- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Yumurtlamayı net görseniz de kesin olur diye neden düşündünüz ki?Merhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim
Umutlandigim için.Yumurtlamayı net görseniz de kesin olur diye neden düşündünüz ki?
Anlıyorum ama yumurtlama oldu diye kesin döllenme oluşması her zaman mümkün olmuyor ki maalesefUmutlandigim için.
1 senedir korunmuyorum düzenli adet düzenli akıntı görüyorum, 5 aydır 21.gün progesteron değerimi takip ediyorum hepsinde 15 ve üzeri çıkıyor (yumurtlama var ve kaliteli bir yumurta olduğu anlamına geliyor) eşimde sıkıntı yok.Merhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim
Gidicem canım sonra gebelik oluştu mu sendeBende oyleydim doktora gittim yumurtam meger kucuk mus ilac verdi buyumesi icin sizde bor doktor kontrolüne gidebilirsiniz
Valla ilaci daha yeni ictim csnim yumurtam buyudu ama bu ay bekliyorum nasipseGidicem canım sonra gebelik oluştu mu sende
İnşallah canım benimValla ilaci daha yeni ictim csnim yumurtam buyudu ama bu ay bekliyorum nasipse
Ben de ovulasyon testiyle ilk denemede olacak sanmistim olmadıMerhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim
Yumurtanın boyutu doktorun baktığında anlık bir durum aslında.Bende oyleydim doktora gittim yumurtam meger kucuk mus ilac verdi buyumesi icin sizde bor doktor kontrolüne gidebilirsiniz
Teste görünce insan neden olmasın ki diyor tabi.Ben de ovulasyon testiyle ilk denemede olacak sanmistim olmadı
Rahim filmi cektirdiniz mi?
Eşiniz muayene oldu mu?
Bende zaten adet duzensizligi vsrdi o yuzden reglimin 14. Gun gittim doktor o gun icjn yumurtsnin en az 18 cm civarında olmasi gerekir dedi benim ki 11mmdiYumurtanın boyutu doktorun baktığında anlık bir durum aslında.
Ovülasyonda pik ve çatlamayı görmüş müydünüz önceden.
Eğer görülüyorsa yumurtada büyümüş ve lh hormonu yükselmiş anlamına geliyor diye biliyorum.
Baya araştırdım bu ay. Bende ilk defa doktora göründüm. Her ay düzenli regl ve ovülasyon görüyorum testte. Bana da reglinin 4. Günü yumurta küçük ama bir saat sonra ya da bir gün sonra büyümüş olabilir dedi.
Klomen verdi ister kullan ister kullanma dedi. Kullanmadım henüz. Bu ay da yine pik gördüm. Ne karışık işlermiş yahu
Bi kere 7 günde testte çıkmaz en az 12 gün geçmesi gerek. İkincisi hemen pes ederseniz olmaz. Ben 1 seneye yakın ovülasyon testi ile denedim 1 sene sonunda oldu. Her ay da düzenli yumurtlamam olduMerhaba kizlar rahmimde bir sorun yok saati saatine adet olurum ovulasyon gününü net şekilde testle gördüm üzerinden 7 gün geçti adete 5 gün var ve negatif çıktı kaset testte bugün. Hiçbir belirtim de yok ne göğüs ne akıntı. Çok üzgünüm yumurtlamayi net görünce kesin olur demiştim
Bi kere 7 günde testte çıkmaz en az 12 gün geçmesi gerek. İkincisi hemen pes ederseniz olmaz. Ben 1 seneye yakın ovülasyon testi ile denedim 1 sene sonunda oldu. Her ay da düzenli yumurtlamam oldu
Yok canım 6 aylık evliyim rahim filmi cekmezler daha erken derler eşim kan testi verdi sadece onda da enfeksiyon çıktı tedavi oldu sonraBen de ovulasyon testiyle ilk denemede olacak sanmistim olmadı
Rahim filmi cektirdiniz mi?
Eşiniz muayene oldu mu?
Spermlerde bir sorun vardir belki.
Bilmiyorum bu konuda bilgim yok.AAnladim kuzum eşimin kanında enfeksiyon çıktı crp yüksek ondan çocuk olmuyor olabilir mi sizce aklıma başka bişe gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?