17 temmuz transfer tarihi olanlar var mıdır ?

Valla öyle psikoloji bırakmadı o testler bizde 😊 kan içinde erken değil mi ya yarın
Yok yarın değilde 26 sında yapsam diyorum. Normalde test günüm 28 inde, tek embriyo transferi bu arada maksat eşim yanımda olsun. Cumartesi negatif olsa bile ilgilenir benimle.

Yok yarın değilde 26 sında yapsam diyorum. Normalde test günüm 28 inde, tek embriyo transferi bu arada maksat eşim yanımda olsun. Cumartesi negatif olsa bile ilgilenir benimle.
Doğru diyorsunuz o zaman yaptır ama sonuçtan etkilenmemeye çalışın yinede biz elimizden geleni yaptık ve tevekkül ettik en hayırla sonuçlanacaktır eminim 🥰

Kızlar durumlar nasıl benim ilk iki üç gün sol taraflı kasık ağrım kramp gibi oluyordu ve aşırı yorgunluk uyku hali vardı. Dün ve bugün o eski halimden eser yok, çok enerjiğim dans etmek istiyorum sürekli müzik dinleyip resim falan yapıyorum, sadece ufak bir bel ağrısı hissediyorum oda hep aynı durduğumda oluyor sizler nasılsınız 5. Günüm bu arada

Kızlar durumlar nasıl benim ilk iki üç gün sol taraflı kasık ağrım kramp gibi oluyordu ve aşırı yorgunluk uyku hali vardı. Dün ve bugün o eski halimden eser yok, çok enerjiğim dans etmek istiyorum sürekli müzik dinleyip resim falan yapıyorum, sadece ufak bir bel ağrısı hissediyorum oda hep aynı durduğumda oluyor sizler nasılsınız 5. Günüm bu arada
Benimde ilk iki gün kasık ağrım çoktu dün akşam biraz belim ağrıdı. Bugün herhangi bir belirti hissetmiyorum gayet normalim ama psikolojik olarak surekli hareketlerimi kontrol ediyorum yatmak zorunda hissediyorum. Kendimi dinliyorum sürekli

Benimde ilk iki gün kasık ağrım çoktu dün akşam biraz belim ağrıdı. Bugün herhangi bir belirti hissetmiyorum gayet normalim ama psikolojik olarak surekli hareketlerimi kontrol ediyorum yatmak zorunda hissediyorum. Kendimi dinliyorum sürekli
Al bendende o kadar. Sürekle bedenimizi dinlemek çok yorucu

Ben de çoğunlukla uzanıyorum valla ayakta bişeyler yapmam gerekiyorsa sonrasında muhakkak yatıyorum telafisi olsun gibi😂

Hepimiz aynı süreçten aynı hissiyatlarla geçiyoruz yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana 🌸

Benimde 4.gün bu güne kadar hiç bir kasık ağrısı vs transfer sonrası zorlanma zonklama vs hissetmedim sadece akşamları dizi izlerken hep uyuya kaldım. Ama öyle aşırı enerjil yada aşırı uykulu değilim yani. Çok su içiyorum sürekli tuvaletteyim 🤪 Onun haricinde bel ağrısı vs hiç bişey yok yatak içindeki hareketlerimde oldukça aktif yani hiç kasmıyorum sadece yere hiç eğilmiyorum bişey düşse almıyorum bu şekilde 😌

Benimde 4.gün bu güne kadar hiç bir kasık ağrısı vs transfer sonrası zorlanma zonklama vs hissetmedim sadece akşamları dizi izlerken hep uyuya kaldım. Ama öyle aşırı enerjil yada aşırı uykulu değilim yani. Çok su içiyorum sürekli tuvaletteyim 🤪 Onun haricinde bel ağrısı vs hiç bişey yok yatak içindeki hareketlerimde oldukça aktif yani hiç kasmıyorum sadece yere hiç eğilmiyorum bişey düşse almıyorum bu şekilde 😌
Kasık ağrım geçti 2 gündür yok ama bel ağrım hep benimlee, bende hep duygu durum değişiklikleri var bi an çok enerjiğim bi an çok duygusal hem hormonlardan 😏

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün aşırı böyle gergin gibiyim regl öncesi sinir olur ya insanda resmen onu yaşıyorum takvimime göre de tam günleri

