- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
Birde geçen cuma yani ayın 2 sinde adetimin üzerinden 3 gün geçmişti ilişki oldu bu sürede bir bebek olamaz dimi çünkü sancılarım arttı hani olurda geç yumurtlamışımdıır falan?
Size böyle birşey mümkün mü?
<br>Birde geçen cuma yani ayın 2 sinde adetimin üzerinden 3 gün geçmişti ilişki oldu bu sürede bir bebek olamaz dimi çünkü sancılarım arttı hani olurda geç yumurtlamışımdıır falan?<br>
Size böyle birşey mümkün mü?
ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonraki günlerde ilişki neden önerilmiyo kızlar bu ay ovulasyon testi kullanıcam bilgi verirmisiniz kullananlar
<br>
<br>Şimdi öncelikle adet düzensizliği polikistikoveri düşündürüyor. ama sen zaten doktor kontrolünde olduğun için büyük ihtimalle böylr bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Ve prolaktin ve TSh hormonlarını da ontrol ettirmişsindir mutlaka. Bunlarırn hepsi normalse doktorun dediği gibi deneyip beklemekten başka çare yok ama genelde doktorlar 1 sene bekle derler sen çok mu gençsinki 2 sene bekle dedi doktorun aacaba?
Ben henüz 23 yaşındayım ::) ve o tsh ve prolastınıme bakılmadı :S
tam tersine adet gelene kadar günaşıırı çalışma istiyorlar
hımm çift çizgi görüldüğü gün ilişkiden sonra bir hafta cinsel perhiz diye okumuştum bir yerde kafam karıştı kızlarrrrr yardımmm lütfen
merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. 4 martta ovulasyonda çift çizgi gördüm, pazartesi salı ilişki oldu. Bundan sonra ilişkiye devam mı edeceğim yoksa bir hafta ara mı vereceğim bilmiyorum. Forumda bir arkadaş 1 yıldır denediğini hamile kalamadığını ancak ovulasyonda çift çizgiyi görüp ilişki yaşadıktan sonra 1 hafta ara vererek hamile kaldığnı yazmış. Kime soracağız gerçekten kafa karıştırıyor bu durum. 6 aydır deniyoruz. Hep 13. -14. günlerde denemeye başlıyorduk. Bu ay ovulasyon testiyle 11. gün yumrtladığımı fark ettim ve o günü değerlendirdik. Şimdi başarıya bu kadar yaklaşmışken bi daha yeniden denemek beni üzüyor ya.
Ay işte aynı dertten muzdaribiz. Biri diyor 1 hafta cinsel perhiz öbürü diyor ki sakın ihmal etme gün aşırı çalış. Ama birşey diyim mi bence çift çizgi sonrası 1 hafta çalışmak en mantıklıdı. Çünkü çift çizgi yumurtlamayı gösteriyor çatlamayı değilki. Çatladığı gün döllenme oluyor. Demekki kolaylaştırmak için 1 hafta devam etmek lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam telde bir jinekologa danıştım, döllenmiş yumurta ilişkiyle akıp gitmez, günaşırı ilişkiye devam edin dedi. Biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Benim satım 21 şubattı. Ben önümüzdeki haftaya kadar iki günde bir devam edeceğim. Bir de dünden beri sol kasığım ağrıyor, iyi bi şeydir inşallah. Sorular sorular aklımdaki sorularrrr :) :)
bilmiyorum eger bu ay hamıle kalmassam klomene baslıcam. :) 12 gunum kaldı adetıme bakalım bıde ben ıncır kuru uyguluyorum 5 gundur felan ve bos vakıtlerımde ıncır yıyorum bol bol ıns ılac kullanmadan hamıle kalabılırım
bilmiyorum eger bu ay hamıle kalmassam klomene baslıcam. :) 12 gunum kaldı adetıme bakalım bıde ben ıncır kuru uyguluyorum 5 gundur felan ve bos vakıtlerımde ıncır yıyorum bol bol ıns ılac kullanmadan hamıle kalabılırım
Herkese merhaba ben sitenize daha yeni üye oldum önceden sitenizde paylaşılanları okuyordum ve çok hoşuma gidiyordu ne güzel aile gibi olmuşsunuz :)bende yumurtlama dönemini çözmeye çalışanlardanım 4 aydır korunmuyoruz ama bebiş yokbu ay yine denemeye devam allah kimseyi aratmasın isteyen herkse sağlıklı hayırlı bebek versin inşalllah.belki kısa zaman 4 ay ama yinede olmuyor üzülüyorum derdimi paylaşmak istiyorum
kızlar, bende ovülasyon testi kulananlardanım ama 3 gün üstüste pozitif çıktı. garibim eşimi çok yormuş oldum bu ayneden öyle oldu ki acep anlamadım ? :44:
canım burada konusulanlardan bıldıgım kadarıyla normalde 1 gun koyu cıkması lazım.eger devamlı koyu cıkıyorsa hamıle olabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?