Yumurtlama olması için neler yapıyorsunuz tecrübeleriniz paylaşır mısınız lütfen kızlar

deniz1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
350
95
98
Kızlar yumurtlama olmuyor bende yani ovulasyon testlerşnde çift çizgi olmuyor, femara ile gebelik oldu ama düşük oldu. Tüp bebekte de embriyo 5. Günde dejenere oldu, değerlerim normal sadece amh 0.9 fsh 10du. 32 yasındayım ne yapabilirim?

Folik asit değil de takviye ilaçlar var benim ki mesela 1.650₺ o yumurtlamayı destekliyor bunu kullanırken yumurta takibi yaptırın ve kasıklarınıza masaj yapın yumurtlama görene kadar amh düşük ama çok değil tüp bebek sürecinde bile takviye kullanmanız KESİNLİKLE sağlıklı beslenmeniz gerekiyor
D vitamini ve omega da eklemeniz lazım bunların içine artı olarak eşiniz de aynı şekilde uygulaması lazım.

Sizin kullandığınız takviye hangisi? Teşekkür ederim yorumunuz için

Merhaba ben bu dediğiniz takviyeyi 5 ay kadar kullandım ama hamile kalamadım bende pcos var acaba devam etsemiydim
Bende daha önce kalamadım sonrasında nedenine bakıldı histeroskopi istedi doktorum meğer perde varmış yani ilaca tekrar başladım. Pcoslular için daha ayrıntılı ilaçlar varmıdır bilmiyorum ama sizin de baya bi şey den uzak durmanız gerekiyor her şeyin başı sağlıklı beslenmek. Pcosluların ilk yapacağı şey takviye kullanınca yumurta takibi yaptırmak doktor kontrolünde çatlama gördüğü an üst üste ilişki sonrasında gebelik aşılama sizin için daha iyi bir alternatif çevremdeki çoğu pcos gebe kaldı. Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım mesela hastaneye çatlama görene kadar gittim sonra da çatlma olmuş mu diye de gittim yani. Hormon sonuçlarınız da önemli tabi

İki kez çatlatma tedavisi denedik ve rahim filmi de çekildi bir sorun çıkmadı ama sonuç negatif. Yumurtlamamda oluyor aslında neden hamile kalamıyorum hiç bilmiyorum

İki kez çatlatma tedavisi denedik ve rahim filmi de çekildi bir sorun çıkmadı ama sonuç negatif. Yumurtlamamda oluyor aslında neden hamile kalamıyorum hiç bilmiyorum
Ya yumurta sağlıksız ya sperm ya da rahim de bi genişleme ya da darlık görünmeyen perde bi sürü neden sayarım benim başımdan 2 ameliyat 3 aşılama geçti

Ya yumurta sağlıksız ya sperm ya da rahim de bi genişleme ya da darlık görünmeyen perde bi sürü neden sayarım benim başımdan 2 ameliyat 3 aşılama geçti
Yumurtalarımın sağlıksız olduğunu düşünüyorum çünkü çatlatma tedavisindeyken ilaca rağmen yumurtaların çok zor büyüdüğünü söylemişti doktorum

Yumurtalarımın sağlıksız olduğunu düşünüyorum çünkü çatlatma tedavisindeyken ilaca rağmen yumurtaların çok zor büyüfüğünü söylemişti doktorum
Sigara alkol beslenmeniz nasıl ? Arkadaşım yumurtası tembel sağlıksız diye tüp bebek bile tutmadı

Dediğim gibi 5 ay kadar thancs woman kullandım daha sonra 2 ay maxijuno kullandım şuan ocean inositol kullanıyorum. Reglim düzenli bu arada
En önemlisi reglin düzenli olması zaten aşılama deneyin bu sefer gonal F iğnesi daha etkili yumurta da

Evet tüp bebekten önce aşılama denemeyi düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz tabi
Ben üç kez devlette yaptırmak zorunda kaldım harcadığım ücreti devlette yaptırsaydım sonuç ne olurdu bilemiyorum sonradan devleti bıraktm zaten o yüzden iyi bi doktor bulup ilerlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…