ben başlayayım.ben 18 yaşında evlendim şükürki sevdiğimle.eşim çocukları çok severdi ben ise yaşım küçük olduğundan istemedim.ama 19 yaşında plansız bir şekilde hamile kaldım hamile kaldıktan sonra iyikide olmuş dedim çok sevdim bebeğimi ama uzun sürmedi malesef 17 haftalıkken konulan spina bifida teşhisinden sonra canım kızımı kaybettim gebeliğim sonlandırıldı yani.çok zor günler geçirdim bir an önce yeniden bebeğim olsun istedim çok şükür 6 ay sonra yine hamile kaldım ve çok şükür şimdi 4 yaşında sağlıklı dünya güzeli bir kızım var.herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin...kzım kardeş çok istiyor eee tabiii ben ve eşimde çok şükür dualarımız kabul oldu.şimdi 13 haftalık hamileyim korkuyorum ya yine aynı şeyler olursa diye rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.dr herşey yolunda diyor ama gelin bide bana sorun.
tabiiki herkezin yüreğinde bir oğlum bir kızım olsun var ama rabbimiz dilediğini istediğine verir.ama tabiki vazgeçmemek gerekir bizlerde dilersek rabbimiz kabul eder dualarımızı.ben herşeyden önce sağlıklı hayırlı eli ayağı düz olaa kabul eder inşaln bir evlat istiyorum rabbimden hem kendim hem hepimiz için.herkezin bilgi edinmeye ihtiyacı var tabiki sen erkek istiyosun sen kız istiyosun böyle şeye kesinlikle karşı değilim.çünkü her dil farklı tadı tatmak ister.kızı olan oğlum olsun der,oğlu olan kızım olsun ister rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallah.
kendimi yazdım çünkü bende bir tahminde bulunacağım.ilk hamileliğimde hiç yemek yemezdim çünkü diet yapıyodum.adetim düzenlidir.tam yumurtlamadan 4,5 gün önce olduğuna eminin kzım oldu ama kaybettim tabiii yine rabbim bilir.2.hamileliğimde ise öyle bir beslendim ki 6 ay boyunca folik asit depolamak için neredeyse hep ot yiyodum.6 ay sonra korunmayı bıraktığım ayda adet bitiminden ,diğer adetime kadar 2 günde bir ilişkiyle o ay hamile kaldım.sonra çok tatlı dünya güzeli bir kızım oldu hamd olsun rabbim sana.4 sene sonra kızım kardeş istemeye başlayınca yine gebelik istedik ve çok şükür oldu.taaki bu yorumlarrı okuyana kadar yine sarıldım bilgisayara paylaşmak istedim kız ve erkek çocuk isteyenlerle yaşadıklarımı.bu hamileliğimde dymuştum yumurtlama gününde ilişki olursa erkek falan olu diye..tabiii önce rabbim dilerse olur.ehhh merak işte denedim meraktan birkaş ay ama hamile kalamadım. bende öyle ilişkiyi bıraktım nezaman olursa olsun yeterki sağlıklı bier evladım olsun dedim.18 ekim son adet tarih araya kurban bayramı falan girdi.yani o arada ilişki olmadı tam kurban bitişi yani yumurtlama günüm olan 30'u 31'e bağlayan gecede ve 31in gecesinde olan 2 seferlik ilişkide hamile kaldım.şimdi 13 haftalık hamd olsun.ama yumurtlama falan diye hesaplamamıştım denk geldi.inşallah bu bebeğimide sağ salim kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım.doktorum 2.ci kızımı takip eden doktordu sağolsun iyi bir insan.kızımı 16 haftalık oluncaya kadan cinsiyeti hakkında hiç yorum yapmamıştı.16 haftalıkken bir kızın oluyor deyince eşimle dünyalar bizim olmuştu.şimdiki bebeğime ise 11 haftalıkken bu erkek olcak dedi ama ben inanmadım,çünkü erken daha 12 haftalıkken gittiğmde ise,yine bütün hislerim erkek olacakmış diyor dedi.ama ben yine inanmadım.herkez erkek olcak desede eşimle benim içimden yine dünya güzeli bir kızımız olcakmış gibi geliyor.öyle hissediyorum çünkü yumurtlama falan bana fisko geliyor ne bileyim öyle alıştırdım kendimi bende 3 kız kardeşim çünkü.ablalarımı çok seviyorum .onlar harika ablalar çünkü.belki bu yüzden inanmıyorum doktorumun dediğine ve benden erkek çıkmaz çünkü kızımı çok seviyorum babası bundan 50 tane olsa yine aynı tatla severim diyor.belki ilk gebeliğimi hüsranla bitirdim diye böyle düşünüyorum.ama herşey rabbimden kızlar sizler denemeye devam edin.
