap verdiniz o yüzden yine önce size sormak istedim. Benim takvimdeki yumurtlama tarihim bugün ama ben 3 gün önce şiddetli bi yumurtlama ağrısı çektim tüm gün. Böyle bi durumda hangi gün gerçek oluyor bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?