Yumurtlama gününde hamile kalanları bekliyorum..

senin kızınmı var oğlunmuu var canım

sen okuyup kızarken bana bende hem kendime kızıyor hem erkek değil bebeğim diye üzülüyor hem tarifsiz bir pişmanlık duyuyordum..
İlk bebeğim bu benim. Anne olmak ne demek tam olarak bilmiyorum henüz. evlat sahibi olmak ne demek bilmiyorum.. ama her nedendir bilinmez erkek evlat sahibi olmadığım için (ki bu da bir ilk hayatımda) üzülmeyi biliyordum

Peşin peşin üzülme konusunda kendimi tek geçerim. İlerde olabilecek kötü bişey varsa hasbelkader bunu duyduysam öğrendiysem o an başlarım üzülmeye dakika sektirmem. Elimde değil

İyi bir insan olmaya o kadar çok uğraşıyorum ki.. Aslında çok kötüyüm diye mi bu kadar efor sarfediyorum iyi olmaya bilemiyorum. İyi düşünmeye, hırslarımdan arınmaya, kıskandığım her anı iyi dileklerimle güzel bir düşünceye çevirmeye çok uğraşıyorum. Allaha inancım tam ancak ibadet kısmında tembelim hayırsızım. üstesinden geleceğim umarım bununda..

Bütün bu hallerime rağmen Allah beni o kadar çok seviyor ki. Yani beni o kadar güzel kayırıyor o kadar güzel kolluyor ki bazı durumlarda.

Günlerce ağladığım olmasın olmasın diye ciyakladığım durumlar olduğunda yani gerçekleştiğinde hayatımın şansı kısmeti kaderi olabiliyor. bunu biraz geç farkettim

üniversiteyi ilk sene kazanamadım çok ağladım. ilk sene kazansam eşimle tanışamayacaktım
üniversiteyi bitirmem gereken sürede bitiremedim bitirsem eşimle hiç tanışamazdım
hayatımda şans dediğim herşey elbette eşim değil :)
Evlenme teklifi aldığımda ailevi bir sorun nedeniyle sürekli bu konuyu ertelemek zorunda kaldım. Eşim ve sevgisi ilgisi için bilmeden öyle güzel bir sınav oldu ki bu.. ben ağlarken neden böyle oldu diye üzerinden geçince anlıyorum ki istesem böyle bir sınavdan geçiremezdim eşimi..

şans dediğim ve peşinen ağladığım bi sürü şey var ama hep eşimle ilgili olanları sıraladım. valla başka şeylerde var aklıma gelmiyor :)

Çok şükür peşin peşin ağladığım herşey sonra nasıl hayırlara vesile oluyor. Yeterki ezbere üzülmeyeyim sonra hayıra dönünce o iş üzüldüğüm yanıma kar kalıyor

Bu bebeğin kız olması bakalım ne hayıra vesile olacak? Zira kız diye çok ağladım. Çok özür dilerim kendisinden. Ama art niyetim yoktu abisi olsun istedim ben kendi abimi çok seviyorum. abi sahibi olmak güzel bişey.. belki kızım içinde abla olmak havalı olacak.

zaman göstersin de görelim neler oluyor :)

Valla Allah başka hangi kuluna böyle yapar olmasın diye tırsıp dua edip yalvarıyorum olmasın diye. Allah daha iyi bildiği için ne hayır ne şer kayırıyor beni..
Her dediğimi yapsa halim nice olurmuş. Korktum valla bi an düşününce
Allah elini çekmesin hiç birimizin kalbinden kısmetinden kaderinden

kimse yanlış anlamasın
ama yazmak istedim.kimsenin düşüncesine karışacak değilim.ama belki o psikolojide olup ağlayan arkadaşlar varsa bir nebze şükür sebebi olur maksadıyla yazdım......

