- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Böyle olmayanları duyunca aşırı üzülüyorum ya tüm modum düşüyorBeş gün sabah akşam kullandım
Canm şimdi okudum yumurtaların kalitesi e2 ve fsh ile birlikte bakılıyormuş değerlerin normal çıkmıştır inşallah çok yumurtadan kastın benimki gibi 4 tane olması yoksa 8-10 tane olması mıEvet canım hormon testlerim yapıldı aslında hiçbir sıkıntı yok çok gene fazla yumurtadan kaynaklı sağlıklı gelişmiyorlar dedi o yüzden femera başladık ama sonuç olumsuz
Evet canım o değerlerim normal Yapılan Vajinal ultrason da böyle ince gibi dizilmiş oluyor ya ben ondan bahsediyorum yumurtalıklar polikistikover görünümünde muhtemelen seninki de öyle senin başka bir sıkıntın var mı hormonlarında ne bileyim sivilcelenme tüylenme kilo gibiCanm şimdi okudum yumurtaların kalitesi e2 ve fsh ile birlikte bakılıyormuş değerlerin normal çıkmıştır inşallah çok yumurtadan kastın benimki gibi 4 tane olması yoksa 8-10 tane olması mı
Hayır modunu düşürme canım herkes bir değil ki sonuçtaBöyle olmayanları duyunca aşırı üzülüyorum ya tüm modum düşüyor
Hayır tüylenme kilo vs yok zaten diyetisyenim benEvet canım o değerlerim normal Yapılan Vajinal ultrason da böyle ince gibi dizilmiş oluyor ya ben ondan bahsediyorum yumurtalıklar polikistikover görünümünde muhtemelen seninki de öyle senin başka bir sıkıntın var mı hormonlarında ne bileyim sivilcelenme tüylenme kilo gibi
Zaten ilacı alınca genellikle birden fazla yumurta büyümeye başlıyor diğerleri boş Folikül
Bende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musunHayır tüylenme kilo vs yok zaten diyetisyenim ben
12-13. Günde kaç tane yumurtan oluşmuştu seninBende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musun
Ama ben doktora gidip yumurta takibi yaptırmıştım çatlamış demişti hatta benim 12-13. Günümde böyle ufak lekeler oluyorBende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musun
2 tane olmuştu 2 ay kullandım bende ikisinde de 2 şer tane olduuEvet değerlerim normal kaç yumurta oluşmuştu sende
Ama ben doktora gidip yumurta takibi yaptırmıştım çatlamış demişti hatta benim 12-13. Günümde böyle ufak lekeler oluyor
Bende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musun
Çok garip normalde hamile kalman lazım kaçıncı femara kullanman yani seninde mi ilkti2 tane olmuştu 2 ay kullandım bende ikisinde de 2 şer tane olduu
Ben de her ay yumurtlama görüyorum ovülasyonla takip ediyorum Ve aynı şekilde minik lekeler de oluyor aynı şeyleri yaşıyoruzAma ben doktora gidip yumurta takibi yaptırmıştım çatlamış demişti hatta benim 12-13. Günümde böyle ufak lekeler oluyor
Bu arada hangi ülkede yaşıyÇok garip normalde hamile kalman lazım kaçıncı femara kullanman yani seninde mi ilkti
şaka gibi eşin baktırdı mı canım şu an iyice moralim gittiBen de her ay yumurtlama görüyorum ovülasyonla takip ediyorum Ve aynı şekilde minik lekeler de oluyor aynı şeyleri yaşıyoruz
Rahim filmi bile çekildim olmadı ben şu an yurtdışındayım o yüzden bu ilacı kullanamıyorum burada ultrason takibi lazım jinekolog bulmak zor evet ilkÇok garip normalde hamile kalman lazım kaçıncı femara kullanman yani seninde mi ilkti
Hayır lütfen moralini bozma ben kendimin polikistikover olduğuna inanmış değilimBu arada hangi ülkede yaşıy
şaka gibi eşin baktırdı mı canım şu an iyice moralim gitti
Ayy çok şaşkınım şu an sanki aynayla konuşuyorumHayır lütfen moralini bozma ben kendimin polikistikover olduğuna inanmış değilimAmerikadyım canım ben
Eşimde muayene olduğunda herhangi bir sıkıntı yok
Canım demştin ya çok yumurtadan sağlıksız yumurta oluyor diye neyi kastettinCanm şimdi okudum yumurtaların kalitesi e2 ve fsh ile birlikte bakılıyormuş değerlerin normal çıkmıştır inşallah çok yumurtadan kastın benimki gibi 4 tane olması yoksa 8-10 tane olması mı
Ne zaman döneceksinizRahim filmi bile çekildim olmadı ben şu an yurtdışındayım o yüzden bu ilacı kullanamıyorum burada ultrason takibi lazım jinekolog bulmak zor evet ilk
Bana doktorum şu şekilde söylemişti canım birden fazla yumurta olduğu için sağlıklı olan yumurta bunların içerisinde yani orda inci gibi dizilmiş oluyor onlar işte boş folikül bu sebeble gelişemiyorCanım demştin ya çok yumurtadan sağlıksız yumurta oluyor diye neyi kastettin
On ayımız kaldı bizimNe zaman döneceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?