• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama tarihi 1-2-3 Mayıs olanlar toplanalom

En güvendiğim testti o bile ylancı çıktı artık🥲 ay bakalım ya bekleyeyim diyorum adet günüme kadar ya da test alayım koyulaşıyo mu diye takıp edeyim bilemedim valla
Bende öyle yapayım dedim ama yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan alınıyor bugün falan vermezsem bir hafta beklemek zorundayım bende geldim o yüzden vereceğim sen içine nasıl sinerse öyle yap bence

Bende öyle yapayım dedim ama yaşadığım yerde sadece salı çarşamba kan alınıyor bugün falan vermezsem bir hafta beklemek zorundayım bende geldim o yüzden vereceğim sen içine nasıl sinerse öyle yap bence
Ayy kan ver bence 1 hafta zor beklenir.inşallah gönlünce olur her şey🌟

Evet geçen ay özellikle predictor softec silik çıkardı aynı bugünki attığım gibiydi.kan verdim 0.5 çıktı.bu bende senede 4-5 kere oluyo
Predictor a da baya iyi diyorlar hatta ben de övüyor insanlar diye yeni aldım kargoda su an hiçbiri guvenilir değil demek ki çare kan vermek

Kizlar sabah 9 30 gibu test yapmistim lobuick cikmadi diye attim diger gruba sonra baktim cizgi var sasirdim biraz dun aksam da ayni testtten yaptim hic cikarmadi sabah baktim bembeyazdi bakin atiyorum

Bunlar

Eklentiler

• 1000152527.webp
    1000152527.webp
    23 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000152526.webp
    1000152526.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000152525.webp
    1000152525.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000152524.webp
    1000152524.webp
    23 KB · Görüntüleme: 20
Bunu seninle yazistiktan sonra yaptim aksamki degil yani sabah 9 gibi yaptim yukariya bakarsan cikmadi yazdim sana sonra bir baktim cikti🙄
Biz seninle diğer grupta da konuşmuşuz aynı anlarda 😂
Ben iki görselde de gördüm hafif her iki gurptaki fotoları teyit ettim tekrar

Back
X