Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

sakin denemeyin bu proqrami virus dolu benim PC virusle doldu indirdigimde.İyiki antivirusum vardi hemen haberdar etti.

sevil-83 sizin başka yerlerde cinsiyet tahminiyle ilgili yazılarınızı okumuştum. peki siz neye göre bakıyorsunuz? bir takvim galiba.. ama pek açıklamıyorsunuz. hatta 2 farklı yerde görmüştüm isminizi.
herkese kız yada erkek olduğunu söylüyor dunuz. Yanılıyormuyum?
Siz hamilemisiniz? sizin cinsiyet bellimi?

fileg arkadaşım ben o thaminleri yaparken hamile degildim.
Tahminin birisi evde bende olan kitapa gore (takvim kitabi)
digerini ise bi hesaplama ogrenmiştim bi arkadaşdan ona gore bakiyordum.
Ama ben bu takvimlerin boş, geçersiz oldugunu gordum ve de konuyu hemen kapattim.Hiç kimsye bu bilgim hakta bilgi vermedim.Belki ben yalnış yapiyorum neden yontemlerimi kimese anlatipta onlari da yalnışa çekeyim dedim..Hem ben esasen cocuklu annelere bakiyordum ki takvimin dogru olup olmadigini isbat etmek için.
Şu an hamileyim ama inanın hiç bir takvime falan bakmadım.Çünkü inanmıyorum.Sizin vermiş oldugunuz bu sitedeki proqrami bi zamanlar netten alip kullanmıştım.Ama 1 ay sürüyor kullanması.Sonra yeniden indirmek gerekiyor.Ben esasen reql tarihlerimi giriyodum oraya unutmamak için.Ama indirdim ve virüs çıktı sizleri haberdar etmek istedim.

onun öyle düşünülmesinin nedeni y kromozomunun daha çok yaşaması
yumurta çatlamadan ilişki olduysa kız olma olsalığı yüksek olabilir
ama bu illa kız olacak demek değildir

ilk bebeğin mi? cinsiyet bellimi? ne kadarlık hamişsin?

Arkadaşlar yuurtlama dönemini takip edipte hamille kalanlar. çocuklarının cinsiyetlerini merak ediyorum yazın lütfen

arkadaslar öncelikle merhabaaa.s. hatis arkadasim dediklerine katiliyorum...bende yumurtlama döneminde uygulamayi düsünüyorum benimde bir kizim var ikinciyi haliyle degisik olsun istiyorum allah nasip ederse ama bu uygulamayla arkadaslarimin cogu tutturdu....benimde yumurtlamaya sadece 2 günüm kaldi ve sik iliskiyle denicem:kedi:benim icin daha erken ama mutlaka sizlere yazicam gelismeleri... arkadaslar bide bildigim biseyi söylemeden gecmicem uzattim ama..bir dogurganlik günleri var bide yum.günü hepsi zaten 6-7 günlük bisey ama yumurtlama günü saadece 1 gün yani kafasi karisan arkadaslar icin diyorum yumurtlamadan 2 gün öncesi erkek diyolar ama tam yum.gün yaparsan sans artiyo..bende eczanedeki testlerle ögreniyorum benim yum.günümü emin olmak icin hepinize slm.....

Arkadaşım ilk çocuğum kız demiştin peki onu hatırlıyormusun ne zaman kaldığını benimde bir oğlum var ikincinin kız olmasını istiyorum yumurtlamadan önce kalmak gerekiyormuş benim ilk çocuğumdu oyüzden yumurtlama dönemini takip ettim tam yumurtlama gününde kaldığıma eminim yerimseniben

ilk kızımda sat.den itibaren yani 10.gün.ve 18.günler arası birer günlük aralarla ilişkim oldu ve ne zaman hamile kaldıgımı bilmiyorum.kızım oldu..
bu hamileligimde daha bilinçliydim.doktor konrolunde yumurta takibi yaptırdım.evet erkek olsun diye.bide zamanını bileyim fazla zahmete girmiyelim diye.kontrol sonucu yumurtalıklarımın bugün çatlayacagını söyledi ve ilişki olsun bugün yarın dedi.bizde söyledigi gibi yaptık.hamile kaldım.evet tam yumurtlama günü hamile kaldıgıma işte öyle eminim.erkek beklerken kız haberi aldık yani.bende şaşırdım.benimki tam yumurtlama günü ve kız.buna ne diyeceksiniz peki....

artık benimde inancım kalmadı...

