Yumurtlama günü hakkında

hocam merhaba
adet tarihlerim 12 temmuz -16 haziran-19 mayıs sondan başa olarak yazdım .ovülasyon tarihlerim ve en uygun günler hakkında bilgi verebilir misiniz?
ayrıca yaklaşık 10 aydır uğraşıyoruz ovülasyon kitleri ile ovülasyon tarihlerimi de belirledim adetlerimde kesinlikle sapma olmaz
bneden hamile olamıyorum ?
eşimin de benim değerlerime de doktorlar normal dedi. acaba rahmim ters mi,nasıl anlaşılır bu ters ise napmak lazım , her türlü tetkik yaptırdım en son aklıma gelen bu
ama hiçbir doktor onunla ilgili bişey demedi .hepsi yumurtaların gayet sağlıklı ve rezervleri iyi dediler ,hormon değerlerim de normal,eşimin sperm sayısı da ,hareketi de ii

mrb. adet döngüsü 40 gün olan bi byanın ovulasyon günü ortalama kaçıncı güne denk gelri...

Tatilden yeni döndüğüm için geç cevapladım. Kusura bakmayın. Ters rahim gebeliğe engel değildir. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. 2 ay daha deneyin gebe kalaınca grupla paylaşın. 2 ay sonra eğer gebe kalamadıysanız doktorunuz gerekeni yapacaktır.

Merhaba Doktor Bey,
Sizin sayenizde bu siteden bir arkadaşımız hamile kalmış.bİR UMUT belki benimde yumurtlama günümü söylersiniz.
30 yaşındayım 10 aydır çocuk için çalışıyoruz.daha öncesinde hamile kalmadım,düşük yapmadım.
son adet tarihlerim :
21 temmuz
24 haziran
27 mayıs
30 nisan
geri dönerseniz çok sevinirim.

Doktor Bey Merhabalar

son 3 ayın kanama günleri:
10 temmuz başlangıç - 16 temmuz bitiş
08 haziran başlangıç - 12 haziran bitiş
11 mayıs başlangıç - 17 mayıs bitiş

temmuz ayında yumurtalama günleri aralığını söylemeniz mümkünmü acaba? akıntımın yoğun geldiği günmüdür yumurtlama tarihi yoksa onlardan önceki günlerde yumurtlama günleri olabiliyormu? lütfen yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

merhaba doktor ateş ölçme yöntemi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak mğmkün müdür?
ve bu yöntem kesin bir yöntem midir?

Son düzenleme:

28-32 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-17-18. günler ilişkide bulunmanızı öneririm. Yumurtlaa tarhinizi daha doğru belirleyebilmek için ovülasyon testleri de kullanabilirsiniz.

En iyi yöntem ovülasyon testleri kullanmaktır. gebe kalmanız dileğiyle

çok teşekkür ederim
bir sorum daha olacaktı.yumurtlama döneminde geldiği söylenen yumurtaakı kıvamındaki akıntı yumurtanın çatladığına mı,yoksa çatlayacağına mı işarettir.
ya da böylr bir şey var mıdır?

doktor bey 4 gözle cevabınızı bekliyorum şuan

doktor bey bende en son 2hazıran ve 4 temmuzda adet gordum yumurtlama donemım gecmıs olabılır mı su bır haftadır cok kasıklarım agrıyo yumurtlama catlamasından olabılır mı

doktor bey merhaba
son adet günlerim 18 mayıs-16 haziran-15 temmuz yumurtlama günümü söyleyebilir misiniz?şimdiden çok teşekkürler.

Doktor Bey regl günlerim 23 mayıs, 29 haziran, 25 temmuz yumurtlama günlerim hakkında bilgi verebilir misiniz?Ayrıca reglimin 27-28 günde olmaması bebek sahibi olmama engel mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba hocam ben bir yıllık evliyim 24 yaşında ve 4-5 aydır bebek olsun istiyoruz size sorum biraz farklı kusura bakmayın .. adetlerim benim çok düzenli hiç şaşmaz ve aynı yoğunlukta olurdu bu ay ise bir gün gecikmeli ve herzaman kinden çok çok az bi adet geçiriyorum dün her wc de bir iki damla oluyodu bu gün ise daha da az bu ara da kasıklarımda patlayacakmış gibi bi ağrı oluyo sanki adet olcakmışım sol kasığımda da batmalar hissediyorum belim de ve bacaklarımda adet olcakmış hissi var oysa adet öncesi ve ilk günü böle olurdu bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler......

28 günde bir adet görüyorsunuz. 11-13-15. günler ihtimal yüksek. gebe kalmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…