tabiki bu iğneleri yumurtamızın ne zaman çatladığını bilmemiz için vurduruyor doktorlar
her doktor vermiyomuş duyduğuma göre
hatiscigim sanada cok tesekkür ederim canim kusura bakmayin herkese soruyorum ama sizde az cok benim yasadigim heyecani yasamisinizdirkaydirigubbakcemile3canim ben eczaneden yum.testi alip kullaniyorum ondan cikardim bu ay yum.günümü yoksa benim adetim cok düzensiz ve yum.günümü bilmem imkansiz canim ya bide iliski konusunda ne diyosun tek iliskimi yoksa sikmi bu ay tutmadiysa önümüzdeki ay tekrar devam ama böylede strese giriyo insan canim bugün olmaz yarin gelkaydirigubbakcemile3:kedi:tesekkür ediyorum arkadasimcanım ben bilgisayarda yumurtlama günümü takip ettim ona göre ilişkiye girdik tam yumurtla günümdü ama adetininde düzenli olması lazım daha önceden bilmiyordum yumurtlama döneminde oğlan olacağını araştırırken öğrendim ikinciye yumurtlamadan önce kalmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. tekrar söylüyorum adetinin düzenli olması lazım yumurtlama dönemini takipetmen için opuyorumnanaktan
hatiscigim sanada cok tesekkür ederim canim kusura bakmayin herkese soruyorum ama sizde az cok benim yasadigim heyecani yasamisinizdirkaydirigubbakcemile3canim ben eczaneden yum.testi alip kullaniyorum ondan cikardim bu ay yum.günümü yoksa benim adetim cok düzensiz ve yum.günümü bilmem imkansiz canim ya bide iliski konusunda ne diyosun tek iliskimi yoksa sikmi bu ay tutmadiysa önümüzdeki ay tekrar devam ama böylede strese giriyo insan canim bugün olmaz yarin gelkaydirigubbakcemile3:kedi:tesekkür ediyorum arkadasim
Kızlar bende yumurtlama günümde hamile kaldım. 5 haftalık bebeğim şuan. Sağ kasığımda devamlı. Sürekli canım et türü şeyler yemek istiyor
tebrik ederim canım
benimde 5+2 günlük
benimde ettttt istiyo
ve benimde sağ kasığımda ağrı var
zaten yumurtamda sağda idi
ilk bebeğinmi
bunu erkekmi istiyosun inşallah
lavandelcim benim dünyalar tatlısı bir kızım varrrrr
ama bunda hep erkek hissediyorum belkide erkek olmasını istediğim için
kızıda pek anlamadım hareketlerini
bundada pek hissetmiyorum
ama sağdan yumurtladım ve sağımda hep sancım oldu
ama henüz bebişim sağdamı soldamı bilmiyorum doktora gidince sorucam inşallah
lavandelcim inşallah oğlanları bulmuşuzdur:)
lavandelcim benim dünyalar tatlısı bir kızım varrrrr
ama bunda hep erkek hissediyorum belkide erkek olmasını istediğim için
kızıda pek anlamadım hareketlerini
bundada pek hissetmiyorum
ama sağdan yumurtladım ve sağımda hep sancım oldu
ama henüz bebişim sağdamı soldamı bilmiyorum doktora gidince sorucam inşallah
lavandelcim inşallah oğlanları bulmuşuzdur:)
canım ben de aynı şeyleri hissediyodum aynen senin gibi belkide erkek çocuk istediğim içindir doktor banada sağdan yumurtlamışsın dedi
ben bebeği sağda hissediyorum dediğim zaman öyle bişey olmaz dedi bebek sadece rahimde oluşur ve büyümeye devam eder dedi benim az kaldı pzt öğrenicem cinsiyeti bakalım sağdan yumurtlamayla alakalımı değilmi (13+4 de başka bi doktor çok ısrar ettim söyleyin diye erkek dedi ama benim pek inanasım gelmiyo hayal kırıklığına uğramamak için bana hep kızmış gibi geliyo
hayırlısı bakalım allah herkesin gönlüne göre versin
arkadasim sagdan yum.nerden biliyosun nasil anliyosun yardimci olursan sevinirim doktorlarmi söylüyo sag sol diye burdaki doktorlar hersey saglikli bir sekilde ilerliyorsa söylemiyorlar.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?