inş dr takibi işe yarar canım bir an önce oğluşuna kavuşursun.Bende tatile girince dr gidip once muayene olmak istiyorum.folıc asıde fılan baslayayım gıdincede dr konusacagım yumurta takibi yapar mı diye kızımı dogum dr gıdecegm inş kebul eder.peki sen diyet filan yaptın mı bu süre içerisinde.birde hangi testi kullandın
canım yazımı dikkatlice okumuşsan anlarsın.yumurtlama günü illaki yumurtlama oluyor demedim.önceside oluyor sonrasıda 2 defa yumurtlayanda oluyor hiç yumurtlamayanda oluyor.zaten böyle tek sfer ilişki çok zor,herkezde tutacak gibi bir şans yok. ilk çocuğun mu olacak merak ettim.benim dünya güzeli bir fıstığım var.ve ikinciye 13 haftalık hamileyim.çok şükür ki bu ayları atlatsam yeter bana.sağlıklı haberini alsam rabbim.rabbim herkezin gönlüne göre versin.bende böyle biraz denedim birkaç ay ama ollmadı.sonra kendime kızdım ben ne yapıyorum.takdir allahın dedim.ilk bebeğimi kaybettiğimden korktum.sonra böyle yumurtlama günü ilişkiyı bıraktım.ama allah büyük canım.hiç yumurtlama günü falan tutmadan yumurtlama günü hamile kalmışım.belki kesin değildir.düzenli adet görüyorm.14 gün yumurtlama oluyor bende.ama belki ilişkiye girdikten sonra belki geç yumurtlama oldu kim bilir.dr um 11 haftalıkken erkek olcak bu dedi.12 haftalıkken de bütün hislerim erkek olcakmış diyor dedi.ama ben takılmadım.çünkü benim dünya güzeli bir kızım olacak çok mutluyum eşimle.tek isteğim dileyim sağlıklı olması benim içimden öyle geçiyor rabbim hepimizin dualarını kabuletsin.cinsiyetini yazıcam size burda.doktor erkek demişti ama benim dünya güzeli sapa sağlam bir kızım olacakmış diyeceğim.kızımda kız kardeşim olsun istiyor adı zeynep diyor bakalım hayırlısı....
Merhaba ben de yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kalmaya çalışanlardanım:)yumurtlama takibi yaptırıyorum ancak hamile kalamadım şimdiye kadar klomensiz yaptırdım bu ay günde bir tane klomen aldım yarın doktora gidicem hayırlısı artık.Sizlere birşey soracağım yarın çatlatma iğnesi olucam pazar akşamıda ALLAHIN izniyle ilişki ama eşimin cinsel perhizi 6.gün olucak acaba çok mu oluyor bir fikri olan var mı
naptın bacım
anlat bakalım
sonucu yazayı unutma
bende reglimi bekliyorum gideceğim doktora
Canım ben neler yaptım?Neler yapmadım ki yüzüme gözüme bulaştırdım
34.saat ve 46.saat ilişki oldu,karmakarışık ettim galiba gülüm ayrıntıları sana yazdım,canım ben ph ölçtüm 5,5 üstüne çıkmadı çok asidiğim diye karbonatlı duş yaptım.canım sen ph nasıl ölçüyorsun ?Birde akıntıdan mı yoksa idrarla mı ölçüyorsun?
teşekkür ederim, hayırlısı.
diyet bir süre yaptım.
hala sütten, yoğurttan uzak duruyorum
potasyum ağırlıklı yemeye çalışıyorum
ama çok katı bir diyetim yok ph 7 civarı zaten
bu yum takibi %70 şans veriyor ve hamilelik olmayada biliyor
senin de gönlündeki olur inşallah canım
yaa ben bir şey diyeceğim ama gülmeyin, komikse de cahilliğime verin, şimdi diyeceğim şey şu :
bu alkali diyet diye bir diyet var, alkali olmak için karbonatlı su içiliyor her sabah, alkali olmak için siz de bu yöntemi deneseniz olmaz mı ki?
