- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Negatif tabievde son testim vardı aklım sürekli ondaydı yaptım kurtuldum şimdi günüm gelene kadar beklicem mecbur..
Beyaz geliyor ara araAkıntın geldi mi tekrar şu an ne durumdasın
Regl olsaydın akşama kadar gelmiş olurdu değil mi normal şartlarda?
Beyaz geliyorsa bence regl değil yaBeyaz geliyor ara ara
Gelirdi şimdiye en azından lekelenmeye başlardım her an olacak gibi hissediyorum sabaha gelmemiş olursa tabi güvenemiyorum hiç
Anlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yokBeyaz geliyorsa bence regl değil ya
Regl zamanı bı kere leke geliyorsa gelen akıntı hep renkli oluyor sökülene kadar.
Bence ilişki ile ilgili o renkli akıntı. Zedelenme falan filan bişi olmuştur.
Yarın sabah silik çizgi çıkan testini görmek istiyorummmmm
Elinde hangi marka test vardı sormuş muydum?
Anlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yok
Belki de ilişkiyle alakalı
Ay inşallah ya hepimiz görelim bir an önce
Al bi canım markası
Ya ben yaptım negatifAnlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yok
Al bi canım markası
Ya ben yaptım negatif
Bencede yapmayın benimde 25iydi ama bugün negatif çıktı çok üzüldüm 2 3 gündür ovulasyon testimde hep pozitif çıkınca çok umutlanmistimGünaydın herkese. Benim yumurtlama günüm 26 Nisan. Bu sabah test yapasım geldi. İnsan sabırsızlanıyor duramıyorama yapmadım erken diye düşünüyorum. Biraz daha zaman verelim regl günümüzü beklemeye çalışalım
Geç dollenmeyse olmuyo canim soyle düşün daha rahme inmediyse vücutta beta hcg değeri yükselmesini için cikmayabiliyor günümüzü bekliycez artık inşallah güzel haberler alirizBen de test yaptım maalesef negatif 26 sımda yumurtam çatlamıştı artık burdan döner mi bilmiyorum olsa çıkmaz mıydı
Kiz naptin nerelerdesin merakla seni bekliyorumAnlam veremedim yani neydi o gelen ip gibi jel kıvamında akıntıyla geldi azcik sonrası yok
Al bi canım markası
Yaa inşallahGeç dollenmeyse olmuyo canim soyle düşün daha rahme inmediyse vücutta beta hcg değeri yükselmesini için cikmayabiliyor günümüzü bekliycez artık inşallah güzel haberler aliriz
Benim oğlum adetimin gecikmesinin 10.gununde ogrenmistimve ozaman silik çizgiydi öncesinde yaptıklarımdan hiç bi çizgi cikmamistiYaa inşallahne bileyim herkes 4 5 gün kala öğreniyor çıkmayınca yok dedim artık heralde moralim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum hep
Hadi ya çatlamanın kaçıncı günüydü belki o zaman geç yumurtlamışsınızdırBenim oğlum adetimin gecikmesinin 10.gununde ogrenmistimve ozaman silik çizgiydi öncesinde yaptıklarımdan hiç bi çizgi cikmamisti
Yanlis hatırlamıyorsam ya 20 ya 22ydi doktorum usg ile bakip yumurtan catlamis demisti reglimin yani simdide reglimin 19.gunu çatlama olduHadi ya çatlamanın kaçıncı günüydü belki o zaman geç yumurtlamışsınızdır
Yaa inşallahne bileyim herkes 4 5 gün kala öğreniyor çıkmayınca yok dedim artık heralde moralim iyice bozuldu ağlayıp duruyorum hep
Benim de yumurtam 27'sinde çatladı bence biraz erken yaptınBen de test yaptım maalesef negatif 26 sımda yumurtam çatlamıştı artık burdan döner mi bilmiyorum olsa çıkmaz mıydı
O chatgbt varya oBenim de yumurtam 27'sinde çatladı bence biraz erken yaptın
Chatgbt bana en erken 8 Mayıs'ta test yap dedi.yapmadim daha ben.
Senin adet tarihin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?