17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

Evet doğal siklus/ dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ondan mı dersiniz ? Sizinle aynı, ayın 18inde oldum..
herkesin en az 1 iğnesi var… korktum biraz ama hayırlısı olsun ne diyim 🙏🏻
Bende fitil yok onun yerine iğne ☺️ Hiç korkmaaa sakın öyle şeyler düşünme doktorun olması gerektiği gibi veriyordur gerekeni. İlk transferin mi ?

Bende fitil yok onun yerine iğne ☺️ Hiç korkmaaa sakın öyle şeyler düşünme doktorun olması gerektiği gibi veriyordur gerekeni. İlk transferin mi ?
Evet. 3.tüp denemesi ama ilk defa bu aşamaya geçebildim 😅😅 bence de yaa bu aşamaya kadar doktora güvenerek geldim, bundan sonra da devam :) sizin kaçıncı deneme

Evet. 3.tüp denemesi ama ilk defa bu aşamaya geçebildim 😅😅 bence de yaa bu aşamaya kadar doktora güvenerek geldim, bundan sonra da devam :) sizin kaçıncı deneme
Benim 2.transferim. İlki negatifti. Aslında arada bir daha transfer olacaktım ama rahimde sıvı gördü doktorum embriyoları çözdürmeden iptal ettik 2 ay araya reklamlar girdi. Şimdi temmuza kısmet oldu 🥰🥰

Aa benden azlarıda varmış kızz 😂 ee iğne yok mu sende hepimiz deliyoruz bi yerimizi sende del 🤣
Deline deline derimiz kalınlaştı. Skar doku ola ola o kılçık gibi iğnelerden göbeğim mayın tarlası amaaaa asla şikayet etmiyorummm buysaa karşılığı seve sevee delinmeye devam ederim.🤩 Lütfen herkes delinsin 🤣

Bende şeyi merak ediyorum hani bazıları hamileliklerini mesajın altına otomatik koyuyor ya bazıları kilo indexi kilosunu falan koyuyor onu nasıl yapıyolar 😂😂

Bende şeyi merak ediyorum hani bazıları hamileliklerini mesajın altına otomatik koyuyor ya bazıları kilo indexi kilosunu falan koyuyor onu nasıl yapıyolar 😂😂
Heee bak onuda merak ediyorum bu doğru birde şeyi merak ediyorum. Mart ayındaki transferimde millet koca tablo yaptı. Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice) 🤣🤣🤣

Heee bak onuda merak ediyorum bu doğru birde şeyi merak ediyorum. Mart ayındaki transferimde millet koca tablo yaptı. Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice) 🤣🤣🤣
Aa evet bak güzel olurdu o büyük grupta yapabilirdik aslında hem oranlamış olurduk gebelik haberlerini çoğu olumluda sanki 🥰🙏
Ama kim bu tabloyu oluşturacak koca yürekli kişi 😂

Back
X