31 yaşındayım ilk çocugum 25 yaşında oldu
Yaşınız genç, daha önce doğum yapmışsınız. Denemeyi 1 yıla tamamalamak akılcı olacaktır. Saygılarımla...
hocam merhaba
adet tarihlerim 12 temmuz -16 haziran-19 mayıs sondan başa olarak yazdım .ovülasyon tarihlerim ve en uygun günler hakkında bilgi verebilir misiniz?
ayrıca yaklaşık 10 aydır uğraşıyoruz ovülasyon kitleri ile ovülasyon tarihlerimi de belirledim adetlerimde kesinlikle sapma olmaz
bneden hamile olamıyorum ?
eşimin de benim değerlerime de doktorlar normal dedi. acaba rahmim ters mi,nasıl anlaşılır bu ters ise napmak lazım , her türlü tetkik yaptırdım en son aklıma gelen bu
ama hiçbir doktor onunla ilgili bişey demedi .hepsi yumurtaların gayet sağlıklı ve rezervleri iyi dediler ,hormon değerlerim de normal,eşimin sperm sayısı da ,hareketi de ii
mrb. adet döngüsü 40 gün olan bi byanın ovulasyon günü ortalama kaçıncı güne denk gelri...
Doktor Bey Merhabalar
son 3 ayın kanama günleri:
10 temmuz başlangıç - 16 temmuz bitiş
08 haziran başlangıç - 12 haziran bitiş
11 mayıs başlangıç - 17 mayıs bitiş
temmuz ayında yumurtalama günleri aralığını söylemeniz mümkünmü acaba? akıntımın yoğun geldiği günmüdür yumurtlama tarihi yoksa onlardan önceki günlerde yumurtlama günleri olabiliyormu? lütfen yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...
merhaba doktor bey 2 aydır ateş ölçme yöntemi ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak mğmkün müdür?
ve bu yöntem kesin bir yöntem midir?
En iyi yöntem ovülasyon testleri kullanmaktır. gebe kalmanız dileğiyle
Merhaba Doktor Bey,
Sizin sayenizde bu siteden bir arkadaşımız hamile kalmış.bİR UMUT belki benimde yumurtlama günümü söylersiniz.
30 yaşındayım 10 aydır çocuk için çalışıyoruz.daha öncesinde hamile kalmadım,düşük yapmadım.
son adet tarihlerim :
21 temmuz
24 haziran
27 mayıs
30 nisan
geri dönerseniz çok sevinirim.
28-32 günde bir adet görüyorsunuz. 13-15-17-18. günler ilişkide bulunmanızı öneririm. Yumurtlaa tarhinizi daha doğru belirleyebilmek için ovülasyon testleri de kullanabilirsiniz.
teşekkürler ederim .Tatilden yeni döndüğüm için geç cevapladım. Kusura bakmayın. Ters rahim gebeliğe engel değildir. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. 2 ay daha deneyin gebe kalaınca grupla paylaşın. 2 ay sonra eğer gebe kalamadıysanız doktorunuz gerekeni yapacaktır.
Merhaba Doktor Bey,
Sizin sayenizde bu siteden bir arkadaşımız hamile kalmış.bİR UMUT belki benimde yumurtlama günümü söylersiniz.
30 yaşındayım 10 aydır çocuk için çalışıyoruz.daha öncesinde hamile kalmadım,düşük yapmadım.
son adet tarihlerim :
21 temmuz
24 haziran
27 mayıs
30 nisan
geri dönerseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?