- Konu Sahibi Melikesevil5968
-
Akımtım çok aferdersin sulu sulu bazen beyaz geliyor bazen sulu suluakıntın var mı kuzum peki? benim şu an akıntım da kalmadı
Valla bi kaç gündür bende de gaz oluyo surekli tuvalete cikiyorumüstüste soru bombardımanı gibi olcak ama çok gazlımısın sen de? günlerdir gazdan geberiyorum. Sol kasık ağrısına ek göbek deliğimin altına doğru alt karın yani rahim bölgemde bi sert
baksak hepsi hamilelik belirtisi ama yine de boşa sevinmek istemiyorum testleri negatif gördüğüm için :/ yaz bana kuzum olur mu bi değişiklik olursaValla bi kaç gündür bende de gaz oluyo surekli tuvalete cikiyorum
Yazarım tabiki sende yazarsın bakıyorum ara ara googleden giriyorum cunkubaksak hepsi hamilelik belirtisi ama yine de boşa sevinmek istemiyorum testleri negatif gördüğüm için :/ yaz bana kuzum olur mu bi değişiklik olursa
Bende 2 sene olacak evliyim ama eşim askeri personel fazla yan yana kalamiyoruz belkide ondan olmuyordur. Cok umutlanip negatif gorursem hayal kirikligi yasarim oluruna biraktim verende rabbim alanda. Hayirlisi olsum hakkimizdabaksak hepsi hamilelik belirtisi ama yine de boşa sevinmek istemiyorum testleri negatif gördüğüm için :/ yaz bana kuzum olur mu bi değişiklik olursa
Noldu cnm bir durum oldu mu yaptığın testlerde silikte olsa cizgi falan hic gordunmubaksak hepsi hamilelik belirtisi ama yine de boşa sevinmek istemiyorum testleri negatif gördüğüm için :/ yaz bana kuzum olur mu bi değişiklik olursa
Ovulasyon testi ile ilişki yapmalısınız yumurtlamaya denk getirin eşinizle ay içinde çok kısa sürede hamile kalabiliyoruz yumurtlama dönemi 2-3 güne tekamül ediyor o da , ovulasyon testi önemli o yüzdenBende 2 sene olacak evliyim ama eşim askeri personel fazla yan yana kalamiyoruz belkide ondan olmuyordur. Cok umutlanip negatif gorursem hayal kirikligi yasarim oluruna biraktim verende rabbim alanda. Hayirlisi olsum hakkimizda
Gunaydin kuzum.dun yaptim negatifti bugun yapmadim yapmicam da :) Usandim negatifi gormekten.Regl agrisi gibi agrim vardi dun hatta ilac icecektim benim regller cok agrili oluo bugun yok o agri.Bu sabah cok bulanio bi de midem.Sen de durumlar nasilNoldu cnm bir durum oldu mu yaptığın testlerde silikte olsa cizgi falan hic gordunmu
Ya az once erken gebelik yaptım silik cizgi gordum net gorulur sekilde dayanamayip ikinci normal testi yaptim oda silik cizgi cikti yarin kan verecem saglik ocaginda insallah bebegim benimledirGunaydin kuzum.dun yaptim negatifti bugun yapmadim yapmicam da :) Usandim negatifi gormekten.Regl agrisi gibi agrim vardi dun hatta ilac icecektim benim regller cok agrili oluo bugun yok o agri.Bu sabah cok bulanio bi de midem.Sen de durumlar nasil
Canım testlerin fotoğraflarını atar mısın bakalım, bende de durum aynı. Ama benim adetim ayın 6 sı.Ya az once erken gebelik yaptım silik cizgi gordum net gorulur sekilde dayanamayip ikinci normal testi yaptim oda silik cizgi cikti yarin kan verecem saglik ocaginda insallah bebegim benimledir
Tebrik ederim kuzum ne guzel.Benim az once kanamam geldi adet oldum gibi bakalim bi kac gun gozlemlicemYa az once erken gebelik yaptım silik cizgi gordum net gorulur sekilde dayanamayip ikinci normal testi yaptim oda silik cizgi cikti yarin kan verecem saglik ocaginda insallah bebegim benimledir
Eger az ise kanaman yerlesme kanamasi olabilir dikkat et sen yinede. Bu arada cok tesekkur ederim darisi tum isteyenlere insallahTebrik ederim kuzum ne guzel.Benim az once kanamam geldi adet oldum gibi bakalim bi kac gun gozlemlicem
Canım testlerin fotoğraflarını atar mısın bakalım, bende de durum aynı. Ama benim adetim ayın 6 sı.
Valla telefon duzeltiyo anca bu kadar gozukuyor telefonda daha net yaniCanım testlerin fotoğraflarını atar mısın bakalım, bende de durum aynı. Ama benim adetim ayın 6 sı.
Bariz cikmis canim ne mutlu size.Yarin mutlaka kanini ver teyid ettir.Cok sevindim senin adina..Ben biraz burugum bu ay cok umutlanmistim.Esim teselli edio daha yeni 2 aydir deniyoruz niye acele ediosun dio sagolsun.Dedigin gibi yerlesme kanamasiysa da belli olur degil mi bir iki gune? kahverengimsi boyle bi de cok asiri adet agrisi gibi degil normalde ben kivranirdim.Ama belki de kendimi umutlandiriyorum basbariz adettir :) Hamile olsam cikmaz miydi simdiye kesin cikardiValla telefon duzeltiyo anca bu kadar gozukuyor telefonda daha net yani
Herkeste cikmayabiliyor bak benim reglim 4-5 i gibi ama erken gebelikte daha koyu cikmasi lazimken cok az cikti herkeste ayni olmuyo gec döllenme olmustur. O yuzden gozukmeyebilir bekle bakalim biraz daha. Bu arada cok tesekkur ederim yarın zaten kan verecem saglik ocaginda anca salı günü çıkar o zaman size yine yazarım.Bariz cikmis canim ne mutlu size.Yarin mutlaka kanini ver teyid ettir.Cok sevindim senin adina..Ben biraz burugum bu ay cok umutlanmistim.Esim teselli edio daha yeni 2 aydir deniyoruz niye acele ediosun dio sagolsun.Dedigin gibi yerlesme kanamasiysa da belli olur degil mi bir iki gune? kahverengimsi boyle bi de cok asiri adet agrisi gibi degil normalde ben kivranirdim.Ama belki de kendimi umutlandiriyorum basbariz adettir :) Hamile olsam cikmaz miydi simdiye kesin cikardi
Merhaba kızlar
Valla ben bekleyip gününde yapsaydım diyorum, şimdiden stres sardı heryerimi ya.Merhaba kızlar
Bende de bu soylediginiz belirtirlerin çoğu var adetime 7 gün var ne zaman test yapmalıyım gecikmeyi beklemek çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?