Duygularını çok güzel ifade ediyorsun gerçekten alkisalkisalkis Bir insan sanalda nasılsa gerçektede öyledir bence... Kendimden biliyorum :1rolleyes: Böyle bir yapıda olduğun için çevrendekiler de eşin de çok şanslı bence... Çünkü insan olduğu gibi olmalı... Olmadığı biri gibi görünen insanlardan o kadar bıktık ki artık hayatta...

Ve ben de peşinen üzülme olayını çok yaşıyorum bu arada... o kadar çok örnek var ki hayatımda yaşadığım... Ve kimseye bariz bir kötülüğüm olmadığı halde, kul hakkına dikkat edip, haramı helali bildiğim halde ibadetlerimi çok aksatıyorum... Ama yine de Rabbim hep güzelliklerle karşılaştırıyor beni... Ceza yerine ödül verircesine tövbe haşa... Şimdi hamileliğin de verdiği duygusallıkla daha da hassassın eminim... Ama son yazdığın yazılardan sonra bebeğini ne kadar çok sevdiğini çok güzel ifade etmişsin ya inan benim bile içim rahatladı :)) Fırsat olsa da sana kızımın resimlerini gösterebilsem keşke... İnan kız çocuğu çok çok çok farklı bence... Bıcır bıcır konuşmaları, eteğini giyip gelip de şarkı açtırıp, kıvırmaları, mutfakta yardım etme çabaları, makyaj yapmak istemesi, evcilik oynamak vs.. sayamayacağım o kadar çok güzel şey var ki... Ölürüm kızıma, liğme liğme doğrasınlar beni onun uğrunda umrumda olmaz... Allah acısını yaşatmasın... Rabbim evlat acısı vermesin kimseye... Gerçekten evlat hiç bişeye benzemiyor... Ben ilk çocuğumu hep kız istedim... Çok şükür istediğim gibi oldu... Hayatım boyunca kızım olmazsa benim hiç diye korktum hep... Ama iş erkek isteme olayına gelince biliyorum durum değişiyor... Cıss kaka oluyor :))) Ben zaten ona takılmamıştım... İsteyebilirsin tabi erkek... Ama kızın olduğunu bildiğin halde serzenişlerinin olduğuna takılmıştım... İNŞALLAH ikinci bebeğin hayırlı ise erkek olur... Ben de ilk çocuğum ve 2 kardeşimin ablasıyım... Abla olmak paha biçilemez vallahi :)) Sevgilerimle, kendine ve meleğine çok iyi bak... Ayrıca hiççç kimseyi kafana takma, en yakınındakileri bile... Hamileliğin keyfini çıkar... Sana kız olduğu için laf edenin de ağzının payını ver lütfen.... İnan çok rahatlatıcı oluyor :))) Ben öyle yaptım hep, laf bile çarpsalar anında o lafın 10 katını suratına çarpıverdim lafı edenin... Kimse benim evladıma laf edemez çünkü... Ve bu hayat senin hayatın... Seni üzmelerine izin verme lütfen insanların... Yeri geldiğinde bu annen bile olsa...

Hoşçakal... Allah'a emanet ol arkadaşım...opuyorumnanaktan

senin kızınmı var oğlunmuu var canım

benim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi düsünüyoruz yavas yavas zamani geldi diyoruzrabbim herkesin gönlüne göre versin insan degisini istemeden gecemiyo saglikli olsunda....su an hamile bile olabilirim yum.gününü denedik tabiiki zamani gelince burda sizlerle paylasicam benim arkadaslarim böyle uyguladi herkes istedigi sonucu aldi sadece deniyorum sonradan aklimda soru isareti kalmasin diye tam terside olabilir bilmiyorum kimseye böyle uygulayin diyemem ben sonucu alim sonra paylasicamopuyorumnanaktan

oğlum sanırım yumurtlama gününde olmuştu eeee şimdide haliyle hamile kalmak için yine yumurtlama günlerine ağırlık verdik .......sağlıklıolsunda bilmiyorum bakalım ...

kızlar bende çatlatma iğnesi ile 3. denemden sonra hamile kaldım
ve yum. çatladığına emin olduktan 2 saat sonra ilişki olduuuu
2 ay sonra sonucu yazarım
benimde 1 kızım var
tabi buda erkek olursa sevinirizzzzz

tombilibucum nasıl eminsin çatladığını nasıl anladın.iğneden kaç saat snra ilşki oldu.

