Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

Yumurtlama gününde arkadaşım 8 ay önce aşılama yaptırmıştı onun da kızı olucakmış..Ben iyice şaşırdım ALLAHIN takdiri......

merhaba arkadaşlar
o kadar uzun süredir bu konuyu araştırıyorumki kafam korkunç karıştı...çok fikrim var ama tam olarak hiç bir şey bilmiyorum...hamile kalmak istediğim zaman haziran ayından itibarendi, yani önümüzdeki ay...ama çok korkuyorum şimdi.kimseyle de konuşamıyorum bu konuyu...çok yalnız kaldım hatta şu anda ağlamak üzereyim. bir kızım var ona bir kardeş istiyorum ve erkek olmasını istiyorum...benim gibi hissseden birileri olduğunu görmek iyi geldi burada bana ...neyse sadece yazmak istedim sizlere...Allah hepimizin gönlündekileri versin umarım..sevgiler...

son adet tarihim 18 mayıs 3 yaşında bir kızım var tabi allah nasip ederse oğlum olsun istiyorum önerisi olan var mı bu ay düşünüyorumda

Ne olur üzülme canım.forum daki ilgili başlııkları oku.bizimle dertleşebilirsin.Ayrıca biz elimizden ne geliyosa,yada kafmıza ne yatıyosa uygulayalım.kimi yumurta takibi yapar,kimi diet,kimi sadece dua...herks aslında içini rahatltıyor..He en sonunda Rabbim bir kız daha verirse,yine çok mutlu oluruz.ben kendi adıma öyle..kaydirigubbakcemile5
Kendini sakın üzme tatlımopuyorumnanaktan

adetime 1-2 gün var. başım dönüyordu 2 gündür.dayanamadım kan testi yaptırdım.hamileyim.ben daha önce 3 ay klomen ve çatlatma iğnesini denedim.meğer doktor yumurtlamamı iyi takip etmemiş.benim normalde 30 gün sürüyor adetim.klomenle 28 güne indi.doktor 13.gün tek ilişki önerdi .3 ay böyle denedik.olmadı.meğer ben 16.günü yumurtlama oluyormuş.doktor hatası yani neyse .doktoru değiştirdim bu ay sadece ilaç kullanmadan yumurtlama takibiyle hamile kaldım.çok şükür.bir kızım var. inşallah buda sağlıklı hayırlı bir erkek olur

inşallah canımm olurr
cinsiyet belirleme topiğine gelsene canımmm
orda yazışalaımm

günlerdir internetim yoktu açıkçası yazdıklarıma bir cevap veren olacağınıda pek sanmıyordum...yazdıkların için sana içtenlikle sonsuz teşekkür ediyorum. inan kimseyle konuşamadığım bir konu bu ve yanlız olmadığımı hissettirdiğin için çok saol...tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum ama diyete başladım...herkes farklı birşey diyor diyet yaparkende şüphe içindeyim aslında.. şüphesiz yaptığım tek şey dua etmek...takvim de satın alsammı acaba diye araştırıyorum bir yandan...yumurtlama kitleri aldım ...Allah hepimizin gönlündekini verir umarım.
peki senin gönlünde ne var?bir kızın var sanırım...
sevgiyle kal ...görüşmek üzere...

evet canım güzeller güzeli 3 yaşında bi kızım var Allah bağışlarsa...sen cinsiyet belirleme yöntemleri başlığımızı oku....orda herkes kendince bişiyler yapıo....hem dertleşirizde...tamam mı fıstık:teytey:

nurelif canım takvim satın almanı önermem.bu forumda çok arkadaş denedi ama maalesef olmadı... en mantıklısı bizim cinsiyet belirleme topiğindeki uzun süren araştırma sonuçlarımız:)))
tabi matematik elara gibi arkadaşlarda sağolsun yazıya döktü.derledi topladı..faydalı hale getirdiler....

senin 12 ve 13ncü gün olmuşş yani yumurtlamadan önce olmuş

18/08/2008 tarihinde 27 agustos ve 1 eylül yumurtla günlerimdi ben 28 ve 1 eylül diye tahmin ediyorum.

yumutlama dönemine denk geldimi bilemiyorum hatta tutuumu onuda bilmiyorum 2. kere hamile kalıcam sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta sonra belli olacak nasipse

senin 12 ve 13ncü gün olmuşş yani yumurtlamadan önce olmuş
bende yeni üye oldum benimde 1 kızım var alah bağışlarsa bizde ikinciyi erkek istiyoruz dr gittim geçen ay ve dr ay da 1 kere ilişki önedi onunda yumurtanın çatlamasına denk gelmesi gerek bakalımdeneyeli1 hafta oldu daha 3 hafta beklemem gerek meraktayım

yumurtlama gunumde hamıle kaldım ve bebegım kız olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…