- 7 Nisan 2025
- 243
- 130
- 18
- 31
Bende fitil yok onun yerine iğneEvet doğal siklus/ dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ondan mı dersiniz ? Sizinle aynı, ayın 18inde oldum..
herkesin en az 1 iğnesi var… korktum biraz ama hayırlısı olsun ne diyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende fitil yok onun yerine iğneEvet doğal siklus/ dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ondan mı dersiniz ? Sizinle aynı, ayın 18inde oldum..
herkesin en az 1 iğnesi var… korktum biraz ama hayırlısı olsun ne diyim![]()
Evet. 3.tüp denemesi ama ilk defa bu aşamaya geçebildimBende fitil yok onun yerine iğneHiç korkmaaa sakın öyle şeyler düşünme doktorun olması gerektiği gibi veriyordur gerekeni. İlk transferin mi ?
Benim 2.transferim. İlki negatifti. Aslında arada bir daha transfer olacaktım ama rahimde sıvı gördü doktorum embriyoları çözdürmeden iptal ettik 2 ay araya reklamlar girdi. Şimdi temmuza kısmet olduEvet. 3.tüp denemesi ama ilk defa bu aşamaya geçebildimbence de yaa bu aşamaya kadar doktora güvenerek geldim, bundan sonra da devam :) sizin kaçıncı deneme
Aa benden azlarıda varmış kızzBenim de günde yalnizca 2 progestan (fitil şeklinde) var. Bir de folik asit![]()
Bana vermediAa benden azlarıda varmış kızzee iğne yok mu sende hepimiz deliyoruz bi yerimizi sende del
![]()
Hayırlı olumlu sonuçlar gelsin inşallahBenim 2.transferim. İlki negatifti. Aslında arada bir daha transfer olacaktım ama rahimde sıvı gördü doktorum embriyoları çözdürmeden iptal ettik 2 ay araya reklamlar girdi. Şimdi temmuza kısmet oldu![]()
He doğalmış sizin ondan şimdi okudum, kişisel tedavi uygulamaları güzel inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşturuzBana vermedi![]()
EvetHe doğalmış sizin ondan şimdi okudum, kişisel tedavi uygulamaları güzel inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşturuz![]()
Ay çok alakasız bişey sorabilir miyim nasıl beni yoruma ekleyebildin ya
Deline deline derimiz kalınlaştı. Skar doku ola ola o kılçık gibi iğnelerden göbeğim mayın tarlası amaaaa asla şikayet etmiyorummm buysaa karşılığı seve sevee delinmeye devam ederim.Aa benden azlarıda varmış kızzee iğne yok mu sende hepimiz deliyoruz bi yerimizi sende del
![]()
Ahah içgüdüsel olarak @ işareti sonrasında nickini yazdımAy çok alakasız bişey sorabilir miyim nasıl beni yoruma ekleyebildin yaanlatırmısın bende yapayım lazım oluyor
Böyle delinmeye can kurbanDeline deline derimiz kalınlaştı. Skar doku ola ola o kılçık gibi iğnelerden göbeğim mayın tarlası amaaaa asla şikayet etmiyorummm buysaa karşılığı seve sevee delinmeye devam ederim.Lütfen herkes delinsin
![]()
Bunu ben de merak ediyorumBende şeyi merak ediyorum hani bazıları hamileliklerini mesajın altına otomatik koyuyor ya bazıları kilo indexi kilosunu falan koyuyor onu nasıl yapıyolar![]()
Evett coolBunu ben de merak ediyorumçok karizmatik
![]()
Heee bak onuda merak ediyorum bu doğru birde şeyi merak ediyorum. Mart ayındaki transferimde millet koca tablo yaptı. Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice)Bende şeyi merak ediyorum hani bazıları hamileliklerini mesajın altına otomatik koyuyor ya bazıları kilo indexi kilosunu falan koyuyor onu nasıl yapıyolar![]()
O iş bizde uzmanlık alanımız artıkBenim yerime de delinin![]()
Ahhajsj ay sesli güldümAa benden azlarıda varmış kızzee iğne yok mu sende hepimiz deliyoruz bi yerimizi sende del
![]()
Aa evet bak güzel olurdu o büyük grupta yapabilirdik aslında hem oranlamış olurduk gebelik haberlerini çoğu olumluda sankiHeee bak onuda merak ediyorum bu doğru birde şeyi merak ediyorum. Mart ayındaki transferimde millet koca tablo yaptı. Adı, yaşı, kaçıncı transferi ,kaç embriyo kondu, transfer tarihi, sonuç tarihi diye böyle devasa harika bir tabloydu bunu yapabilecek bir hanımefendi kardeşimiz var mı acaba yazılımcı kod bilen falan (abartayım iyice)![]()