Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama lekesi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan0904

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
251
103
18
26
Geçen ay Eylül 26 da regl olmam gerekiyordu ama 10 gün öncesinde belirtiler yaşadım hamileliğe yoğurdum kaset testler negatif çıktı 25 Eylül'de kahverengi lekelenme görünce kan tahlili verdim ve beta değeri 4.9 du. 26 Eylül akşamı regl başlangıcı oldu ama çok pıhtili ve yoğundu . Regl 6 gün sürdü bugün adetimin bitmesinin 7. Günü ama lekelenmem var ilk defa böyle oldu nedeni nedir benim gibi yaşayan var mı. Randevu aldım Çarşamba gününe daha çok var bir bilgisi olan varmı?

Yumurtalama döneminde de bir çok kişi de lekelenme oluyormuş olabilir bence

Elimde ovulasyon veya gebelik testi varsa yap mutlaka

Bende ilk defa olunca bide geçen ayki regl kafamı çok karistirmisti o yüzden merak ettim inşaallah bir sorun yoktur
4.9 dan sonra kan verdiniz mi tekrar yükselmeye meyilli bı rakam adediniz nasıldı çok az lekelimiydi

4.9 dan sonra kan verdiniz mi tekrar yükselmeye meyilli bı rakam adediniz nasıldı çok az lekelimiydi
Ya ben aslında 2 aydır deniyoruz ben temmuz ayında regl a bir gün kala gidip kana baktırdım değerim 4.9 du 2 gün sonra gittim yine 4.9 du üstüne zaten adet oldum. Geçen ayda lekelenme görünce gittim 4.9 du fakat çok pıhtili ve yoğun kanama gördüm baya parçalar geliyordu. Adetim 6 gün sürdü bitti ve birisinin 7. Günü ve lekelenmem var kafam allak bullak

Kimyasal yasamissiniz bence ama niye gene aynı değer çıkmis ona şaşırdım

Kaset test algilamaz bence o kadar sayıyı
O zaman benim gittiğim hastanenin laboratuvarinda sıkıntı var yarın aile hekimine gidip kan vereyim. buraya üye olan bir kadında yoğun Ve pıhtili adet görüp adet bitiminde hamile olduğunu öğrenmiş bende lekelenme olunca aklıma gelmiyor değil

Olur mu olur burda örnekleri görüyoruz sen bence de bı kan ver

İnşaallah hep beraber alırız

Ya birşey sorucam ben dün sabah aile hekiminde kan tahlili verdim ve hala e nabiza dusmemis
Merhaba bende de aynı durum olmuştu heyecandan googlea x hastanesi tahlil sonuçları yazdım internet sayfalarında tc ile sonuçlarımı görüntüleyebildim belki işinize yarar bu bilgi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…