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün aşırı böyle gergin gibiyim regl öncesi sinir olur ya insanda resmen onu yaşıyorum takvimime göre de tam günleri
Benim daha 3.günüm duygu durumum karışık bir iyiyim bir kötüyüm ama fiziksel bişi hissetmiyorum öyle farklı, yok mu acaba diye korku çöküyor bazen 🙈

Benim daha 3.günüm duygu durumum karışık bir iyiyim bir kötüyüm ama fiziksel bişi hissetmiyorum öyle farklı, yok mu acaba diye korku çöküyor bazen 🙈
O korku zaten sürekli gidip geliyor ya hayırla bı sonuç alıp rahatlasak günler geçmiyor sanki 🫣

Kızlar ben çok olumlama yaptım sürekli hücremde hücrem diye diye o ultrason kağıdıyla geziyorum evde 😂 olumlusuz çıkarsa diyorum sonra hemen hayır hayır pozitifi göreceğim diyorum doktorun müjdeli haberi nasıl verdiğinin hayalini bile kuruyorum 🤣
Ama içimde bastırdığım bi duygu çok korkuyorum diyor..

Bugün yine gayet iyiyim içimden bir temizlik yapmak varki kendimi zor tutuyorum camlar full açık ev çok pislendii 😬
tabiki dinlenmeye devam ediyorum yapmadım hiçbişey 😁
progestandan dolayı bel ağrımdan başka bişey hissetmiyorum.

Benim ilaçlarım size göre çok az. Günde 3 tane fitil bir yane progestan dex ve folik asit kullanıyorum doktorun verdikleri bunlar.
Ekstra vitaminlerim var sürekli kullandığım. D vit. Q10, Efa Mom, magnezyum, demir
Kullanıdığınız diğer ilaçların hiçbirini bilmiyorum inşallah bi eksiklik olmaz 🙄
Benim de günde yalnizca 2 progestan (fitil şeklinde) var. Bir de folik asit 😅

Kızlar ben çok olumlama yaptım sürekli hücremde hücrem diye diye o ultrason kağıdıyla geziyorum evde 😂 olumlusuz çıkarsa diyorum sonra hemen hayır hayır pozitifi göreceğim diyorum doktorun müjdeli haberi nasıl verdiğinin hayalini bile kuruyorum 🤣
Ama içimde bastırdığım bi duygu çok korkuyorum diyor..
Al benden de o kadar

Okuyorum okuyorum d vit magnezyum omega 3 lere devam edenler var şaşırdım. Ben ısrarla hemşireyede sormama rağmen hayır hiç bişey ek yok sadece folik asit yeterli diye ısrarla söyledi
..Benim mesela hiç fitilim yok. İlaçlarımı bende söyleyeyim
Progestan Dex iğne 2 adet
Estrofem günde 4
Corasprin ve Folik asit 1
Prograf hap 2 adet
Benim yalnızca 2 progestan fitil şeklinde var o kadar .. bir de folik asit dediler. Neye göre acaba

Benim yalnızca 2 progestan fitil şeklinde var o kadar .. bir de folik asit dediler. Neye göre acaba
Embriyoylada ilgili olabilir. Mesela doğal siklus olabilir misin ?
Yada embriyoların tazedir. Donuk değildir
Çünkü ben adet döngümde başlamadım transfere hazırlanmaya. Ufak çaplı bir menepozdaydım çikolata kistlerim büyüyor diye 🥲
Çok farklı yaklaşımlar var kişiye özeldir canım o yüzden 🌺

Embriyoylada ilgili olabilir. Mesela doğal siklus olabilir misin ?
Yada embriyoların tazedir. Donuk değildir
Çünkü ben adet döngümde başlamadım transfere hazırlanmaya. Ufak çaplı bir menepozdaydım çikolata kistlerim büyüyor diye 🥲
Çok farklı yaklaşımlar var kişiye özeldir canım o yüzden 🌺
Evet doğal siklus/ dondurulmuş embriyo transferi oldum. Ondan mı dersiniz ? Sizinle aynı, ayın 18inde oldum..
herkesin en az 1 iğnesi var… korktum biraz ama hayırlısı olsun ne diyim 🙏🏻

Back
X