- 20 Aralık 2023
- 402
- 79
- 18
- 29
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
3.gün bugünGecikmeniz kaç gün
Aynıyız bende beklemedeyim test yapmadım3.gün bugün
Ne zaman yapcaksin testiAynıyız bende beklemedeyim test yapmadım
10 gün geçmesini bekliycem olmasam randevu alıp kan testi yaptırcam 3 aydır bu şekilde gecikme yaşıyorum doktor sorun yok diyor anliyamıyorum oyuzdenNe zaman yapcaksin testi
Pco falan varsa ondan olabilir10 gün geçmesini bekliycem olmasam randevu alıp kan testi yaptırcam 3 aydır bu şekilde gecikme yaşıyorum doktor sorun yok diyor anliyamıyorum oyuzden
Pco yok kist de hiç olmadı çok düzenli adet görüyordum günü gününe ama 3 aydır bu problemi yaşıyorum bide bu ay antibiyotik kullandım belki ondandır diye beklemedeyim 1 2 gün gecikmede sıkıntı yapmıyorum ama gecen ay 15 gün gecikme oldu doktor ona rağmen havadandir yada stresten de olabilir dediPco falan varsa ondan olabilir
Benim de arada 1 gün falan oynar ya 1 gün erken ya da geç olur bende test yapıyorum üç dört gündür bir silik çıkıyo çok silik ama en son yaptıklarım da negatif bende bekliyorum artık regliyi umutsuzum
Olabilirr eğer istiyorsan inşallah bu sefer gecikme gebeliktendirrPco yok kist de hiç olmadı çok düzenli adet görüyordum günü gününe ama 3 aydır bu problemi yaşıyorum bide bu ay antibiyotik kullandım belki ondandır diye beklemedeyim 1 2 gün gecikmede sıkıntı yapmıyorum ama gecen ay 15 gün gecikme oldu doktor ona rağmen havadandir yada stresten de olabilir dedi
Pco falan varsa ondan olabilir
Benim de arada 1 gün falan oynar ya 1 gün erken ya da geç olur bende test yapıyorum üç dört gündür bir silik çıkıyo çok silik ama en son yaptıklarım da negatif bende bekliyorum artık regliyi umutsuzum
İnşallah öyle olur rabbim hayırlı sağlıklı çocuklar versin herkezeOlabilirr eğer istiyorsan inşallah bu sefer gecikme gebeliktendirr
Olabilirr eğer istiyorsan inşallah bu sefer gecikme gebeliktendirr
Bir şey icmedim canım Olmadım ama olmak üzereyim sancım çok bugün başladı biliyorum bu ağrıyı belli geliyor regliCanım merhaba hala regli olmadıysan çok sabırlısın ya vallahi maşallah gidip bir kan ver kız arada silik de çıkıyor belki geç döllenmedir sakın adet söktürücü bir şeyler içme
Bir şey icmedim canım Olmadım ama olmak üzereyim sancım çok bugün başladı biliyorum bu ağrıyı belli geliyor regli
Bir şey icmedim canım Olmadım ama olmak üzereyim sancım çok bugün başladı biliyorum bu ağrıyı belli geliyor regli
Regli oldunuz muBir şey icmedim canım Olmadım ama olmak üzereyim sancım çok bugün başladı biliyorum bu ağrıyı belli geliyor regli
Ay dayanamadım çok fena oldum dolorex içtim bir tane bazen içiyordum arada reglimi etkilemezdi ama bu sefer etkiledi galiba olamadım daha inşallah yarına sökülür artıkOlacaksa da kendi sökülsün sen bir şey içme kuzucuğum ol bir an önce bitsin yeni döngün başlasın sağlıklı bir şekilde sakın canını da sıkma
Ay dayanamadım çok fena oldum dolorex içtim bir tane bazen içiyordum arada reglimi etkilemezdi ama bu sefer etkiledi galiba olamadım daha inşallah yarına sökülür artıkBazen yaptigimiz bu stres gecikme yapabiliyor bence. Bekle bekle gelmiyor acaba dedikce daha cok stres…
Olamadım halaRegli oldunuz mu
Bizi de haberdar et canımAy dayanamadım çok fena oldum dolorex içtim bir tane bazen içiyordum arada reglimi etkilemezdi ama bu sefer etkiledi galiba olamadım daha inşallah yarına sökülür artık
Benimde 5 gün geçti hala tık yokOlamadım hala
Pardon bat 12 mayısKızlar bayadır mesajları takip ediyorum 10-12 tane idrar testi yaptım sadece bir tanesi silik çıkmıştı. Sat 17 nisan Bat 12 nisan olması lazımdı. Reglim bir gün gecikti. Tabi ben sabırsızlıktan özelde 6 mayısta kan verdim <0.100 çıktı sonra 11 mayısta devlet acilde baktılar 5.92 çıktı. Bugün aynı özele gittim acaba yükseldi mi diye 3.01 çıktı. Reglimde gelmedi. Kafam çok karıştı. Farklı hastanelerde farklı hcg sonuçları aldınız mı? Birde özelin referans aralığı 0-5 arası devlette 0-10 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?