Doktor bey ben 14 eylülde aşılama yaptırdım tutmadı 4 ekimde adet oldum en son.daha sonra 6 kasımda hamile oldugumu ögrendim kendiliginden kaldı.ama kese sag yumurtalık içinde buyumeye baslamış.dış gebelikten 8 kasımda mini l/p ameliyatı oldum.kasıgımda dikişim var ama kendi düşüyomuş dikiş aldırmama gerek yokmuş.neyse sorum şu.ameliyattan 10 gün sonra kontrole gittim doktorum korunmayın dedi.ben senin rahmini kesmedim ki dedi.yumurtalıktan gebelik ürününü almış.bebek calışmalarında devam edebilirsin dedi.hamile kalırsanda o zamana kadar iyileşirsin karnın büyüyene kadar dedi.kimi bayanlara doktorları korunma vermişte kafam karıştı sizce doktorumun dedigi dogru mu doktor bey.birde benim durumum pek sık olmazmış internetten okudumda peki neden bebek tüplere bile inmedi doktor bey hsg cektirmek istiyorum ama uygun zaman nedir.8 kasımda ameliyat oldum.16 kasımda ilk kanamam oldu.5 gün sürüyo.24 25 kasimda ilişki oldu hamilelik şansı olur mu.
doktor bey malesef yine ben
bu kez sizden iki cevap rica edicem
ben 30 yaşımdayım ve 8 yıllık evliyim son zamanlarda ortalama 6 aydır bebek istiyoruz
ve hatta sizden yumurtlama günlerim hakkında bilgi alıyorum ancak sonuç negatif
sizce benimiçin bir doktora görünme vakti gelmişmi artık
ve adet tarihlerim
14 eylül
11 ekim
6 kasım ve 4 aralık malesef
yumurtlama günlerim hakkında yardımcı olursunuz değil mi?
şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle iyi geceler doktor bey.3-4 gündür midem bulanıyor.19 kasımda kanda betahcg baktırdım deger 69 du en son.birdaha hiç ölçüm yaptırmadım.midem sizce betahcg ile alakalı olarak mı bulanıyo.diş gebelik ameliyatı geçirdim.8 kasımda ameliyat oldum 16 kasımda 5 günlük kanamam oldu doktorum adet dedi.dış gebelik yaşanmasaydi 8 haftalık olucaktım.tekrar betahcg baktırayım mı.
rica etsem banada iliski günleri önerirmisiniz
simdiden tesekkürler
19 eylül
18 ekim
18 kasim
merhaba hocam
benm adet tarihlerim şöyle:17 eylül, 12 ekim, 5 kasım, 28 kasım..yumurtlama günümü anlayabiliyorum aslında..kasıkta batma hafif bel ağrısı ve yumurta akı kıvamında akıntı oluyor..ama bu belirtilerin görüldüğü gün mü yumurtlama olmuş demektir..bu ay da ilk kez bu akıntıyı 6 aralık, 7 aralık ve 9 aralıkta devamlı gördüm..bu yumurtlama devam ettiği anlamına mı gelir yoksa bi problem midir? akıntıda kesinlikle rahatsz edici renk ya da koku da yok bu arada..6-8-10 aralıkta düzenli ilişki de oldu ama şansım nedir acaba ?şimdiden teşekkürler...
merhabalar Bora bey benim sat 10 kasım yumurtlamam 24ünü gösteriyordu fakat benim 7 aralık yani adetimin 27.günü bu yumurta akı kıvamında akıntım geldi acaba geç yumurtlamış olabilirmiyim şuan hala regl olamadım
Merhaba doktor bey,
28 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var nasip olursa 2. düşünüyoruz 4 ay önce siprali çıkartırdım daha önceki gebeliğimde süpriz olması nedeniyle yumurtlamayla vs. kendimle ilgili hiç bir bilgiye sahip değildim şimdi sizlerin cevaplarınızı okuyarak kendimize yön vermeye çalışıyoruz ilk 3 ay galiba biraz hata yaptık24 eylül 26 ekim 24 kasım adet tarihlerim fakat biz ilişki olayını 14.gün yumurtlama olmuştur diye kesiyorduk tabiki sonuç malum ve bu ay doktor konrolune 11. gün gittim çok küçük dedi adetim 16.günü yumurtanın 19 milim olduğunu ve gün aşırı ilişki önerdi bugün 18.gün doktorla yüz yüzeyken ister istemez çekiniyorum ve herşeyi rahatlıkla soramıyorum o yüzden size sormak istiyorum 18. gün yumurtanın çatlama olasılığıı varmıdır ilişkiye ne zaman'a kadar devam etmemiz gerekiyor dün konularda bahsedilen akışkan sıvıyıda gördüm bugünde hafif sol kasığım sızlıyor artık bu saatten sonra dua etmekten başka yapılcak birşey varmı?
bide ilk kontrolümde doktor bey göğsümden süt gelip gelmediğini sordu elinle kontrol et dedi sonrasında çok az toplu iğne ucu kadar sarımtırak bir sıvı gördüm ve doktora söyledim oda bende süt hormonlarının fazla olabileceğini vede yumurtlamayı engelleyebileceğini söyledi bu doğrultuda dostınex 0,5 mg 2 tablet verdi ilk önce tereddüt ettim reçetesini okuyunca 1 ay korunma bebek yapmama gibi ibareler görünce tekrardan telefonla doktora danıştım hiç bir sorun olmayacağını söyledi yanında da rulid 300mg antibiyotik verdi her iki hapta 1 haftada bitmiş oldu sizede sormak istiyorum bu hapların hamileliğe bir zararı olur mu?
23-25 gün arasında adet görüyorsunuz. Adetinizin 7-9-11-17. günler ilişkiye girmeniz önerilir. Yakalamış olabilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle..
7-9-11 tamam da 17.günü anlayamadım hocam..yani 7-9-11-13 şeklinde 17.güne kadr mı devam edilmesi gerekiyor? bir de bu yumurta akı kıvamında akıntı hala devam ediyor ( 5 gün olucak bugün) bu kadar yumurtlama akıntısı olabilir mi? yumurta çatladığında da bu akıntı olur mu?teşkkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?