Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

teşekkür ederim, hayırlısı.
diyet bir süre yaptım.
hala sütten, yoğurttan uzak duruyorum
potasyum ağırlıklı yemeye çalışıyorum
ama çok katı bir diyetim yok ph 7 civarı zaten
bu yum takibi %70 şans veriyor ve hamilelik olmayada biliyor
senin de gönlündeki olur inşallah canım

canım senin yazdıklarına karşılık yazmadım, sohbet için aldım yazını
benim bildiğim yumurtlama günü dediğin yumurtlama olur
sonrasında oluyorsa o da yumurtlama günüdür zaten bunu belirlemeye çalışıyorum
yumurtalama günü yapılan ilişki ile erkek bebek olma ihtimali yüksek
yumurtlama gününden 4-5 gün önceki ilişki ilede ve yumurtlama gününden bir sonraki gündeki ilişki ilede hamile kalabilirsin
ancak tek ilişki varsa emin olabilirsin hangi gün kaldığına tabi diğerlerinde korunursan o başka
benim bir kızım var bacım
Allah bağışlasın bebişlerini
gönlündeki rahmindedir inşallah ne diyeyim

naptın bacım
anlat bakalım
sonucu yazayı unutma
bende reglimi bekliyorum gideceğim doktora

naptın bacım
anlat bakalım
sonucu yazayı unutma
bende reglimi bekliyorum gideceğim doktora

Canım ben neler yaptım?Neler yapmadım ki yüzüme gözüme bulaştırdım
34.saat ve 46.saat ilişki oldu,karmakarışık ettim galiba gülüm ayrıntıları sana yazdım,canım ben ph ölçtüm 5,5 üstüne çıkmadı çok asidiğim diye karbonatlı duş yaptım.canım sen ph nasıl ölçüyorsun ?Birde akıntıdan mı yoksa idrarla mı ölçüyorsun?

Son düzenleme:

yaa ben bir şey diyeceğim ama gülmeyin, komikse de cahilliğime verin, şimdi diyeceğim şey şu :

bu alkali diyet diye bir diyet var, alkali olmak için karbonatlı su içiliyor her sabah, alkali olmak için siz de bu yöntemi deneseniz olmaz mı ki?

canım güzel dileklerin için tşkr ederim isteyen herkes kavussun yavrusuna

kızlar dun bır arkadasla sohbet arasında gectı ben dogumum mart nısana gelse ıyı olacak ıznım bıter tatıle gırerım dedım(hamile olursam tabi) arkadsta ben dr gıttım gebelık oncesı muayene ıcınsonra tedavı olması gerekn kıstım varmıs 2 ay ılac kullanacakmıs doktora demıskı ben 2 ay sonra hemen hamile olmak istiyorum demiş dr ılac bıtınce gel demiş gidince yumurta geliştirici ilaç vermiş hamile kalmış ve oğluşu var.yumurtlama günü ilişki arkadaşta tutmuş yani inş bizlerde de tutar

Canım ben içtim idrarda ph yükseltti ama vajinal ph değiştirmedi,ben de içmeyi bıraktım .Bende onun için alkali olmak için karbonatlı duş yaptım.İnşallah ALLAHIM hepimize oğlanları nasip etsin .Ben bayağı uğraştım sonunda galiba karıştırdım bakalım hayırlısı artık.

Canım peki arkadaşın çatlatma iğnesi falan yaptırmış mı?yada kaç saat sonra ilişki olmuş?

okudum bacım, hadi hayırlısı. dua et bundan sonra.
hamiş kalmak bile o kadar zorki, inşallah istediğin gibi olur herşey.
Bende kağıt var bacım, direk sokup ölçüyorum phyı :) çok kolay
bu vajinal duşu bende denedim ama hamiş kalamadım, artık etkisi var mı bilemiyorum
ama benim ph 7 civarı

İnşallah canım ALLAHIM tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin.Benim ph bir türlü değişmiyor nedense ondan vajinal duş yaptım , hamile kalmak zor işte özellikle vajinal duş galiba etkiliyor.

