çok teşekkür ederim
bir sorum daha olacaktı.yumurtlama döneminde geldiği söylenen yumurtaakı kıvamındaki akıntı yumurtanın çatladığına mı,yoksa çatlayacağına mı işarettir.
ya da böylr bir şey var mıdır?
doktor bey bende en son 2hazıran ve 4 temmuzda adet gordum yumurtlama donemım gecmıs olabılır mı su bır haftadır cok kasıklarım agrıyo yumurtlama catlamasından olabılır mı
doktor bey merhaba
son adet günlerim 18 mayıs-16 haziran-15 temmuz yumurtlama günümü söyleyebilir misiniz?şimdiden çok teşekkürler.
merhaba hocam ben bir yıllık evliyim 24 yaşında ve 4-5 aydır bebek olsun istiyoruz size sorum biraz farklı kusura bakmayın .. adetlerim benim çok düzenli hiç şaşmaz ve aynı yoğunlukta olurdu bu ay ise bir gün gecikmeli ve herzaman kinden çok çok az bi adet geçiriyorum dün her wc de bir iki damla oluyodu bu gün ise daha da az bu ara da kasıklarımda patlayacakmış gibi bi ağrı oluyo sanki adet olcakmışım sol kasığımda da batmalar hissediyorum belim de ve bacaklarımda adet olcakmış hissi var oysa adet öncesi ve ilk günü böle olurdu bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler......
Doktor Bey regl günlerim 23 mayıs, 29 haziran, 25 temmuz yumurtlama günlerim hakkında bilgi verebilir misiniz?Ayrıca reglimin 27-28 günde olmaması bebek sahibi olmama engel mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba hocam ben bir yıllık evliyim 24 yaşında ve 4-5 aydır bebek olsun istiyoruz size sorum biraz farklı kusura bakmayın .. adetlerim benim çok düzenli hiç şaşmaz ve aynı yoğunlukta olurdu bu ay ise bir gün gecikmeli ve herzaman kinden çok çok az bi adet geçiriyorum dün her wc de bir iki damla oluyodu bu gün ise daha da az bu ara da kasıklarımda patlayacakmış gibi bi ağrı oluyo sanki adet olcakmışım sol kasığımda da batmalar hissediyorum belim de ve bacaklarımda adet olcakmış hissi var oysa adet öncesi ve ilk günü böle olurdu bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler......
Ağrınızın sebebini bilemiyorum. Herhalde bekleyip görmek daha iyi. Şikayetleriniz geçmezse mutlaka doktora muayene olmalısınız...
28 günde bir adet görüyorsunuz. 11-13-15. Günler ihtimal yüksek. Gebe kalmanız dileğiyle...
çok teşekkürler doktor bey.ovulasyon testi de aldım.dün 13.günümdü akşam 8de yaptığım testte 2. çizgi çok silik ve inceydi.bugün sabah 2.idrarla 9.30da tekrar yaptım ve 2.çizgi bu kez çok az daha kalın ama hala silik.bugün 14.gün çizginin böyle çıkması normal mi?29 günde br adet görüyorsunuz. 12-14-16. günlere dikkat. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
hocam rica etsem benimde yumurtlama günümü bulmama yardımcı olurmusunuz?
ocak15
şubat12
mart15
nisan13
mayıs12
haziran9
temmuz6
çok teşekkür ederim:)
28-29 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-16. günlere dikkat. Gebe kalmanız dileğiyle
hocam benimde başımdan hoş olmayan bir tecrübe geçti anlatmak istiyorum
24 temmuzda yani geçen pazar gecesi evimde labaquick marka testle bir idrar testi yaptım
2.çizgi silik çıktı.
sonra başka bir testle birdaha yaptım yine 2.çizgi silik çıktı.
26temmuzda da kan testi yaptırdım negatif çıktı..2nin altındaymış hcg değeri
antibiyotik kullanmam lazımdı emin olmadan kullanmamayım dedim...
hamile olmadığıma kanaat getirdim kan testiyle ve başladım antibiyotiğe
ben evde uygulanan gebelik testlerinin güvenilir olduğunu düşünürdüm ama inancım kalmadı artık..
teşekkür ederim dr bey günde bir defa olarak bu günle üç gündür pıhtı şeklinde koyu renkli kan geliyo ve başka adet olmuyorum bi daha acaba bu neyin habercisi olabilir:18:
Doktor bey merhaba 13 nisan 12 mayıs 7 haziran 5 temmuz yumurtlama tarihlerimi söylermisiniz
çok teşekkürler doktor bey.ovulasyon testi de aldım.dün 13.günümdü akşam 8de yaptığım testte 2. çizgi çok silik ve inceydi.bugün sabah 2.idrarla 9.30da tekrar yaptım ve 2.çizgi bu kez çok az daha kalın ama hala silik.bugün 14.gün çizginin böyle çıkması normal mi?
cevabınız için çok teşekkür ederim..
verdiğiniz tarihlere kesinlikle dikkat edeceğim..fakat şuanda antibiyotik kullanıyorum..sakıncası yoktur değilmi?
iyi çalışmalar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?