Belli oldumu merak ettimEvet Canım, cinsiyet için, randevum 10 unda bu ayın
Yani Çarşamba günü .
Buraya hemen yazarım size. İnş gönlümüze göre olur hepimizin
Hayırlısı olsun ne gusel bi nimetin olmuş uc kızı olup gusel ve imani bütün yetiştiren aileye cennet vaadedilmis çok sanslisin inş bide erkek evladın olurEvet canım 3 cü kızım geliyor
Benim içimden kız geçti canım hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla kucağına alArkadaşlar ben 22.08.1991 doğumluyum 2 gün önce kan testiyle öğrendim hamile olduğumu sanırım 4. haftaya girdik ama burada yazılanları okuyunca çok merak ettim geçen ay 17-21 ocak arası en son adetim 27-28 eşimle birlikte olduk sizce bebeğimin cinsiyeti ne olur ?
Kara biber oğlum olacak hayırlısı ile Allahın izni ilehayırlısı olsun canım ,aynı benim gibi kalmışşsın istemediğin ay
ama 3 ilişki çok sık ilişkiye giriyor canım sadece 1 kere olmalıydı erkek için
benimde haberdar etmeyi unutmayın ,
Yumurtlama günün den bir gün önceden ilişki oldu Can'ım oğlum olacakbende 1 gün sonra olursa ne olur merak ediyorummm
Amin canım hayırlısıyla inşallah hesaplama yapmışlar da bende yanlış yapmadıysam kız oluyor ama bir sorayım burada da dedim heyecan işte :):)Benim içimden kız geçti canım hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla kucağına al
Öğrenince yazarsın artıkAmin canım hayırlısıyla inşallah hesaplama yapmışlar da bende yanlış yapmadıysam kız oluyor ama bir sorayım burada da dedim heyecan işte :):)
diğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olurKızlar geçen ay tutturamadik ama Rabbim büyük suan adetimin ikinci günü biter bitmez düşünüyorum iki oğlum var inş Rabbim gönlüme göre verir sizinde inşallah. .. dua edin kabul olur inşallah Rabbim isteyen herkese tattirsin
Ben adetim bitince oteki adetime kadar 1 gun dolu 1 gun bos yaptim. 2. Oglum yoldadiğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olur
benim var rabbime çok şükür birtanede oğluşum olsun istiyorum inş verir kurban oldugum allahım ,
Bisey sormak istiyorum yumurtlama gununden kac gun uzak olmasi lazim kiz icin. Sperm 2 gun yasamiyomu. Yumurtlama gunu disinda hamile kaliniyomuama saten yumurtlama zamanına en yakın zamanda olmuş erkek olma ihtimali çok yüksek,sizin o hafta sık sık yapmanız lazımdı kız için elinizden geldiğince yumurtlama döneminden uzak olmanız lazımdı
Veren Rabbim inşaallah niyetimizi kabul eder saol gusel dileklerin içinde ...İnş seninde yakışıklı bir oğlun olurdiğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olur
benim var rabbime çok şükür birtanede oğluşum olsun istiyorum inş verir kurban oldugum allahım ,
amin inşallahhhVeren Rabbim inşaallah niyetimizi kabul eder saol gusel dileklerin içinde ...İnş seninde yakışıklı bir oğlun olur
Hayirlisi olsunbenimki yumurtlama günü oldu ve kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?