Yumurtlama günü 26-27-28 Nisan olanlarr burayaa kızlarr 😻🍀🥹🙏🎀🎈

Aslinda cok silik gorunuyor gibi. Ben de iliskiden sonra kan gordum regl oldum ama benimki baya fazlaydi belliydi regl oldugu ve testim cok net negatifti. Yarin olmazsan bi test daha yap

Aslinda cok silik gorunuyor gibi. Ben de iliskiden sonra kan gordum regl oldum ama benimki baya fazlaydi belliydi regl oldugu ve testim cok net negatifti. Yarin olmazsan bi test daha yap
Bende devamı gelir diye düsündüm ama gelmedi
kan vermeye de korkuyorum negatifdir diye bir daha yapcam sabah bakim regl olmazsam

Günaydın balım
Çizgi varrrrr yaaaa
Ayyy uyandın mi? Hadi test yap kan ver allaşkınaaa

12de de benim randevum var

Bende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.

Yumurtlama yeşil olan diğeri gebelik..bazilari yunurtlamadan hamileliği öğreniyor sanırım benim çok silik..yarın adet olmam gerekiyordu inşallah olmam

Eklentiler

• 20250510_090413.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Bende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.
Ben bugün de olmadım test yaptım negatif

kızlar benim ayın 29unda 16 ve 17mm yumurta görüldü ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi hafifledi belki o zaman çatlamıştır diye düşünüyorum test yaptım awox çizgi başlangıcı yerinde nokta olmuş gibiydi ama çizgi oluşmadı son adet 14 nisan uygulama 3+5 gösteriyor profilimde konu açtım resimli ne zaman test yapsam netleşir acaba

İnşallah canimmm
19 Mayıs'ta ultrasona çağırdı kese için.
Bugün rahmime baktı çok minik bir kistim varmış sadece önemli değil dedi.

Sen de haber et beni mutlakaaa
Ay benim göğüsler çok fena ya adet söktürücü birşeyler yapıp içsem mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…