Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

lavandelcim benim rahatsızlığım vardı aynı zamanda yumurta tembelliğim olduğu için
yani yumurtlayamıyodum
ama reglilerim çok düzenliydi
klomen diye bir ilaç ve pregnl çatlatma iğnesi kullandım
yani mecburiyetten doktor verdi
birde benim bu iğnede 4. ayımmmm
artık aşılamaya geçicektikkiiiiiii
yani hemen kalamadım hamile şu anda 5 haftalık bebişimmmm:)

senide tebrik ederim
sen ne kadarlık hamişsin canım

tabiki bu iğneleri yumurtamızın ne zaman çatladığını bilmemiz için vurduruyor doktorlar
her doktor vermiyomuş duyduğuma göre

tabiki bu iğneleri yumurtamızın ne zaman çatladığını bilmemiz için vurduruyor doktorlar
her doktor vermiyomuş duyduğuma göre

canim öncelikle cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin dediginn gibi her doktor yapmiyo bende hamile kalmayi istiyorum ama bilmiyorum bu ay tuttumu valla 3 aydan beri ugrasiyorum insallah bu ay kalmisimdir bendede galiba senin dedigin gibi yumurta tembelligi var artik ugrasa ugrasa bizde baya bisey ögrendik yani dimikaydirigubbakcemile3ama bilmiyorumda doktoruma söyledigimde bir yila kadar hamilelik olmazsa gayet normal oldugunu söyledi ayda sadece 4-5 gün varmis cocugun olabilmesi icin yani bu ay kacirirsan öbür aya kalmis oluyoki bir ay cok uzun süre bekleyene az cok biliyorsundur canim allah seninde gönlüne göre versin hayirlisiyla cocugunu kucagina almayi nasip etsin bu ay yumurtlama günümü tutturdum sanirim hayirlisi yazarim hamile olup olmadigimiopuyorumnanaktan

hatiscigim sanada cok tesekkür ederim canim kusura bakmayin herkese soruyorum ama sizde az cok benim yasadigim heyecani yasamisinizdirkaydirigubbakcemile3canim ben eczaneden yum.testi alip kullaniyorum ondan cikardim bu ay yum.günümü yoksa benim adetim cok düzensiz ve yum.günümü bilmem imkansiz canim ya bide iliski konusunda ne diyosun tek iliskimi yoksa sikmi bu ay tutmadiysa önümüzdeki ay tekrar devam ama böylede strese giriyo insan canim bugün olmaz yarin gelkaydirigubbakcemile3:kedi:tesekkür ediyorum arkadasim

canım bukadar stres yaparsanda hamile kalamazsın biraz rahat ol eğer sorun yoksa yumurtlama dönemini takip ettiysen hamile kalırsın eger tam yumurtla günü ilişki olduysa sık ilişkiye gerek yok ama yumurtlama süresincede girebilirsin.şansın daha fazla artar ben öyle yapmıştım yumurlama günlerimde ilişkiye girmiştik hayırlısı olsun canım tutarsa yazmayı unutma opuyorumnanaktan Allah sanada benim oğlum gibi tatlı bir oğlan nasip etsin nşallah

lavandelcim ben hamilesin sanmıştım
ALLAH söyletti heralde:)
anlıyorum seni bende çok stres olmuştum
bu ay hiçmihiç ümidim yoktu
ama hamile kalmışım
inşallah hayırlısıyla bir oğluşunda senin olurrrrrrrr
ben insiyetini öğrenince muhakkak yazarım sana
kendine iyi bak canım

Kızlar bende yumurtlama günümde hamile kaldım. 5 haftalık bebeğim şuan. Sağ kasığımda devamlı. Sürekli canım et türü şeyler yemek istiyor

Kızlar bende yumurtlama günümde hamile kaldım. 5 haftalık bebeğim şuan. Sağ kasığımda devamlı. Sürekli canım et türü şeyler yemek istiyor

tebrik ederim canım
benimde 5+2 günlük
benimde ettttt istiyo
ve benimde sağ kasığımda ağrı var
zaten yumurtamda sağda idi
ilk bebeğinmi
bunu erkekmi istiyosun inşallah

kizlar cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin allah hepimizinde gönlünden gecenleri verir insallah hatiscigim sen kiz istiyosun galiba sanada benin kizim gibi tatlimi tatli bir kiz verir insallah saglikli sihhatli tombilibucum senle banada saglikli sihhatli birer erkek

