- Konu Sahibi Melikesevil5968
-
Daha net çıktı dünden 2-3 gün sonra daha da netleşecek o zaman eşime de sürpriz yapabileceğim rahatlıkla kan da da belli olsaydı hemen çok sabırsızlanıyorumTamam canım güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım testlerin fotosunu atsana, bat ne zaman senin? Benim 6 Ekim, az önce kan verdim tıp merkezinde, akşama çıkacak sonuç inşallah. Sabah ben de test yaptım ama erken değildi normal kaset testti, yine 2 testte de silik çizgi gördüm. Rabbim sevindirsin bizi inşallahhhhhhKesin gibi galiba şimdi iki tane test daha yaptım dün yaptıgım biraz daha koyu silik cizgi cikti nasil mutluyum tarifi bile zor
Bu erken gebelik testi dimi kuzum ? Ay hadi inşallah.Daha net çıktı dünden 2-3 gün sonra daha da netleşecek o zaman eşime de sürpriz yapabileceğim rahatlıkla kan da da belli olsaydı hemen çok sabırsızlanıyorum
Evet erken gebelik normal gebelik testi de yaptım ama onda cok daha az silik cizgi cikti ama erken gebelikte bariz net belli kirmizi silik cizgi cikti dakikalar icinde hemde. Rabbim cabalarimizi boşa cikarmasin inşallahBu erken gebelik testi dimi kuzum ? Ay hadi inşallah.
Amin canım amin inşallah Rabbim dilerse herşey olurEvet erken gebelik normal gebelik testi de yaptım ama onda cok daha az silik cizgi cikti ama erken gebelikte bariz net belli kirmizi silik cizgi cikti dakikalar icinde hemde. Rabbim cabalarimizi boşa cikarmasin inşallah
4 ünde lekelenmem gelmişti 5 inde tam kanamam gelmisti yani 2-3 gun var cnmAmin canım amin inşallah Rabbim dilerse herşey oluradet tarihine Kaç gün kaldı canım?
Sen sağlık ocağında mı verdin kan cnm? Belki yarına gitmeden öğrenebilirsin e nabızdan bugün?4 ünde lekelenmem gelmişti 5 inde tam kanamam gelmisti yani 2-3 gun var cnm
Arada bir bakarim da sanmiyorum daha onceleri de verdim sabah ogrenirimSen sağlık ocağında mı verdin kan cnm? Belki yarına gitmeden öğrenebilirsin e nabızdan bugün?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım çok sevindim senin adına biran önce kan sonucunda çıkar inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsin inşallahDaha net çıktı dünden 2-3 gün sonra daha da netleşecek o zaman eşime de sürpriz yapabileceğim rahatlıkla kan da da belli olsaydı hemen çok sabırsızlanıyorum
Canım yaaa inşallah yarın senden de pozitif haberini alırız. Aynı anda kaldık gibi oluyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsunAyyy cok sevindim darisi bana ve tüm isteyenlere insallah cok mutlu oldum valla cnm
Oyle gozukuyor simdi bir tane daha gebelik testi yaptım biraz daha koyu cikti beta hcg yukseldikce daha da koyulasiyor. Bu eşime sürpriz yapmam için yeterli cizgi inşallah kan sonucumu da bugun guzel haberlerle bitiririmCanım yaaa inşallah yarın senden de pozitif haberini alırız. Aynı anda kaldık gibi oluyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun
bebiş sen ne yaptın ya aklım sende. En son kan vericektin sonucu çıktı mı? Güzel dileklerim seninleOyle gozukuyor simdi bir tane daha gebelik testi yaptım biraz daha koyu cikti beta hcg yukseldikce daha da koyulasiyor. Bu eşime sürpriz yapmam için yeterli cizgi inşallah kan sonucumu da bugun guzel haberlerle bitiririm
ay yazmışssın görmemişim. Çok ama çok güzel bir haber bu baya yüksek çıkmış beta hcgn. Gün günden yükselsin sağlıkla inş.Oyle gozukuyor simdi bir tane daha gebelik testi yaptım biraz daha koyu cikti beta hcg yukseldikce daha da koyulasiyor. Bu eşime sürpriz yapmam için yeterli cizgi inşallah kan sonucumu da bugun guzel haberlerle bitiririm
Hamileyim cnm değerim 30.9 çıkmış çok şükür bu günlerimizebebiş sen ne yaptın ya aklım sende. En son kan vericektin sonucu çıktı mı? Güzel dileklerim seninle
Maşallah subhanallah yaa, rabbim hayırlısıyla artmasını yavrularımızın bize tutunmalarını nasip etsin canım. Çok sevindim yaaaHamileyim cnm değerim 30.9 çıkmış çok şükür bu günlerimizeRabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
Amin inşallah inşallahhMaşallah subhanallah yaa, rabbim hayırlısıyla artmasını yavrularımızın bize tutunmalarını nasip etsin canım. Çok sevindim yaaa
kuzum inan ki çok ama çok sevindim. Darısı tüm isteyenlere. Ben sana bişey sorcam. Ben adetin 3.günü yani bugün bi hormon testi yaptırayım diyorum. İşyerinden izin alıp gidicem 3 e randevu buldum şehir hst. de. Tok gitsem sorun olmaz dimi kadınlık hormonları testleri için?Hamileyim cnm değerim 30.9 çıkmış çok şükür bu günlerimizeRabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?