• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gününde Hamile Kalanlar Bebeğinizin Cinsiyeti Nedir ???

Yumurtlama döneminde hamile kalanlar,bebeğiniz kız mı , erkek mi?

• Erkek

OY: 46 60,5%
  • Kız

OY: 27 35,5%
  • İkiz Erkek

OY: 2 2,6%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • Çoğul Gebelik Kız - Erkek

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76
Merhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Canım bende iki çocuğum da da tutuyor

Kızlar bende hamilelik planlıyorum yani bu tarihler de ilişkiye girersem ve gebe kalırsam ona gördüm cinsiyet seçebilir miyim?

Slm cnm bu tarihe gore veriyormus cnm aslinda sen de belirleyebilirsin bu tarihlere bakarak. Bnm iki oglumunki de tutuyor... genelde tutan bi takvim demekki..

Evet cnm.. burda cvp verenlerin hepsi nin ki tutmus Ben pek inanmamistim ama demekki gerceklik payi var.

Merhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
oglum tuttu kızım tutmadı

lkı oglumda da yumurtlama ve sonraası dollenme oldu. bu sefer suprı bakalım hamıleysem dollenme oncesı oödu kız lur beklemedeyım

Arkadaşlar benim de yumurtlama öncesi iki gün ilişki oldu. eşimle ayrı illerde çalıştığımızdan dolayı bir sonraki adet dönemine kadar hiç birliktelik olmadı ve dünyalar güzeli bir kızım var çok şükür. Şimdi de ikinciyi düşünmeye başladık yavaştan Rabbim nasib ederse ikincisi oğlan olsun istiyoruz. Şu yumurtlama olayına inandım gibi ama anlamadığım ovülasyon testinde yumurtlama değeri yüksek göründüğü gün mü yapmak lazım sonraki gün mü? Birde ben yasmin tablet kullanıyorum bıraktıktan sonra beklemeli miyim bir kaç ay? Ovülasyon testini etkiler mi bu tablet

benim son adet tarihim 5 kasımdı. Eşimle korunmasız tek ilişkimiz 21 kasımda oldu ve hamile kaldım. Bebegimizin cinsiyetini dün öğrendik. Oğlumuz olacak :)

benim son adet tarihim 5 kasımdı. Eşimle korunmasız tek ilişkimiz 21 kasımda oldu ve hamile kaldım. Bebegimizin cinsiyetini dün öğrendik. Oğlumuz olacak :)

Ne güzel tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza peki adet döngün 32 günde falan mı 17. Gün ilişkide bulunmuşsun ve bilinçli olarak mı tek iliski de bulundunuz ?

Ne güzel tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza peki adet döngün 32 günde falan mı 17. Gün ilişkide bulunmuşsun ve bilinçli olarak mı tek iliski de bulundunuz ?
Teșekkür ederim, inșallah. Benim adet döngüm 28 gün, 7 kasımda adet oldum. 21 i ovulasyon tarihimdi tam. Bilinçsiz oldu tamamen. 4 gün sonra en yüksek günde olduğunu fark ettim. Biz bir yıl sonra planlıyorduk ama böylesi hayırlısıymıș demek ki.

ovulasyon kiti kullanmadan nasıl belirleyeceğiz ki benim iki günde bir ilişki oluyor. tahmin etmek çok zor :-) gerçi ben ilk hamile kalmayı başarayım da sonra bunu test ederim :KK70:

ovulasyon kiti kullanmadan nasıl belirleyeceğiz ki benim iki günde bir ilişki oluyor. tahmin etmek çok zor :-) gerçi ben ilk hamile kalmayı başarayım da sonra bunu test ederim :KK70:
Adet dongunuz kac gunde bir oluyorsa, adetinizin 14 gun oncesi avulasyon tarihiniz oluyor. Tabii eger adetiniz arasinda gecen zaman farklilik gosteriyorsa her ay test olmadan bilemezsiniz.

Adet dongunuz kac gunde bir oluyorsa, adetinizin 14 gun oncesi avulasyon tarihiniz oluyor. Tabii eger adetiniz arasinda gecen zaman farklilik gosteriyorsa her ay test olmadan bilemezsiniz.
teşekkür ederim. aslında regl dönemlerim 30 günde birdi fakat bebek düşündüğümden beri sapmaya uğruyor. stres kaynaklı sanırım :)

Hesaplamalarımıza ve ulturason sonucuna göre adet bitiminden sonraki ilk ilişkide hamile kaldım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Bakalım sonuç ne olacak :) Hayırlısı ne ise o olsun tabi ki...
Son adetim 19 Aralıktı adet döngüm 32 gün...

teşekkür ederim. aslında regl dönemlerim 30 günde birdi fakat bebek düşündüğümden beri sapmaya uğruyor. stres kaynaklı sanırım :)
Bende bebek düşündüğümden beri adetlerim sarkmıştı. Ama inan kafamdan attığım ay hamile kaldım şükür RABBİM(c.c)'e... Darısı hepinize olsun inşaALLAH(c.c)... (Aminn inşaALLAH(c.c)...)
Lütfen fazla düşünmemeye çalışın...

Selam kızlar.aranıza yeni katıldım. 9 yaşında oğlum var.tabiki önceliğimşz sağlıklı sıhhatli bir evladımız olması.Rabbim isteyen herkese gönlündekini versin.benim sat 21 şubat.birer ikişer gün ara ile ilişki oldu.4 mart cumartesi gününe kadar. Yum.günüm 7 mart.benimde bir kızım olsun istiyorum hayırlısı ile bakalım ne olucak beklemedeyiz..

Back
X