Yumurtlama Gününden Önce Hamile Kalanlar:Bebeğiniz KIZ mı ERKEK mi?

Arkadaşlar ben 22.08.1991 doğumluyum 2 gün önce kan testiyle öğrendim hamile olduğumu sanırım 4. haftaya girdik ama burada yazılanları okuyunca çok merak ettim geçen ay 17-21 ocak arası en son adetim 27-28 eşimle birlikte olduk sizce bebeğimin cinsiyeti ne olur ?

Benim içimden kız geçti canım hayırlısı olsun inşaallah sağlıkla kucağına al

Adetten hemen sonra bir gün arayla yumurtlama ya iki üç gün kala hamile kalan varmı acaba ben bu sefer onu deniycem bakalım Rabbim nasip eder

diğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olur
benim var rabbime çok şükür birtanede oğluşum olsun istiyorum inş verir kurban oldugum allahım ,

ama saten yumurtlama zamanına en yakın zamanda olmuş erkek olma ihtimali çok yüksek,sizin o hafta sık sık yapmanız lazımdı kız için elinizden geldiğince yumurtlama döneminden uzak olmanız lazımdı
Bisey sormak istiyorum yumurtlama gununden kac gun uzak olmasi lazim kiz icin. Sperm 2 gun yasamiyomu. Yumurtlama gunu disinda hamile kaliniyomu

diğer adet gününe kadar 1var 1 yok birlikte olun inş güzel bir kızın olur
benim var rabbime çok şükür birtanede oğluşum olsun istiyorum inş verir kurban oldugum allahım ,
Veren Rabbim inşaallah niyetimizi kabul eder saol gusel dileklerin içinde ...İnş seninde yakışıklı bir oğlun olur

Ben en son adetim den 5 gun sonra 4 gün ilişkim oldu snra bi ara daha oldu yumurtlamadan sonra tam günümde adet kanama geldi 14 Şubat lakin üç gün çok yoğun geçer di ikiniz günden sonra durakşadı ve bugün 4 gün kahverengi gb az az anlamadım ya karnında ağrıo gibi oluyo bazen anlamadım üstüne görme böyle bişi değildir heralde

Yumurtlama günümden 3 gün önce ilişki oldu kızım yolda. Diğer iki kızımda yumurtlama gününe 2-3 gün kala oldu ilişki.
Ablam tam yumurtlama günü ilişkide bulundu oğlu oldu.
Ben bu teorinin doğruluğuna inanıyorum artık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…