Yumurtlama günü hakkında

Hocam ben 2 yildir yurt disinda yasiyorum..dil sorunumda var o yüzden doktorlarin ne dedigini net anlayamiyorrum.... ovülasyon testi kullaniyorum ama son 3 aydir test pozitif cikiyor ve ben pozitifin üstünden 11-12 gün gecince regl oluyorum.doktora gitim durumu anlattim progesteron eksikligi vardir dedi.test filan istemedi... ve hap verdi reglin 14.günü basla 10 gün kullan birak dedi..ama benim ovülasyon zamanim 11-12. gün..bu hap ovülasyondan hemen sonra alinmamalimi..simdi ben ovülasyon testinde pozitifi gördükten sonraki gün baslasam daha dogrumu olur acaba yoksamutlaka 14.gün mü baslanmali..birde neden test istemediki acaba..hocam ne olur yardim edin.bende progesteron eksikligi yoksa ve bu hapi alirsam zarari olurmu..doktora gidip test yaprirmak istiyorum diyimi..hapin zarari olur diye korkuyorum..Cokk sagolun

meraba hocam 1senelik evliyiz başta korunuyorduk 6aydır korunmuyoruz ve hamile olmayınca doktora gittik klomen verdi ve kullandım 14gün gittim yumurtalarım küçüktü fazla büyümemiş 21gün tekrar gittim progesteron tahlili yaptı ve degerim 22.4 çıktı çok iyi dedi yani ne anlama geliyo dedim doktorm sadece hastalanmaz isen gel hastalanırsanda3güne tekrar gel dedi bu testin sonucu ne hocam ne anlama geliyor

hocam merhaba, kusura bakmayın size böyle bir soru ile geldiğim için fakat yardımcı olacağınıza inanıyorum.. son adet tarihimin 15. günü şeffaf oldukça koyu ama fazla uzamayan genelde yapışkan büyükçe bir akıntım oldu.. yumurtlama gerçekleşmiş olabilir mi? Netde hep okuduğum yumurtlama belirtisi bu mudur? boşuna mı ümitlendim?

Hanımefendi düzenli adet goren hicbir hastama progesteron takviyesi yapmiyorum. Boyle bir tecrubem de yok. Progesteron alırken gebe kalirsaniz endiselenmenize de gerek yok. saygilarimla.

Düzenli adet gören hastalarımdan progesteron düzeyi istemiyorum. O nedenle ne amacla yapıidiği hakkinda yorum yapamayacagim.

Yumurtlamanın bulgularından birisi de bahsettiğiniz bulgudur. En faydalısı yumurtlama testidir.

Hocam merhaba ...

Yumurtlama dönemindeki en belirgin belirti olan akıntı olmadanda yumurtlama gerçekleşebilir mi ?

merhabalar dr bey
4 aydır korunmuyoruz 2. bebeği düşünüyoruz dr gittim herhangi bi problem görünmüyor heralde günleri tutramıyor yumurtlama günlerini yanlış hesaplıyorum
adet tarihlerim 21 nisan 18 mayıs 14 haziran yumurtlamagününü söylerseniz sevinirm ben netteki hesaplayıcıları uyguluyorum ama olmuyor şimdiden teşekkürler

doktor bey merhabalar...
son adet tarihlerim: 26 mart- 23 nisan- 25 mayıs- 25 haziran Acaba yumurtlama günlerimi değerlendirebilirmisiniz?

27 günde bir adet görüyorsunuz. 11-13-15. Günler günaşırı ilişki öneririm. Ebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

MRB Doktor bey

Ben 1,5 senelik evlıyım.hep dogum kontrol hapı kullandım ama bır ara bıraktım 4-5 ay kullanmadım tekrar basladım ama şimdi 2,5 aydır kullanmıyorum.ne zaman hamile kalabılırım hapın koruma suresı daha varmıdır.
nisan 19 mayıs 17 hazıranda 25 de adet oldum yumurlama ıcın bılgı verırmısınız

hAPIN KORUYUCU ETKİSİ BIRAKTIĞINIZ AND BİTMEKTEDİR. EĞER NORMALDE HAZİRAN DA OLDUĞU GİBİ GEÇ ADET GÖRÜYORSANIZ DOKTOR KONTROLÜNDE GEBE KALMANIZI ÖNERİRİM.

hAPIN KORUYUCU ETKİSİ BIRAKTIĞINIZ AND BİTMEKTEDİR. EĞER NORMALDE HAZİRAN DA OLDUĞU GİBİ GEÇ ADET GÖRÜYORSANIZ DOKTOR KONTROLÜNDE GEBE KALMANIZI ÖNERİRİM.

bende troıd var az calısıyor dıye hapkullanıyoum ama suan normal 6 ayda bır kontrolum var oyuzden bir kere daha 1,5 ay gecmıstı troid hormonun duzeldıgınden olabılır dediler oyuzden hap tekrardan kullanmaya baslamıstım 28 gün sonra adet oldum 1 ay daha kullanıp bıraktım.2 aysonra yıne gec oldum.doktora gıtmem gerekıyor herhalde ??

gEÇMİŞ OLSUN, MUTLAKA ÖNERİRİM...

merhabalar dr bey
4 -5 aydır çocuk düşünüyoruz ama korunmuyoruz olmuyor ama yumurtlama zamanlarını kaçırdık hep.. bir çocugum var sizce dr gitmelimiyim yoksa daha beklemelimiyim ilk başta dr gittim genel muayenede bi sorun çıkmamıştı şimdiden teşekkür ederimmm

Kaç yaşındasınız?

31 yaşındayım ilk çocugum 25 yaşında oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…