merhaba arkadaşlar
o kadar uzun süredir bu konuyu araştırıyorumki kafam korkunç karıştı...çok fikrim var ama tam olarak hiç bir şey bilmiyorum...hamile kalmak istediğim zaman haziran ayından itibarendi, yani önümüzdeki ay...ama çok korkuyorum şimdi.kimseyle de konuşamıyorum bu konuyu...çok yalnız kaldım hatta şu anda ağlamak üzereyim. bir kızım var ona bir kardeş istiyorum ve erkek olmasını istiyorum...benim gibi hissseden birileri olduğunu görmek iyi geldi burada bana ...neyse sadece yazmak istedim sizlere...Allah hepimizin gönlündekileri versin umarım..sevgiler...
yumurtlama gününde arkadaşım 8 ay önce aşılama yaptırmıştı onun da kızı olucakmış..ben iyice şaşırdım allahın takdiri......
Ne olur üzülme canım.forum daki ilgili başlııkları oku.bizimle dertleşebilirsin.Ayrıca biz elimizden ne geliyosa,yada kafmıza ne yatıyosa uygulayalım.kimi yumurta takibi yapar,kimi diet,kimi sadece dua...herks aslında içini rahatltıyor..He en sonunda Rabbim bir kız daha verirse,yine çok mutlu oluruz.ben kendi adıma öyle..kaydirigubbakcemile5
Kendini sakın üzme tatlımopuyorumnanaktan
günlerdir internetim yoktu açıkçası yazdıklarıma bir cevap veren olacağınıda pek sanmıyordum...yazdıkların için sana içtenlikle sonsuz teşekkür ediyorum. inan kimseyle konuşamadığım bir konu bu ve yanlız olmadığımı hissettirdiğin için çok saol...tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum ama diyete başladım...herkes farklı birşey diyor diyet yaparkende şüphe içindeyim aslında.. şüphesiz yaptığım tek şey dua etmek...takvim de satın alsammı acaba diye araştırıyorum bir yandan...yumurtlama kitleri aldım ...Allah hepimizin gönlündekini verir umarım.
peki senin gönlünde ne var?bir kızın var sanırım...
sevgiyle kal ...görüşmek üzere...
Merhaba ben yine üye oldum bir kızım var bir de ALLAH izin verirse erkek bebek istiyorum..Yumurtlama günü aklıma yatmıştı...Yine kafam karıştı..Gerçi kızıma hamile kaldığımda adet tarihim 2 Temmuzdu 13 ve 14 temmuzda ilişkiyle hamile kaldım..o zaman tabii yumurtlama hesabı bilmiyordum...yumurtlama günü bayağı mantıklı gelmişti ama yine kafam karıştı.
18/08/2008 tarihinde 27 agustos ve 1 eylül yumurtla günlerimdi ben 28 ve 1 eylül diye tahmin ediyorum.
bende yeni üye oldum benimde 1 kızım var alah bağışlarsa bizde ikinciyi erkek istiyoruz dr gittim geçen ay ve dr ay da 1 kere ilişki önedi onunda yumurtanın çatlamasına denk gelmesi gerek bakalımdeneyeli1 hafta oldu daha 3 hafta beklemem gerek meraktayımsenin 12 ve 13ncü gün olmuşş yani yumurtlamadan önce olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?