kızım olsun istiyosanız önce hayırlısını sonra adetten sonra 2 günde 1 ilişkiye girin tutuyor oluyor çünkü.erkek istiyosanız yine hayırlısını sağlıklısını isteyin sonra tek seferlik ilişkiyle yumurtlama gününde girmeye çalışın tutan çok var.rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla kabul eylesin.bebeğimin cinsiyeti tam çıkınca yani işte kızın olucak deyince yazıcam size....rabbim bu bebeğimide sağlıcakla kucağıma almak nasip olur inşallah...hepinizden yorum bekliyorum çünkü dertleşmek paylaşmak istiyorum.........
selam
benimde 14 yaşında bir kızım var şu anda ikinci bebeğime 6 haftalık hamileyim ben ve eşim birde oğlumuz olsun çok istiyoruz tabi önce dileğimiz sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü olsun bende çok araştırdım çin takvimi yorumcu gibi sitelerden takip ettim ama bunlara inanmıyorum çünkü geçen yıl 12 haftalıkken düşük yaptığım bir gebelik geçirdim hepsine göre erkek olması gerekiyordu ama düşük yaptığım bebeğim kızdı bu sene tekrar denemeye karar verdik 14 yaşında olan kızımın gebelik dönemini takip eden doktorumla konuştum bir tıp adamı olarak oda bu takvimlerin asılsız olduğunu zaten % 50 bir şans olduğunu ve bunun kimilerinde tuttuğunu söyledi.. Erkek bebek için tıbben yumurtlama gününde tek ilişki ile hamile kalınabilirse şansın % 70 arttığını ama kesin olmadığını söyledi. bizde denemeye karar verdik yumurtlama takibi yaptık yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım. şimdi bekliyorum henüz öğrenmek için çok erken çok şükür bir sıkıntım yok.. Ben oğlum olsun çok istiyorum benim eşimin ailesi biraz sıkıntılı insanlar, erkek çocuğa çok meraklılar kayın validem geçen yıl haber göndermişti on tanede doğursa kızı olur onun benim oğluma erkek veremez diye.. bunlar üzüyor insanı tabi Yinede hayırlısı Allahtan Allahım herkesin gönlüne göre versin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin Seninde inşallah gönlünden geçen istediğin neyse Allah'ım onu verir. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
canım benim önce allah kızını bahışlasın uzun ömür versin onlara.onlar bizim herşeyimiz.yanlış anlama ama kayınvalidenler biraz zihniyetsiz galiba neolur yanlış anlama lütfen. sana olsun kızım, evladın ayrımımı olur diyeceklerine neler diyorlar.böyle insanları anlamıyorum ama malesef var işte.şükürki bizde öyle ayrım yok hamd olsun.olsada ben hiçççç takmam .düşünsene bir mucize dünyaya getiriyorsun rabbim veriyor sana ve sen onu sağ salim doğuruyorsun.sağlıklı doğması bize verlen tek lüxs canım.boşver kimseyi takma kafana,,,sonuçta yine kız olsada senin evlatların bundan güzel ne olabilirki.......sen denemeye devam rabbim kabul eylesin......
kaç aydır takip ediyorum ama ben şu yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor hala anlamadım :111: yok mu hesaplamanın bir pratik yolu yöntemi
merhaba arkadaslar ben butun forumu okudum yalnizca anlamadim erkek cocuk icin yumurtlama gunu iliskiye girilmesi gerekiyor. sik iliskiyemi girilmesi gerekiyor yoksa 1 defami. cok tesekurler
canım ben de anladıklarıma göre ,yumurtlamaya kadar hiç ilişkide bulunmuyacaksın.yada adetin hemen bittikten sonra korunarak 1 sefer ilişkiye girceksin.oda spermler tazelensin diye.sonra yumurtlamaya kadar ilişkide bulunmuyacaksın.14 .gün yumurtlama gününe geldiğinde tek 1 seferde derin ilişkide bulunacaksın.ama önce hayırlısını dileyelim rabbim bize eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
kaç aydır takip ediyorum ama ben şu yumurtlama günü nasıl hesaplanıyor hala anlamadım :111: yok mu hesaplamanın bir pratik yolu yöntemi
yumurtlama günü herkes de ve her ay farklı oluyor.. En garantili olanı doktor takibi adet bittikten 2 sonra her gün ultrasonla takip edilmesi gerekiyor. Doktor çatladığını görünce hemen ilişki diyor öncesinde ilişki olmaması gerekiyor spermlerin güçlü olması için:)) tek ilişki ile hamile kalınması ve yumurtanın çatladığı zaman olması erkek çocuk olma şansını %70 artırıyor. Ben bu denemeyi yaptım 6 haftalık şu anda bebeğim bakalım tutacakmı :)))
ewet katılıyorum bende, herkesın farklı adet gunlerı cunku ,en guzelı dr takıbı arkadaslar, cnm hayırlı olsun senınde bebısın ınsallah gonlundekını alırsın kucagına.
