Yumurtlama günü hakkında

Geçmiş olsun. Benim kafam karışmıyor, doktorunuzun önerileri doğru. Tabii ki siz uymamakta serbestsiniz. Rahim filmi çektirmenize de doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

doktor bey malesef yine ben
bu kez sizden iki cevap rica edicem
ben 30 yaşımdayım ve 8 yıllık evliyim son zamanlarda ortalama 6 aydır bebek istiyoruz
ve hatta sizden yumurtlama günlerim hakkında bilgi alıyorum ancak sonuç negatif
sizce benimiçin bir doktora görünme vakti gelmişmi artık
ve adet tarihlerim
14 eylül
11 ekim
6 kasım ve 4 aralık malesef
yumurtlama günlerim hakkında yardımcı olursunuz değil mi?
şimdiden teşekkür ederim

26-28 günde bir adet görüyorsunuz. 10-12-14-16. Günler ihtimal yüksek (bu ay 14-16-18-20 aralık). 1 yıl denemeden sonra gebe kalınamıyorsa profesyonel yardım önerilir. Gebe kalmanız dileğiyle.

Öncelikle iyi geceler doktor bey.3-4 gündür midem bulanıyor.19 kasımda kanda betahcg baktırdım deger 69 du en son.birdaha hiç ölçüm yaptırmadım.midem sizce betahcg ile alakalı olarak mı bulanıyo.diş gebelik ameliyatı geçirdim.8 kasımda ameliyat oldum 16 kasımda 5 günlük kanamam oldu doktorum adet dedi.dış gebelik yaşanmasaydi 8 haftalık olucaktım.tekrar betahcg baktırayım mı.

Tekrar baktırabilirsiniz. Çok geçmiş olsun...

rica etsem banada iliski günleri önerirmisiniz
simdiden tesekkürler
19 eylül
18 ekim
18 kasim

merhaba hocam

benm adet tarihlerim şöyle:17 eylül, 12 ekim, 5 kasım, 28 kasım..yumurtlama günümü anlayabiliyorum aslında..kasıkta batma hafif bel ağrısı ve yumurta akı kıvamında akıntı oluyor..ama bu belirtilerin görüldüğü gün mü yumurtlama olmuş demektir..bu ay da ilk kez bu akıntıyı 6 aralık, 7 aralık ve 9 aralıkta devamlı gördüm..bu yumurtlama devam ettiği anlamına mı gelir yoksa bi problem midir? akıntıda kesinlikle rahatsz edici renk ya da koku da yok bu arada..6-8-10 aralıkta düzenli ilişki de oldu ama şansım nedir acaba ?şimdiden teşekkürler...

merhaba bora beyyy
benim adet günlerim sırasıyla
28 eylül
31 ekim
30 kasım
bana ilişki günlerini önerebilir misiniz?
ve ayrıca ben bu ay sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez klomen kullandım
cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum

merhabalar Bora bey benim sat 10 kasım yumurtlamam 24ünü gösteriyordu fakat benim 7 aralık yani adetimin 27.günü bu yumurta akı kıvamında akıntım geldi acaba geç yumurtlamış olabilirmiyim şuan hala regl olamadım

23-25 gün arasında adet görüyorsunuz. Adetinizin 7-9-11-17. günler ilişkiye girmeniz önerilir. Yakalamış olabilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle..

Adetleriniz düzenli ise (28 günde bir) 8 Aralıkta adet görecektiniz. Gebelik testi yaptırdınız mı? Gebe kalmanız dileğiyle

