Yumurtlama günü hakkında

Bu tür göstergeler "yumurtlama" sürecinde olduğunuzu gösterir. Yumurtlamanın "kesin" göstergesi değildir. Bir süreci yani durumu değil, gebe kalmanız dileğiyle...

hocam benimle ilgili de bi cevap verebilir misisniz lütfen ne olabilir acaba

hocam rica etsem benimde yumurtlama günümü bulmama yardımcı olurmusunuz?

ocak15
şubat12
mart15
nisan13
mayıs12
haziran9
temmuz6

çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Doktor Bey regl günlerim 23 mayıs, 29 haziran, 25 temmuz yumurtlama günlerim hakkında bilgi verebilir misiniz?Ayrıca reglimin 27-28 günde olmaması bebek sahibi olmama engel mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Adetlerinizin düzensiz olması neden ile standart bir öneride bulunabilmem mümkün değil. Ovülasyon kitleri veya doktor kontrolünde gebe kalma ihtimaliniz daha yüksek. Gebe kalmanız dilepiyle...

Ağrınızın sebebini bilemiyorum. Herhalde bekleyip görmek daha iyi. Şikayetleriniz geçmezse mutlaka doktora muayene olmalısınız...

hocam benimde başımdan hoş olmayan bir tecrübe geçti anlatmak istiyorum

24 temmuzda yani geçen pazar gecesi evimde labaquick marka testle bir idrar testi yaptım
2.çizgi silik çıktı.
sonra başka bir testle birdaha yaptım yine 2.çizgi silik çıktı.

26temmuzda da kan testi yaptırdım negatif çıktı..2nin altındaymış hcg değeri

antibiyotik kullanmam lazımdı emin olmadan kullanmamayım dedim...

hamile olmadığıma kanaat getirdim kan testiyle ve başladım antibiyotiğe

ben evde uygulanan gebelik testlerinin güvenilir olduğunu düşünürdüm ama inancım kalmadı artık..

Ağrınızın sebebini bilemiyorum. Herhalde bekleyip görmek daha iyi. Şikayetleriniz geçmezse mutlaka doktora muayene olmalısınız...

teşekkür ederim dr bey günde bir defa olarak bu günle üç gündür pıhtı şeklinde koyu renkli kan geliyo ve başka adet olmuyorum bi daha acaba bu neyin habercisi olabilir:18:

29 günde br adet görüyorsunuz. 12-14-16. günlere dikkat. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
çok teşekkürler doktor bey.ovulasyon testi de aldım.dün 13.günümdü akşam 8de yaptığım testte 2. çizgi çok silik ve inceydi.bugün sabah 2.idrarla 9.30da tekrar yaptım ve 2.çizgi bu kez çok az daha kalın ama hala silik.bugün 14.gün çizginin böyle çıkması normal mi?

cevabınız için çok teşekkür ederim..
verdiğiniz tarihlere kesinlikle dikkat edeceğim..fakat şuanda antibiyotik kullanıyorum..sakıncası yoktur değilmi?
iyi çalışmalar dilerim..

28-29 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-16. günlere dikkat. Gebe kalmanız dileğiyle

Son düzenleme:

Silik çizgi gebe olmadığınızı gösterir. Çizgi kontrol çizgisine yakın renkte olmalıdır. Evet dediğiniz doğru, kan testine göre güvenirliği azdır. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

teşekkür ederim dr bey günde bir defa olarak bu günle üç gündür pıhtı şeklinde koyu renkli kan geliyo ve başka adet olmuyorum bi daha acaba bu neyin habercisi olabilir:18:

Adet olduğunuzun habercisi olduğunu düşünüyorum. Süre uzarsa doktorunuzla görüşmenizi öneririm...

merhaba Bora Bey

adet tarihim 13 temmuzdu..(30 günde bir adet oluyorum)

ovulasyon testinde 14. gün koyu,15. gün yani dün en koyu ikinci çizgiyi gördüm..

sizce de yumurtlama günü tespiti tamam mıdır bu testin?

özelikle sağ yumurtalığımda,apandisit ağrısına benzer ağrı da mevcut son iki gündür..

hangi günler ilişki olmalı?

teşekkür ederim

Son düzenleme:

15. gün yumurtlamaqnız olacak. Endişelenmeyin....

cevabınız için çok teşekkür ederim..
verdiğiniz tarihlere kesinlikle dikkat edeceğim..fakat şuanda antibiyotik kullanıyorum..sakıncası yoktur değilmi?
iyi çalışmalar dilerim..

Kullanacağınız antibiyotiğe ve kullandığınız zamana göre değişir. en iyisi gelecek ay gebe kalmanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…