Doktor yüzde bin beşyüz kızınız geliyor dedi.. kız olmazsa şehri terkederim dedi ay ne güldüm. tamam inandım diyorum hala ikna etmeye çalışıyor

Kızım kocaman olmuş. eliyle gözlerini kaşıyordu. benden 10 gün öndeymiş. hızla büyüyor

plesentam yukarı çıkmış çok şükür çok sevindim. doğum yolu açık artık. istersen normal doğurabilirsin bu açıdan bi mani yok dedi dr.
burnu çenesi elleri böbrekleri kalp kapakçığı ayak parmakları herşeyini gördüm yani. ne bileyim ultrasonda suclu hissettim kendimi kızım bana kızmış gibiydi. sırtını döndü sonra.

Erkek olsaydı da ancak bu kadar sevebilirmişim.
Allah nasib eder ikinciye inşallah ama ilk defa 21. haftamda daha başka bir bağ hissettim aramızda. Sağlıklı olduğuna binlerce kez şükürler olsun

Helencim canım. peşinen takma kafanı bişeye. kIZınız bi doğsun Allah neler gösterir ne hissettirir bilemezsin. peşin peşin üzülme. Allah aratmasın bu günlerini evlat acısı vermesin

Yaşın küçük daha belki yeniden baba olmak istiyorum der eşim bir kaç sene sonra. belki hesapsız hamile kalırsın

Yani bir oğlun olacaksa
yani her isteyenin bir oğlu olacaksa eger yazılı ise kaderine o bebek gelir bizi bulur.
Hayatımızı alt üst etmesin bu erkek evlat arzusu

Hayatta her şey değişiyor. biz değişiyoruz. Tıp gelişiyor. Kısmetimizde ne var ne yok bilmiyoruz. Belki bir zaman gelecek bize yetecek kızlarımız belki de dediğim gibi oğlunın iki ablası olması vardır kaderinde

Sen çok iyi bir annesin çok şanslı kızların. Hayat sana daha neler getirecek bi bakalım bakalım :))

ve elbette bana da
Rabbim nasib ederse

bnm de 24 mayıstı son adet tarihi
7haziran yumurtlama gunumdu
oğluşum olucak allahımın izniylee...
sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşalllah yavrum

Yazılarını sürekli takip ediyorum.. Bir yanım kızıyordu sana bir yanım anlıyordu... Özellikle çevrendekilerin en yakınının bile gizli saklı baskısı seni iyice bunaltıyor biliyorum... Ama dayanamadım bu kez bu yazından dolayı seni milyonlarca kez alkışlıyorum... alkisalkisalkis

Sözlerine ekleyecek bir şey bulamıyorum... Çok güzel ifade etmişsin zaten duygularını opuyorumnanaktan Kızın çok şanslı olacak eminim senin gibi bir annesi olduğu için...

Bu arada ben de bir kız annesiyim... 3 yaşında bir kızım var... Onun için canımı veriririm, 3 senedir her gün şükrümü unutmam... Zaten elimde değil unutmam... O'nu severken "seni verene şükürler olsun" diyerek severim kızımı... Allah'ıma şükürler olsun bana sağ salim, sağlıklı, akıllı bir evlat nasip etti... Dilerim bütün isteyenlere nasip eder...

Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş koymasın inşallah....

Sevgilerimle... opuyorumnanaktan

arkadasim sanirim bana sordun...ben ilk cocugum oldugu icin fazla takinti yapmadim ama adet sonrasi sik iliski ile oldu malum yeni evliydik yani yumurtlama günüme daha 5-6 gün vardi eminim.sen ikinciyimi düsünüyosun yada hamilemisin insallah rabbim gönlümüzden gecenleri verir arkadasim...

benim reglden sonra dahaa gece başlayıp sık sık birlikteliklee kızlarım var canımm ikiside böylee olduuu

.........................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…