Merhaba doktor bey,

28 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var nasip olursa 2. düşünüyoruz 4 ay önce siprali çıkartırdım daha önceki gebeliğimde süpriz olması nedeniyle yumurtlamayla vs. kendimle ilgili hiç bir bilgiye sahip değildim şimdi sizlerin cevaplarınızı okuyarak kendimize yön vermeye çalışıyoruz ilk 3 ay galiba biraz hata yaptık 24 eylül 26 ekim 24 kasım adet tarihlerim fakat biz ilişki olayını 14.gün yumurtlama olmuştur diye kesiyorduk tabiki sonuç malum ve bu ay doktor konrolune 11. gün gittim çok küçük dedi adetim 16.günü yumurtanın 19 milim olduğunu ve gün aşırı ilişki önerdi bugün 18.gün doktorla yüz yüzeyken ister istemez çekiniyorum ve herşeyi rahatlıkla soramıyorum o yüzden size sormak istiyorum 18. gün yumurtanın çatlama olasılığıı varmıdır ilişkiye ne zaman'a kadar devam etmemiz gerekiyor dün konularda bahsedilen akışkan sıvıyıda gördüm bugünde hafif sol kasığım sızlıyor artık bu saatten sonra dua etmekten başka yapılcak birşey varmı?

bide ilk kontrolümde doktor bey göğsümden süt gelip gelmediğini sordu elinle kontrol et dedi sonrasında çok az toplu iğne ucu kadar sarımtırak bir sıvı gördüm ve doktora söyledim oda bende süt hormonlarının fazla olabileceğini vede yumurtlamayı engelleyebileceğini söyledi bu doğrultuda dostınex 0,5 mg 2 tablet verdi ilk önce tereddüt ettim reçetesini okuyunca 1 ay korunma bebek yapmama gibi ibareler görünce tekrardan telefonla doktora danıştım hiç bir sorun olmayacağını söyledi yanında da rulid 300mg antibiyotik verdi her iki hapta 1 haftada bitmiş oldu sizede sormak istiyorum bu hapların hamileliğe bir zararı olur mu?

Dua etmekten başka yapılacak şey gebe kalmanız. Kalacaksınız da. Düzenli adet gören hastalarda prolaktin düzeyinin çok önemi olmaz. Şüpheli durumularda ise kan prolaktin düzeyi, meme ucundan gelen sıvıdan daha değerlidir. bebek sahibi olabilmek amacı ile yumurtlamadan sonra ilişki sonlandırılmaz. Adet görene kadar dilediğiniz kadar ilişkiye girebilirsiniz. Dostineks gebelik testi pozitifse kesilir. Rulid zarar vermeyecektir. Gebe kalmanız dileğiyle...

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için tşk ederim umarım kalırım ve sizlerle paylaşırım sizinde herşey gönlünüzce olsun sevgiler....

23-25 gün arasında adet görüyorsunuz. Adetinizin 7-9-11-17. günler ilişkiye girmeniz önerilir. Yakalamış olabilirsiniz. Gebe kalmanız dileğiyle..

7-9-11 tamam da 17.günü anlayamadım hocam..yani 7-9-11-13 şeklinde 17.güne kadr mı devam edilmesi gerekiyor? bir de bu yumurta akı kıvamında akıntı hala devam ediyor ( 5 gün olucak bugün) bu kadar yumurtlama akıntısı olabilir mi? yumurta çatladığında da bu akıntı olur mu?teşkkür ederim

13 olması gerekiyordu kusura bakmayın, takiben de adete kadar dilediğiniz kadar. Müküs vücut ısısında artış, bunlar farklı sebeplerle de olabilir. Gebe kalmanız dileğiyle...

merhaba kızlar sıze bırsey sormak ıstıyorum aklıma takıldı . yumurtlama gunlerınde bebk sansı artıyor pekı adetten 10 gun gecınce nasıl 4,5 veya 5 haftalık hamılelık oluyor ? yumurtlama gunlerı adetten bır hafta sonra veye 10 gun ? gecen arkadasım hamıle kalmıs adetınden 10 gun gcmıs 5 haftalık hamıle eee adet bıtınceden berı bırlıktelık yapmıslar . daha oncede bana bır hemsıre adete 3 gun kala adet bıtımınden ıtıbaren ılk 3 gun bırlıkte ol demıstı aklıma geldı bırı benı aydınlatsın nasıl bır karmasa bu

Tekrar merhaba Bora bey,

16.gün 19 milim olan yumurta dünki kontrolde yani 18.gün gözükmedi yok olmasının sebebi çatlamış olmasımıdır? eğerki çatlamışsa rahime yolculuk tam olarak kaç gün sürüyor ve bu süreçte de ilişkinin faydası olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…