Yumurtlama döneminde yaşananlar yaşanamayanların anlatılldığı topic

evet canım kaç gündür bende hastanedydim bu gün geldim evime,henüz araştırıolar canım belli değil:26:bende regl oldum bu arada bende,sen buay hangi yötemi kullanacan:1:malum buralarda dolaşa dolaşa prof.gibi olduk hergün değişik yöntemlerde ekleniyor tabi:16::16::16:

Valla ben hala ovülasyon testini kullanıyorum. Birde ateş ölçüyorum ama ona adet başladıktan 7 gün sonra falan başladım. bu aralar aksiyon zamanı

aha yeni bişi daha duydum ateş ölçmek ne ay yani nasıl ve neden ölçüyrsun:1::1:
Aaaa nasıl duymadın. Şimdi mantık şu: vücut ateşin adetin ilk günü en düşük seviyededir. Ve yumurtlama gününe kadar böyle devam eder. Yumurtlama günü kişiden kişiye değişmekle birlikte yaklaşık 0.5 0.6 civarı artar ve gebelik oluşursa gebelik boyu böyle devam eder.
Bu yöntemidoktorlar bile öneryor

Aaaa nasıl duymadın. Şimdi mantık şu: vücut ateşin adetin ilk günü en düşük seviyededir. Ve yumurtlama gününe kadar böyle devam eder. Yumurtlama günü kişiden kişiye değişmekle birlikte yaklaşık 0.5 0.6 civarı artar ve gebelik oluşursa gebelik boyu böyle devam eder.
Bu yöntemidoktorlar bile öneryor

valla be bileyim duyduysamda unuttum demkki..nasıl bir alet kullanılıyor çocuklara kullandğmz dijital ateş ölçer oluyomu

ya kızlar ben bugün adetin 14. günündeyim. Dün dr bu akşam çalışmalara başla yumurtan 1.6 cm olmuş hergün 1-2 mm büyür zaten haftaya kadar gün aşırı devam et haftaya gel çaylamış mı çatlamamış mı ona bakarız dedi. Çatlaması için ne yapmak lazım bilen var mı? Tabi bi de çatladıktan sonraki uygulamaları sorcam

yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ya da ne zaman çatladığını öğrenmenin bir yolu var mı?

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. İsveç diyeti yapmak istiyorum. Bayağı bir kilo fazlam var. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?

Back
X