arkadaşım internete yumurtlama günü nasıl hesaplanır diye gir çıkıyor.yada düzenli adet görüyorsan adetinin başladığı günden saymaya başlıyosun 14. gününe geldimi yumurtlama oluyor.adetin 14.günü deniliyor.ama sonrasıda oluyor önceside oluyor.genel olarak 14.gün yumurtlama günü.....
Merhaba ben de yumurtlama takibi ve tek ilişki ile hamile kalmaya çalışanlardanım:)yumurtlama takibi yaptırıyorum ancak hamile kalamadım şimdiye kadar klomensiz yaptırdım bu ay günde bir tane klomen aldım yarın doktora gidicem hayırlısı artık.Sizlere birşey soracağım yarın çatlatma iğnesi olucam pazar akşamıda ALLAHIN izniyle ilişki ama eşimin cinsel perhizi 6.gün olucak acaba çok mu oluyor bir fikri olan var mı
maalesef her kadın da bu şekilde olmuyor. Bir yıldır uğraşıyorum, ben yumurtlama zamanımı kestiremedim. Daha kitte pozitif olmadan çatlatma iğnesi olayım diye doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dediğide oldu. Testlerde kesin değil yani.
Sıcaklık artışı devamlı düzensiz ben de. Bazı ay düştüğünde, bazı ay tekrar yükseldiğinde çatlamış oluyor.
yediğimden içtiğimden bile etkileniyor çatlama zamanı mesela yaş kuru incir yersem mutlaka önce yumurtluyorum
bu bir yıl boyunca en çok yaklaşan ipucu akıntı oldu bende, o uzayan (hatta benimki birazda yapışkan) geldiğinde yumurtlamış oluyorum. Bu arada test bundan sonra pozitif oluyor, ama ultrasonda bakılınca doktor çatlamış diyor. Ve bir yıldır tek ilişki ile hamile kalamadım. Bu arada bazı aylar yaptığım tek ilişki yumurtlamadan çok sonra olmuş oldu.
ve son kararım doktor takibi, bakalım %70 ihtimali deneyelim. En güzelini Allah bilir tabi. Allah'a sığınıp istiyorum. Hakkımızda hayırlısı ise sağlıklı, sıhatli, hayırlı bir oğlan istiyoruz. Ama hakkımızda hayırlı bir kız ise, bayılırım kızlara
maalesef her kadın da bu şekilde olmuyor. Bir yıldır uğraşıyorum, ben yumurtlama zamanımı kestiremedim. Daha kitte pozitif olmadan çatlatma iğnesi olayım diye doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dediğide oldu. Testlerde kesin değil yani.
Sıcaklık artışı devamlı düzensiz ben de. Bazı ay düştüğünde, bazı ay tekrar yükseldiğinde çatlamış oluyor.
yediğimden içtiğimden bile etkileniyor çatlama zamanı mesela yaş kuru incir yersem mutlaka önce yumurtluyorum
bu bir yıl boyunca en çok yaklaşan ipucu akıntı oldu bende, o uzayan (hatta benimki birazda yapışkan) geldiğinde yumurtlamış oluyorum. Bu arada test bundan sonra pozitif oluyor, ama ultrasonda bakılınca doktor çatlamış diyor. Ve bir yıldır tek ilişki ile hamile kalamadım. Bu arada bazı aylar yaptığım tek ilişki yumurtlamadan çok sonra olmuş oldu.
ve son kararım doktor takibi, bakalım %70 ihtimali deneyelim. En güzelini Allah bilir tabi. Allah'a sığınıp istiyorum. Hakkımızda hayırlısı ise sağlıklı, sıhatli, hayırlı bir oğlan istiyoruz. Ama hakkımızda hayırlı bir kız ise, bayılırım kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?