- 22 Mayıs 2023
- 4
- -1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Melikesevil5968
-
Yumurtlama gününden 12 gün sonra testte silik çizgiyle öğrenmiştim oğlum olacak inşallahYumurtlama günü hamile kalıp kaç gün de çıktı cinsiyet nedir
Ben de ayni sekilde yumurtlamadan 11 gun sonra beta 12 cikti hamileyim oglum olacakYumurtlama gününden 12 gün sonra testte silik çizgiyle öğrenmiştim oğlum olacak inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de ayni sekilde yumurtlamadan 11 gun sonra beta 12 cikti hamileyim oglum olacak
Ve midem de de bir ağrı var bugün bunları yaşayan varmıKızlar bir şey soracaktım. Yumurtlama sorunum vardı yakalayamıyordum ama bu ay 20 sinde gece yumurtlamayı yakaladım ovülasyon testiyle ve ilişki oldu ama yumurtlamadan bir iki gün önce kasıkta batma ve göğsümde şişlik ve acı oldu. Kaç gün geçti ama hala gögsüm şiş ve koltuk altıma yayılan bir ağrı var dokununca anlıyorum. Acaba ne zaman test yapsam çıkar bu belirtiyi yaşayan ve hamileliğini öğrenen var mı?
Pazartesı yapsanız varsa cıkarKızlar bir şey soracaktım. Yumurtlama sorunum vardı yakalayamıyordum ama bu ay 20 sinde gece yumurtlamayı yakaladım ovülasyon testiyle ve ilişki oldu ama yumurtlamadan bir iki gün önce kasıkta batma ve göğsümde şişlik ve acı oldu. Kaç gün geçti ama hala gögsüm şiş ve koltuk altıma yayılan bir ağrı var dokununca anlıyorum. Acaba ne zaman test yapsam çıkar bu belirtiyi yaşayan ve hamileliğini öğrenen var mı?
Erken gebelik testini yaparım o zamanPazartesı yapsanız varsa cıkar
Aynn oyle hakkınızda hayırlısı olsunErken gebelik testini yaparım o zaman
ben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorumKızlar bir şey soracaktım. Yumurtlama sorunum vardı yakalayamıyordum ama bu ay 20 sinde gece yumurtlamayı yakaladım ovülasyon testiyle ve ilişki oldu ama yumurtlamadan bir iki gün önce kasıkta batma ve göğsümde şişlik ve acı oldu. Kaç gün geçti ama hala gögsüm şiş ve koltuk altıma yayılan bir ağrı var dokununca anlıyorum. Acaba ne zaman test yapsam çıkar bu belirtiyi yaşayan ve hamileliğini öğrenen var mı?
Aynen valla ya bende cok merakliyim test yapiyorum negatif ama icimde suphe var bakalim hayirlisi haberleselimben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorumBakalım ne olacak haber edin bana da takipteyim sizi dönemimiz yakın diye :)
Amin cümlemizinkini inşallah cnm bnmAynn oyle hakkınızda hayırlısı olsun
Hiç test yaptın mı cnm ben yaptım da bir iki tane negatif çıkıyor hala belirtilerim var ama beklemedeyim işte. Regl günüm ekimin 5 iben de 19 unda yumurtlama yakaladım bazal ısı termometre grafiği ve uygulama ile:) Sizdeki belirtiler bende de var hatta dahası da var daha önce hiç hissetmediğim kasık dolgunlukları yumurtalıklarımda pıt pıt atmalar ağzımda acı tat. Belli olmaz şu an sizin de benim de. En az 10 12 gün geçmesi gerekiyormuş yumurtlama sonrası. Ama o da kesin değil. Ben biraz evecikliyim acele ediyorum boşu boşuna her gün keyfine test harcıyorumBakalım ne olacak haber edin bana da takipteyim sizi dönemimiz yakın diye :)
kuzum yapmaz mıyım her sabah yapıyorum kaset test negatif çıkıyor. Adetime kaldı 2-3 gün.erken gebelik testlerim bitti normal yapıyorum ama onlarda olsa bile çıkmazmış şimdiden. Regl belirtileri gibi belirtilerim de var yüzümde sivilceler de çıktı. Kafam çok karışık galiba tutmadı bu ay :/ senin belirtiler de regl öncesi gibi mi canım?Hiç test yaptın mı cnm ben yaptım da bir iki tane negatif çıkıyor hala belirtilerim var ama beklemedeyim işte. Regl günüm ekimin 5 i
Hayır regl den bir gün önce veya olacağım gün göğüslerim şişer ve bir gun sis kalir sonra geçer. Ama ben eylülün 18 i 19 u gibi göğüslerim şiş ve hala gunden gune şiş ve sabahlari ozellikle cok agriyo koltuk altima vuruyor en belirgin belirti suan goguslerimkuzum yapmaz mıyım her sabah yapıyorum kaset test negatif çıkıyor. Adetime kaldı 2-3 gün.erken gebelik testlerim bitti normal yapıyorum ama onlarda olsa bile çıkmazmış şimdiden. Regl belirtileri gibi belirtilerim de var yüzümde sivilceler de çıktı. Kafam çok karışık galiba tutmadı bu ay :/ senin belirtiler de regl öncesi gibi mi canım?
Birde kasıklarımda batma var özellikle sol kasığımda karnim agriyo ama regl agrisi gibi degil mideme vuruyo başım agriyo 2 gundur bunlar yetmezmis gibi belim ikiye ayriliyorkuzum yapmaz mıyım her sabah yapıyorum kaset test negatif çıkıyor. Adetime kaldı 2-3 gün.erken gebelik testlerim bitti normal yapıyorum ama onlarda olsa bile çıkmazmış şimdiden. Regl belirtileri gibi belirtilerim de var yüzümde sivilceler de çıktı. Kafam çok karışık galiba tutmadı bu ay :/ senin belirtiler de regl öncesi gibi mi canım?
benim de göğüslerim regl öncesi acırdı ama bu yumurtlamadan sonra koltukaltına doğru yayılarak bi dolgunluk ve acıma. Kasıklarım karnım hep bi dolgun. Tek umut veren şey yaklaşık 8 gündür kasıklarım böyle normalde bir kaç gün önceden olurdu. O pıt pıt atmalar da hala devam ediyor yumurtalıklarımda Bilmiyorum kuzum ya ne desem boş testte pozitifi göremeden bişey demek saçma geliyorHayır regl den bir gün önce veya olacağım gün göğüslerim şişer ve bir gun sis kalir sonra geçer. Ama ben eylülün 18 i 19 u gibi göğüslerim şiş ve hala gunden gune şiş ve sabahlari ozellikle cok agriyo koltuk altima vuruyor en belirgin belirti suan goguslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?