Yumurtlama döneminde yaşananlar yaşanamayanların anlatılldığı topic

Şimdi öncelikle adet düzensizliği polikistikoveri düşündürüyor. ama sen zaten doktor kontrolünde olduğun için büyük ihtimalle böylr bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Ve prolaktin ve TSh hormonlarını da ontrol ettirmişsindir mutlaka. Bunlarırn hepsi normalse doktorun dediği gibi deneyip beklemekten başka çare yok ama genelde doktorlar 1 sene bekle derler sen çok mu gençsinki 2 sene bekle dedi doktorun aacaba?

<br>
<br>Şimdi öncelikle adet düzensizliği polikistikoveri düşündürüyor. ama sen zaten doktor kontrolünde olduğun için büyük ihtimalle böylr bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Ve prolaktin ve TSh hormonlarını da ontrol ettirmişsindir mutlaka. Bunlarırn hepsi normalse doktorun dediği gibi deneyip beklemekten başka çare yok ama genelde doktorlar 1 sene bekle derler sen çok mu gençsinki 2 sene bekle dedi doktorun aacaba?

Ben henüz 23 yaşındayım ::) ve o tsh ve prolastınıme bakılmadı :S

ben pazartesi günü doktorumu aradım bende hormon bozuklugu olabılır mı dedım oda ben gerek görmuyorum dedı bırde bende asırı kılo kıllanma falan yok bende hormon bozuklugu oldugunu dusunmuyorum poffff arada kaldım :S

hımm çift çizgi görüldüğü gün ilişkiden sonra bir hafta cinsel perhiz diye okumuştum bir yerde kafam karıştı kızlarrrrr yardımmm lütfen

merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. 4 martta ovulasyonda çift çizgi gördüm, pazartesi salı ilişki oldu. Bundan sonra ilişkiye devam mı edeceğim yoksa bir hafta ara mı vereceğim bilmiyorum. Forumda bir arkadaş 1 yıldır denediğini hamile kalamadığını ancak ovulasyonda çift çizgiyi görüp ilişki yaşadıktan sonra 1 hafta ara vererek hamile kaldığnı yazmış. Kime soracağız gerçekten kafa karıştırıyor bu durum. 6 aydır deniyoruz. Hep 13. -14. günlerde denemeye başlıyorduk. Bu ay ovulasyon testiyle 11. gün yumrtladığımı fark ettim ve o günü değerlendirdik. Şimdi başarıya bu kadar yaklaşmışken bi daha yeniden denemek beni üzüyor ya.

bende çok kararsızım bu ay ilk defa ovulasyon testi yapacağım bugün başlamayı düşünüyorum ve inşallah çift çizgiyi görürsem sonraki günlerde napacağımı hala bilmiyorum kafam karışık inşallah gebelik testinde de çift çizgiyi görürsün arkadaşım

Ay işte aynı dertten muzdaribiz. Biri diyor 1 hafta cinsel perhiz öbürü diyor ki sakın ihmal etme gün aşırı çalış. Ama birşey diyim mi bence çift çizgi sonrası 1 hafta çalışmak en mantıklıdı. Çünkü çift çizgi yumurtlamayı gösteriyor çatlamayı değilki. Çatladığı gün döllenme oluyor. Demekki kolaylaştırmak için 1 hafta devam etmek lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam telde bir jinekologa danıştım, döllenmiş yumurta ilişkiyle akıp gitmez, günaşırı ilişkiye devam edin dedi. Biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Benim satım 21 şubattı. Ben önümüzdeki haftaya kadar iki günde bir devam edeceğim. Bir de dünden beri sol kasığım ağrıyor, iyi bi şeydir inşallah. Sorular sorular aklımdaki sorularrrr :) :)

Bende akıp gideceğini düşünmemiştim hiç. Ama doğruymuş bak demekki. Sağol canım bilgi için

Herkese merhaba ben sitenize daha yeni üye oldum önceden sitenizde paylaşılanları okuyordum ve çok hoşuma gidiyordu ne güzel aile gibi olmuşsunuz :)bende yumurtlama dönemini çözmeye çalışanlardanım 4 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok bu ay yine denemeye devam allah kimseyi aratmasın isteyen herkse sağlıklı hayırlı bebek versin inşalllah.belki kısa zaman 4 ay ama yinede olmuyor üzülüyorum derdimi paylaşmak istiyorum

kızlar bu incir kürü dediğiniz nedir? hiç bilgim yok bu konuda.. hamile kalmayımı kolaylaştırıomuş ?

kızlar, bende ovülasyon testi kulananlardanım ama 3 gün üstüste pozitif çıktı. garibim eşimi çok yormuş oldum bu ay neden öyle oldu ki acep anlamadım ? :44:

hoşgeldin canım.. bende kasımdan beri korunmuyorum ama bendede hala tık yok.. Bu ayda olmadı bakalım bende nisana umutluyum artıkın... inşallah olur Rabbim isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla ne diyelim.

kızlar, bende ovülasyon testi kulananlardanım ama 3 gün üstüste pozitif çıktı. garibim eşimi çok yormuş oldum bu ay neden öyle oldu ki acep anlamadım ? :44:

canım burada konusulanlardan bıldıgım kadarıyla normalde 1 gun koyu cıkması lazım.eger devamlı koyu cıkıyorsa hamıle olabılırsın.

canım burada konusulanlardan bıldıgım kadarıyla normalde 1 gun koyu cıkması lazım.eger devamlı koyu cıkıyorsa hamıle olabılırsın.

ah canım ağzın bal yesin keşke öyle olsa ama dünden sonra daha silikleşmeye başladı, gerçi yinede belirgin çıkıyo. incir kürüne başlamıştım bu ay, ondan mı oldu acep ? :44:

kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…