- 29 Ağustos 2014
- 5.290
- 17.631
- 448
- 33
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi
Bende devamı gelir diye düsündüm ama gelmediAslinda cok silik gorunuyor gibi. Ben de iliskiden sonra kan gordum regl oldum ama benimki baya fazlaydi belliydi regl oldugu ve testim cok net negatifti. Yarin olmazsan bi test daha yap
Günaydın balımSabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi
Bende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.Sabah test yaptim böyle çıktı netlestirdim belli oluyor mu bilmiyorum çok silik regli de olmadım dün ilişki oldu sabahina yine nokta kadar kan gördüm peçete de sökülecek sökülemiyor herhalde stres yapıyorum galiba biraz da bekliyorum göğüs ağrım dışında da başka bir şeyim yok canım regl bekliyorum yani benimde oynuyor bazen arada 1 gün bakalım nolcak sabaha olmuş olmazsam tekrarlicam testi
Yumurtlama yeşil olan diğeri gebelik..bazilari yunurtlamadan hamileliği öğreniyor sanırım benim çok silik..yarın adet olmam gerekiyordu inşallah olmamBugün nasilsin test yaptin mı?lütfen olumlu olsun
Benim 11 mayıs ...diğer uygulama bugün diyor ama eski uygulamam her zaman net verirdi tarih oda 3 gün önceye aldi geçrn ay..bu ay olumsuzsa hemen tüp bebeğe başvurcam.tekrar hap kullanmak istemiyorum
Ben bugün de olmadım test yaptım negatifBende duramadım ..11 mayıs benimde test yaptım.tek tık..adet olcak hissim yok önceden ağir bişey kaldirdim mi hemen olurdum oda yok.göğüs hassasiyetinde gitti.rabbimden dilerim ki inş seninki gebeliktir.
Ay yaptım da negatif çıktı regli de olmadım sancım da yok bilmiyorum havalardan herhalde günüm şaştıGünaydın balım
Çizgi varrrrr yaaaa
Ayyy uyandın mi? Hadi test yap kan ver allaşkınaaa
12de de benim randevum var
İnşallah canımYumurtlama yeşil olan diğeri gebelik..bazilari yunurtlamadan hamileliği öğreniyor sanırım benim çok silik..yarın adet olmam gerekiyordu inşallah olmam
Ayyy hadi sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar benim ilk beta testim 44,22ydi.
2. Beta testim 113,7 geldi
İnşallah canimmmAyyy hadi sağlıcakla kucağına al inşallah
Çok sevindim balımm, kaç haftaliksinİnşallah canimmm
19 Mayıs'ta ultrasona çağırdı kese için.
Bugün rahmime baktı çok minik bir kistim varmış sadece önemli değil dedi.
Sen de haber et beni mutlakaaa
4 haftalık benim hesaplarıma göre canimÇok sevindim balımm, kaç haftaliksin
Ay benim göğüsler çok fena ya adet söktürücü birşeyler yapıp içsem miiİnşallah canimmm
19 Mayıs'ta ultrasona çağırdı kese için.
Bugün rahmime baktı çok minik bir kistim varmış sadece önemli değil dedi.
Sen de haber et beni mutlakaaa
Test yaptin mi? Negatifse kan mi versen emin olmak icinAy benim göğüsler çok fena ya adet söktürücü birşeyler yapıp içsem mii
Öğlen yapmıştım bide az önce yaptım negatif pozitif olsa çıkardı herhalde yaTest yaptin mi? Negatifse kan mi versen emin olmak icin
Öğlen yapmıştım bide az önce yaptım negatif pozitif olsa çıkardı herhalde ya
İnşallah ama hiç umudum yok beklicem artıkbazen cidden belli olmuyor daha fazla gecikirse pazartesi kan ver bence emin ol sonra sokturucu alirsin insallah vardir yine dee
Gecikmeniz kaç günİnşallah ama hiç umudum yok beklicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?