aybuke merhaba
özelden cevap yazamıyorum 100 msj dan sonra yazabilirsin diyor

Yumurtlama takibini ben sürekli gittiğim kızımın doğumunu da yaptıran doktoruma yaptırdım seninde varsa sürekli gittiğin bir doktor onunla açık açık konuşman lazım adetten 2-3 gün sonra her gün ultrason takibi yaptık yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım doktorum ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapmamı vajinal dujdan 20 dk sonra ilişkiye girmemi birde eşimin sert sütsüz nescafe içmesini söylemişti. yumurtlama takibi kesin değil ama % 70 şansı artırıyor..

hadi inşallah tutmuştur
ne güzel hamiş kalmışsın
bakalım biz ne olacağız
kist mist olmasında çünkü ben ilaç ve iğne kullanacağım
35 benim yaşım
artık bu yılda olmazsa bebişten vaz geçeceğim

Canım vajinal duşu nasıl yaptın?Ben de eşime yarım saat önce türk kahvesi içirdim ama ben zamanlama iyi olmadı gibi geldi erken yaptım gibi gerçi çatlama iğnesinden 46.saat sonra tekrar yaptım ama 0+12 ye takılmaktan da korktum ALLAHIM sen yardım et hepimize

kızlar benimde bir oğlum var 2 yasında bebegimiz geç geldiği için ovulasyon testi kullanmiştım oğlumda..çift çizgi gördügüm gün ve ertesi gün ilişki olmustu..o ay baska olmamiştı zaten..ve oglum olduuu..belki size bi fikir olur..şimdi 8 haftalık hamileyim adetimin 18.günü oldu yine yumurtlama günlrimde oldu sanırım süpriz oldu bize de ama çok kız olsun istiyorum ama Allah ne nasip ettiyse razıyyııımm..yeterki sağlıklı olsun..

KIZLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.Bu güzel günde birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım rabbim herkesin gönlündekini kucagına almasını nasip etsin inş

çok güzel anlatmışsın,ben özel hastaneye gitmiştim kızıma hamileliğimde, öncesinde de düşük yapmıştım doktorum yine aynı kişiydi,ben hamileyken ultrason kontorlünde bebeğimin ultrason fotoğrafını vermeyen, vermeye üşenen, önemsemeyen bir doktorum vardı, hala da aynı hastanede, ancak bu kadar umursamaz bir adama ben gidip te bu isteğimi nasıl söylerim başka özel bir doktora gidelim desem, eşim zaten karşı bu işlere, Allah ne takdir ederse razıyım, ben uğraşamam öyle şeylerle diye kestirip atıyor, adam en basit yöntem çin takvimini bile gereksiz görüyor, ne bileyim eşimin bu bakış açısına sahip olması nedeni ile şanslı mıyım, şanssız mıyım anlamadım artık kısmet diyeceğim

Aybuke canım bence eşinin bu tutumu nedeni ile şanslısın:) Doktor kontrolünde yapamayacaksan kendin takip etmeye çalış ovülasyon kitleri var satılan onlardan al 3 ay boyunca takip et benim anladığım ve bildiğim tek şey yumurtanın çatladığı gün kasıklarda ağrı oluyor akıntı fazlalaşıyor ve kıvamı yoğunlaşıyor her ay adet günlerini düzenli bir şekilde bir yere not et vucut ısını ölç bu konuyla alakalı bir çok yazı var onların hepsini oku kendin dene yani
Aslında kısmetten öte bir şey yok Allah ne verirse o olur benim şu anda kalçalarım ve basenlerim genişledi gögüslerim sabahları çok sızlıyor ve büyüdü hiç migde bulantım yok karnıma bakıyorum sürekli büyüme falanda yok kendim şişirince yayvan bir karnım oluyo sivri değil bunların hepsi kız bebek belirtisi gibi geliyor bana haftaya doktora gidicem ultrasonla bakıcak ama cinsiyet için çok erken Allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…