hatis 'cim bu şekilde derken tam olarak nasıl olduğunu yazarmısın acaba?ben üstte nasıl hamile kaldığımı yazmıştım. okuduysan eğer,senin dediğinde öylemi?
benim bebeğime erkek dediler.
advanced woman calendar ( Regl Takvimi ) Harikaaa - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bura da ebse adlı kullanıcının yazdığı bir takvim var.Oda bu mantıkla yapılmış.hatta çok farklı tür bilgile içeriyor. çok beğendim ben.ben onuda buldum. mesela ona göre de baktım benim kız olması lazım ama bilmiyorum....
sevil-83 sizin başka yerlerde cinsiyet tahminiyle ilgili yazılarınızı okumuştum. peki siz neye göre bakıyorsunuz? bir takvim galiba.. ama pek açıklamıyorsunuz. hatta 2 farklı yerde görmüştüm isminizi.
herkese kız yada erkek olduğunu söylüyor dunuz. Yanılıyormuyum?
Siz hamilemisiniz? sizin cinsiyet bellimi?
fileg arkadaşım ben o thaminleri yaparken hamile degildim.
Tahminin birisi evde bende olan kitapa gore (takvim kitabi)
digerini ise bi hesaplama ogrenmiştim bi arkadaşdan ona gore bakiyordum.
Ama ben bu takvimlerin boş, geçersiz oldugunu gordum ve de konuyu hemen kapattim.Hiç kimsye bu bilgim hakta bilgi vermedim.Belki ben yalnış yapiyorum neden yontemlerimi kimese anlatipta onlari da yalnışa çekeyim dedim..Hem ben esasen cocuklu annelere bakiyordum ki takvimin dogru olup olmadigini isbat etmek için.
Şu an hamileyim ama inanın hiç bir takvime falan bakmadım.Çünkü inanmıyorum.Sizin vermiş oldugunuz bu sitedeki proqrami bi zamanlar netten alip kullanmıştım.Ama 1 ay sürüyor kullanması.Sonra yeniden indirmek gerekiyor.Ben esasen reql tarihlerimi giriyodum oraya unutmamak için.Ama indirdim ve virüs çıktı sizleri haberdar etmek istedim.
ilk bebeğin mi? cinsiyet bellimi? ne kadarlık hamişsin?
İlk bebek kız.Şimdi 9 haftalık hamileyim.Cinsiyet de belli degil.:CüvCüv:
hayırlısı olsun.Allah gönlüne göre versin..
artık benimde inancım kalmadı...
Doktor yüzde bin beşyüz kızınız geliyor dedi.. kız olmazsa şehri terkederim dedi ay ne güldüm. tamam inandım diyorum hala ikna etmeye çalışıyor
Kızım kocaman olmuş. eliyle gözlerini kaşıyordu. benden 10 gün öndeymiş. hızla büyüyor
plesentam yukarı çıkmış çok şükür çok sevindim. doğum yolu açık artık. istersen normal doğurabilirsin bu açıdan bi mani yok dedi dr.
burnu çenesi elleri böbrekleri kalp kapakçığı ayak parmakları herşeyini gördüm yani. ne bileyim ultrasonda suclu hissettim kendimi kızım bana kızmış gibiydi. sırtını döndü sonra.
Erkek olsaydı da ancak bu kadar sevebilirmişim.
Allah nasib eder ikinciye inşallah ama ilk defa 21. haftamda daha başka bir bağ hissettim aramızda. Sağlıklı olduğuna binlerce kez şükürler olsun
Helencim canım. peşinen takma kafanı bişeye. kIZınız bi doğsun Allah neler gösterir ne hissettirir bilemezsin. peşin peşin üzülme. Allah aratmasın bu günlerini evlat acısı vermesin
Yaşın küçük daha belki yeniden baba olmak istiyorum der eşim bir kaç sene sonra. belki hesapsız hamile kalırsın
Yani bir oğlun olacaksa
yani her isteyenin bir oğlu olacaksa eger yazılı ise kaderine o bebek gelir bizi bulur.
Hayatımızı alt üst etmesin bu erkek evlat arzusu
Hayatta her şey değişiyor. biz değişiyoruz. Tıp gelişiyor. Kısmetimizde ne var ne yok bilmiyoruz. Belki bir zaman gelecek bize yetecek kızlarımız belki de dediğim gibi oğlunın iki ablası olması vardır kaderinde
Sen çok iyi bir annesin çok şanslı kızların. Hayat sana daha neler getirecek bi bakalım bakalım :))
ve elbette bana da
Rabbim nasib ederse
Arkadaşım ilk çocuğum kız demiştin peki onu hatırlıyormusun ne zaman kaldığını benimde bir oğlum var ikincinin kız olmasını istiyorum yumurtlamadan önce kalmak gerekiyormuş benim ilk çocuğumdu oyüzden yumurtlama dönemini takip ettim tam yumurtlama gününde kaldığıma eminim yerimseniben
Arkadaşım ilk çocuğum kız demiştin peki onu hatırlıyormusun ne zaman kaldığını benimde bir oğlum var ikincinin kız olmasını istiyorum yumurtlamadan önce kalmak gerekiyormuş benim ilk çocuğumdu oyüzden yumurtlama dönemini takip ettim tam yumurtlama gününde kaldığıma eminim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?