- Konu Sahibi Melikesevil5968
-
4 gün falan daha bekle bak benim daha Adetime 3-4 gün var ve daha silik cizgi cikti ben bekle derim bende kac gun once yapip yapip durdum cikmayinca insan uzuluyo biraz daha bekle derimMerhaba kızlar
Bende de bu soylediginiz belirtirlerin çoğu var adetime 7 gün var ne zaman test yapmalıyım gecikmeyi beklemek çok zor geliyor
O yumurtlama cinsiyet olayına inanmaYumurtlama günü hamile kalıp kaç gün de çıktı cinsiyet nedir
Ay bekliycem ozaman mecbur4 gün falan daha bekle bak benim daha Adetime 3-4 gün var ve daha silik cizgi cikti ben bekle derim bende kac gun once yapip yapip durdum cikmayinca insan uzuluyo biraz daha bekle derim
Ay evet negatif görmek çok sinir bozucuValla ben bekleyip gününde yapsaydım diyorum, şimdiden stres sardı heryerimi ya.
Aaa cıkmış seninki de yarın kan verecem ama salı günü cıkar hastanelerde randevu yok ozele de ogrendikten sonra gidicem bi kac hafta sonra cunku kese gozukmez suan o yuzden garantili olsun diye biraz gec gidecem. Sadece kanı saglik ocaginda verecem . Mutlaka yazarim cnm
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım, ben de salı ya da çarşamba vermeyi düşünüyorum kan. Beklenen adet tarihim cuma günü çünkü. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAaa cıkmış seninki de yarın kan verecem ama salı günü cıkar hastanelerde randevu yok ozele de ogrendikten sonra gidicem bi kac hafta sonra cunku kese gozukmez suan o yuzden garantili olsun diye biraz gec gidecem. Sadece kanı saglik ocaginda verecem . Mutlaka yazarim cnm
Amin inşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlereHayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım, ben de salı ya da çarşamba vermeyi düşünüyorum kan. Beklenen adet tarihim cuma günü çünkü. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kızlar test sonuçlarını aldığınızda haber vermeyi unutmayın inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsinizAmin inşallah Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin tüm isteyenlere
İnşallah canım, inşallah hayırlı sevinçli haberlerle gelirizKızlar test sonuçlarını aldığınızda haber vermeyi unutmayın inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz
İnşallah cnm guzel bir haber alalimda hemen yazarizKızlar test sonuçlarını aldığınızda haber vermeyi unutmayın inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirirsiniz
Yumurtlamadan 12 -15 gün sonra pozitifi görüyorsun cinsiyet içinde çok erkenYumurtlama günü hamile kalıp kaç gün de çıktı cinsiyet nedir
Tamam canım güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah cnm guzel bir haber alalimda hemen yazariz
İnşallah canım, inşallah hayırlı sevinçli haberlerle geliriz
Yumurtlama günü kaldığımı tahmin ediyorum adet günümde test yaptım çıktı ve cinsiyet erkekYumurtlama günü hamile kalıp kaç gün de çıktı cinsiyet nedir
Az önce kan verdim ve eve 4 tane testte sipariş ettim 2 erken gebelik 2 normal eşime sürpriz yapmak için net çizgiyi görebilmek ve kendimi tatmin etmek için. Yarında sonuçlar için gidecem eğer pozitif ise baska tahliller için tekrar kan verecem. Kan vermekten de korkuyorum ama mecburum gözümü başka yöne çevirerek kan aldırıyorum resmen ama hemen bitiyor bitince seviniyorumTamam canım güzel haberlerinizi bekliyorum
Kesin gibi galiba şimdi iki tane test daha yaptım dün yaptıgım biraz daha koyu silik cizgi cikti nasil mutluyum tarifi bile zorTamam canım güzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?