Yumurtalama döneminde de bir çok kişi de lekelenme oluyormuş olabilir benceGeçen ay Eylül 26 da regl olmam gerekiyordu ama 10 gün öncesinde belirtiler yaşadım hamileliğe yoğurdum kaset testler negatif çıktı 25 Eylül'de kahverengi lekelenme görünce kan tahlili verdim ve beta değeri 4.9 du. 26 Eylül akşamı regl başlangıcı oldu ama çok pıhtili ve yoğundu . Regl 6 gün sürdü bugün adetimin bitmesinin 7. Günü ama lekelenmem var ilk defa böyle oldu nedeni nedir benim gibi yaşayan var mı. Randevu aldım Çarşamba gününe daha çok var bir bilgisi olan varmı?
Elimde ovulasyon veya gebelik testi varsa yap mutlakaGeçen ay Eylül 26 da regl olmam gerekiyordu ama 10 gün öncesinde belirtiler yaşadım hamileliğe yoğurdum kaset testler negatif çıktı 25 Eylül'de kahverengi lekelenme görünce kan tahlili verdim ve beta değeri 4.9 du. 26 Eylül akşamı regl başlangıcı oldu ama çok pıhtili ve yoğundu . Regl 6 gün sürdü bugün adetimin bitmesinin 7. Günü ama lekelenmem var ilk defa böyle oldu nedeni nedir benim gibi yaşayan var mı. Randevu aldım Çarşamba gününe daha çok var bir bilgisi olan varmı?
Yumurtalama döneminde de bir çok kişi de lekelenme oluyormuş olabilir bence
Bende ilk defa olunca bide geçen ayki regl kafamı çok karistirmisti o yüzden merak ettim inşaallah bir sorun yokturYumurtalama döneminde de bir çok kişi de lekelenme oluyormuş olabilir bence
Yok testim ama diyorum sabah erkenden aile hekiminden kan tahlili mi versem yoksa test alıp mi yapsam?Elimde ovulasyon veya gebelik testi varsa yap mutlaka
4.9 dan sonra kan verdiniz mi tekrar yükselmeye meyilli bı rakam adediniz nasıldı çok az lekelimiydiBende ilk defa olunca bide geçen ayki regl kafamı çok karistirmisti o yüzden merak ettim inşaallah bir sorun yoktur
Ya ben aslında 2 aydır deniyoruz ben temmuz ayında regl a bir gün kala gidip kana baktırdım değerim 4.9 du 2 gün sonra gittim yine 4.9 du üstüne zaten adet oldum. Geçen ayda lekelenme görünce gittim 4.9 du fakat çok pıhtili ve yoğun kanama gördüm baya parçalar geliyordu. Adetim 6 gün sürdü bitti ve birisinin 7. Günü ve lekelenmem var kafam allak bullak4.9 dan sonra kan verdiniz mi tekrar yükselmeye meyilli bı rakam adediniz nasıldı çok az lekelimiydi
Kimyasal yasamissiniz bence ama niye gene aynı değer çıkmis ona şaşırdımYa ben aslında 2 aydır deniyoruz ben temmuz ayında regl a bir gün kala gidip kana baktırdım değerim 4.9 du 2 gün sonra gittim yine 4.9 du üstüne zaten adet oldum. Geçen ayda lekelenme görünce gittim 4.9 du fakat çok pıhtili ve yoğun kanama gördüm baya parçalar geliyordu. Adetim 6 gün sürdü bitti ve birisinin 7. Günü ve lekelenmem var kafam allak bullak
AmA sürekli kaset test yapiyordum hep negatifti kimyasal yaşamış olsam testte belli olmaz miKimyasal yasamissiniz bence ama niye gene aynı değer çıkmis ona şaşırdım
Kaset test algilamaz bence o kadar sayıyıAmA sürekli kaset test yapiyordum hep negatifti kimyasal yaşamış olsam testte belli olmaz mi
O zaman benim gittiğim hastanenin laboratuvarinda sıkıntı var yarın aile hekimine gidip kan vereyim. buraya üye olan bir kadında yoğun Ve pıhtili adet görüp adet bitiminde hamile olduğunu öğrenmiş bende lekelenme olunca aklıma gelmiyor değilKaset test algilamaz bence o kadar sayıyı
Olur mu olur burda örnekleri görüyoruz sen bence de bı kan verO zaman benim gittiğim hastanenin laboratuvarinda sıkıntı var yarın aile hekimine gidip kan vereyim. buraya üye olan bir kadında yoğun Ve pıhtili adet görüp adet bitiminde hamile olduğunu öğrenmiş bende lekelenme olunca aklıma gelmiyor değil
Yarın aile hekiminden vericem ama sonuç ne zamana çıkıyorOlur mu olur burda örnekleri görüyoruz sen bence de bı kan ver
Gün içerisinde sisteme düşerYarın aile hekiminden vericem ama sonuç ne zamana çıkıyor
Cok teşekkür ederim bilgilendiriginiz içinGün içerisinde sisteme düşer
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırsınızCok teşekkür ederim bilgilendiriginiz için
Ya birşey sorucam ben dün sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ve hala e nabiza dusmemisRica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bilemedim ki bizim aynı gün içinde düşüyorYa birşey sorucam ben dün sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ve hala e nabiza dusmemis
Merhaba bende de aynı durum olmuştu heyecandan googlea x hastanesi tahlil sonuçları yazdım internet sayfalarında tc ile sonuçlarımı görüntüleyebildim belki işinize yarar bu bilgi.Ya birşey sorucam ben dün sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ve hala e nabiza dusmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?