Son düzenleme:
kızlar bende çatlatma iğnesi ile 3. denemden sonra hamile kaldım
ve yum. çatladığına emin olduktan 2 saat sonra ilişki olduuuu
2 ay sonra sonucu yazarım
benimde 1 kızım var
tabi buda erkek olursa sevinirizzzzz

mutlaka sonucu yaz ama merak ederim ben.. tam yapmayı planladığım şeyi yapıyosun umarım sağlıklı bir erkek evladın olur. Rabbim nasip eder inşallah dua edicem senin için :)

mimozacım
çünki 3 ay boyunca hep akıntım iğneyi vurdurduğum gün oldu
yada öncesinde
doktor hep bana 36. saat ilişki dedi yada 48. saat
yumurtamde hep 18mm falandı
bu sefer yumurtam hem 19mm di
hemde kendimi takip ettim kasıklarım hep akıntıdan önce şiddetli ağrıyodu
ve hemen peşine kaıntım oluyodu
bu seferde iğneden sonra kendimi dinledim doktorda 36. saate yakın zamanda bu sefer kesin çatlar dedi
ve 34. saatte şiddetli bir ağrıdan sonra koyu yapışkan akıntım peşpeşe geldi
ve sonrasında 36. saatte malummmmm
ve sonuş hamileyimmmmmmmmmm

mutlaka sonucu yaz ama merak ederim ben.. tam yapmayı planladığım şeyi yapıyosun umarım sağlıklı bir erkek evladın olur. Rabbim nasip eder inşallah dua edicem senin için :)

sağol canım benim muhakkak yazarım sonucu
bende oğlumolsun istiyorum seni iyi anlıyorum
yardımcı olursam çok sevinirim canım
sonucu yazıcam buraya

canim ya birsey sorucam yumurtlamadan sonraki 36.yada48.saatmi cevap yazarsan sevinirim

lavandel canım
benim iğneden 36 saat sonra ilişki oldu
ama bazen 48. saattede çatladığı oluyordu
yumurtanın nasıl çatladığını geç farkettim
bu sefer doktorda 36. saatte kesin çatlar dedi ve 34. saatte çatladı
eğer sende iğneyle yumurtanın çatlamasını bekliyceksen kendini iyi takip et derim
bazen 24. saatte bile çatlıyabiliyo

tesekkürler canim ben yumurtlama günümü 6 aydir siki takip ediyorum ama adet düzensizligi oldugu icin yum.testleri kullaniyorum bu ay tam tutturdum sanirim su an hamilemiyim bilmiyorum senin yazdiklarina görede yum.günü ve bir gün sonrasi oluyor heralda neden bu igneyi yaptirdigini aciklarmisin yum.gününü tam bilmedigin icinmi daha kaliteli yum.icinmi yazarsan cok sevinirim canim cok tesekkür ederim simdidenopuyorumnanaktan

hatiscicigim yumurtlama dönemi derken yumurtlama günümü 1 gün öncesimi yada birgün sonrasimi haber bekliyorum canim tsk...opuyorumnanaktan

canım ben bilgisayarda yumurtlama günümü takip ettim ona göre ilişkiye girdik tam yumurtla günümdü ama adetininde düzenli olması lazım daha önceden bilmiyordum yumurtlama döneminde oğlan olacağını araştırırken öğrendim ikinciye yumurtlamadan önce kalmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. tekrar söylüyorum adetinin düzenli olması lazım yumurtlama dönemini takipetmen için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…