tebrik ederim canım
benimde 5+2 günlük
benimde ettttt istiyo
ve benimde sağ kasığımda ağrı var
zaten yumurtamda sağda idi
ilk bebeğinmi
bunu erkekmi istiyosun inşallah

arkadasim sag tarafta birseyler hissettigin zaman genelde erkek oluyo diyorlar ben kac kisiden duydumsa cogunluk öyle diyo benim kizim ilk oynadigindada gebeligin erken dönemlerindede hep sol tarafimda hissettim bide bide kizlar cok asiri oynuyo balik gibi devamli kayiyolar cok net hatirliyorum sen ne hissediyosun önemli olan o anneler hisseder biliyosun...bu senin bu ilk bebeginmi

lavandelcim benim dünyalar tatlısı bir kızım varrrrr
ama bunda hep erkek hissediyorum belkide erkek olmasını istediğim için

kızıda pek anlamadım hareketlerini
bundada pek hissetmiyorum
ama sağdan yumurtladım ve sağımda hep sancım oldu
ama henüz bebişim sağdamı soldamı bilmiyorum doktora gidince sorucam inşallah
lavandelcim inşallah oğlanları bulmuşuzdur:)

Slm tombilibucummm , benim solda valla bebiş çok net hissediyorum ve büyük ihtimal soldan yumladım ben.

canım ben de aynı şeyleri hissediyodum aynen senin gibi belkide erkek çocuk istediğim içindir doktor banada sağdan yumurtlamışsın dedi
ben bebeği sağda hissediyorum dediğim zaman öyle bişey olmaz dedi bebek sadece rahimde oluşur ve büyümeye devam eder dedi benim az kaldı pzt öğrenicem cinsiyeti bakalım sağdan yumurtlamayla alakalımı değilmi (13+4 de başka bi doktor çok ısrar ettim söyleyin diye erkek dedi ama benim pek inanasım gelmiyo hayal kırıklığına uğramamak için bana hep kızmış gibi geliyo
hayırlısı bakalım allah herkesin gönlüne göre versin

gulhas cım merhaba
sen bilmiyomuydun yumurtaların nerde ydi
bilirsin zaten sen
benim biliyosun 1 tane sağdaydı canımcım

meysacım inşallah gönlündeki olur
erkek istiyosun galiba bende
umarım hayırlı bir oğluşun olur
canım
bizide bilgilendirirsen sevinirim
yumurtlama günümü denedin yoksa tesadüfmü oldu

benim solda 2 tane vardı sağda 1 tane canım ama sağdaki kendiliğinden önceden çatlamıştı yani soldakilerden kalmışımdır diye düşünüyorum.Bebişid eilk defa solda hissettim hala solda hissediyorum:)

canın bide sevil83 vardı onun bebeginin cinsiyeti ne oldu bilen varmı

insallah canim gönlümüzden gecenleri versin RABBIM saglikla kucagimiza almayida nasip etsin ben ilk bebegimi erkek olsun istemistim benim abim yoktu kizim sonradan olsun onun abisi olsun istemistim ama böylesi hayirliymis diyorum ama benim hamileligim boyunca erkek cok istedigim halde hep kiz hissettim bide 6 ay boyunca benim kizim kendini göstermedi biliyosundur kizlar gec gösteriyolar kendilerini ama dogdugunda iyiki bir kizim olmus dedim onu simdi bin tane erkek cocuguna degismem tabiki insaniz degisinide istemeden gecemiyoruz ha uyguluyoruz sonradan keske dememek icin insallah gönlümüzden geceni kucagimiopuyorumnanaktanza alalim ha bide devamli haberleselim ben belli olunca yazarim herseyi adim adim senide bekliyoruz 1 aysonra cinsiyeti belli olur senin bebisin yazarsin canim

arkadasim sagdan yum.nerden biliyosun nasil anliyosun yardimci olursan sevinirim doktorlarmi söylüyo sag sol diye burdaki doktorlar hersey saglikli bir sekilde ilerliyorsa söylemiyorlar.....opuyorumnanaktan

arkadasim sagdan yum.nerden biliyosun nasil anliyosun yardimci olursan sevinirim doktorlarmi söylüyo sag sol diye burdaki doktorlar hersey saglikli bir sekilde ilerliyorsa söylemiyorlar.....opuyorumnanaktan

doktor söyledi canım sağdan hamile kalmışsın diye
kadınlar 1 ay sağdan 1 ay soldan yumurtlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…