kızlar dun bır arkadasla sohbet arasında gectı ben dogumum mart nısana gelse ıyı olacak ıznım bıter tatıle gırerım dedım(hamile olursam tabi) arkadsta ben dr gıttım gebelık oncesı muayene ıcınsonra tedavı olması gerekn kıstım varmıs 2 ay ılac kullanacakmıs doktora demıskı ben 2 ay sonra hemen hamile olmak istiyorum demiş dr ılac bıtınce gel demiş gidince yumurta geliştirici ilaç vermiş hamile kalmış ve oğluşu var.yumurtlama günü ilişki arkadaşta tutmuş yani inş bizlerde de tutar
Canım ben neler yaptım?Neler yapmadım ki yüzüme gözüme bulaştırdım
34.saat ve 46.saat ilişki oldu,karmakarışık ettim galiba gülüm ayrıntıları sana yazdım,canım ben ph ölçtüm 5,5 üstüne çıkmadı çok asidiğim diye karbonatlı duş yaptım.canım sen ph nasıl ölçüyorsun ?Birde akıntıdan mı yoksa idrarla mı ölçüyorsun?
okudum bacım, hadi hayırlısı. dua et bundan sonra.
hamiş kalmak bile o kadar zorki, inşallah istediğin gibi olur herşey.
Bende kağıt var bacım, direk sokup ölçüyorum phyı :) çok kolay
bu vajinal duşu bende denedim ama hamiş kalamadım, artık etkisi var mı bilemiyorum
ama benim ph 7 civarı
Canım peki arkadaşın çatlatma iğnesi falan yaptırmış mı?yada kaç saat sonra ilişki olmuş?
yaa ben bir şey diyeceğim ama gülmeyin, komikse de cahilliğime verin, şimdi diyeceğim şey şu :
bu alkali diyet diye bir diyet var, alkali olmak için karbonatlı su içiliyor her sabah, alkali olmak için siz de bu yöntemi deneseniz olmaz mı ki?
aybuke merhaba
özelden cevap yazamıyorum 100 msj dan sonra yazabilirsin diyor
Yumurtlama takibini ben sürekli gittiğim kızımın doğumunu da yaptıran doktoruma yaptırdım seninde varsa sürekli gittiğin bir doktor onunla açık açık konuşman lazım adetten 2-3 gün sonra her gün ultrason takibi yaptık yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım doktorum ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapmamı vajinal dujdan 20 dk sonra ilişkiye girmemi birde eşimin sert sütsüz nescafe içmesini söylemişti. yumurtlama takibi kesin değil ama % 70 şansı artırıyor..
aybuke merhaba
Yumurtlama takibini ben sürekli gittiğim kızımın doğumunu da yaptıran doktoruma yaptırdım seninde varsa sürekli gittiğin bir doktor onunla açık açık konuşman lazım adetten 2-3 gün sonra her gün ultrason takibi yaptık yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım doktorum ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapmamı vajinal dujdan 20 dk sonra ilişkiye girmemi birde eşimin sert sütsüz nescafe içmesini söylemişti. yumurtlama takibi kesin değil ama % 70 şansı artırıyor..
aybuke merhaba
çok güzel anlatmışsın,ben özel hastaneye gitmiştim kızıma hamileliğimde, öncesinde de düşük yapmıştım doktorum yine aynı kişiydi,ben hamileyken ultrason kontorlünde bebeğimin ultrason fotoğrafını vermeyen, vermeye üşenen, önemsemeyen bir doktorum vardı, hala da aynı hastanede, ancak bu kadar umursamaz bir adama ben gidip te bu isteğimi nasıl söylerimbaşka özel bir doktora gidelim desem, eşim zaten karşı bu işlere, Allah ne takdir ederse razıyım, ben uğraşamam öyle şeylerle diye kestirip atıyor, adam en basit yöntem çin takvimini bile gereksiz görüyor, ne bileyim eşimin bu bakış açısına sahip olması nedeni ile şanslı mıyım, şanssız mıyım anlamadım artık kısmet diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?