Yumurtlama ve femara

Evet canım hormon testlerim yapıldı aslında hiçbir sıkıntı yok çok gene fazla yumurtadan kaynaklı sağlıklı gelişmiyorlar dedi o yüzden femera başladık ama sonuç olumsuz
Canm şimdi okudum yumurtaların kalitesi e2 ve fsh ile birlikte bakılıyormuş değerlerin normal çıkmıştır inşallah çok yumurtadan kastın benimki gibi 4 tane olması yoksa 8-10 tane olması mı

Canm şimdi okudum yumurtaların kalitesi e2 ve fsh ile birlikte bakılıyormuş değerlerin normal çıkmıştır inşallah çok yumurtadan kastın benimki gibi 4 tane olması yoksa 8-10 tane olması mı
Evet canım o değerlerim normal Yapılan Vajinal ultrason da böyle ince gibi dizilmiş oluyor ya ben ondan bahsediyorum yumurtalıklar polikistikover görünümünde muhtemelen seninki de öyle senin başka bir sıkıntın var mı hormonlarında ne bileyim sivilcelenme tüylenme kilo gibi

Zaten ilacı alınca genellikle birden fazla yumurta büyümeye başlıyor diğerleri boş Folikül

Hayır tüylenme kilo vs yok zaten diyetisyenim ben

Hayır tüylenme kilo vs yok zaten diyetisyenim ben
Bende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musun

Bende aynı durumdayım iştee canım ama pko böylesi durumlarda da çıkıyormuş Sen daha önce ovülasyon testi yaptın mı ortalama yumurtladığını kaçıncı günde olduğunu biliyor musun
Ama ben doktora gidip yumurta takibi yaptırmıştım çatlamış demişti hatta benim 12-13. Günümde böyle ufak lekeler oluyor

Ama ben doktora gidip yumurta takibi yaptırmıştım çatlamış demişti hatta benim 12-13. Günümde böyle ufak lekeler oluyor
2 tane olmuştu 2 ay kullandım bende ikisinde de 2 şer tane olduu
Çok garip normalde hamile kalman lazım kaçıncı femara kullanman yani seninde mi ilkti

Ben de her ay yumurtlama görüyorum ovülasyonla takip ediyorum Ve aynı şekilde minik lekeler de oluyor aynı şeyleri yaşıyoruz

Çok garip normalde hamile kalman lazım kaçıncı femara kullanman yani seninde mi ilkti
Rahim filmi bile çekildim olmadı ben şu an yurtdışındayım o yüzden bu ilacı kullanamıyorum burada ultrason takibi lazım jinekolog bulmak zor evet ilk

Bu arada hangi ülkede yaşıy

şaka gibi eşin baktırdı mı canım şu an iyice moralim gitti
Hayır lütfen moralini bozma ben kendimin polikistikover olduğuna inanmış değilim Amerikadyım canım ben
Eşimde muayene olduğunda herhangi bir sıkıntı yok

Canım demştin ya çok yumurtadan sağlıksız yumurta oluyor diye neyi kastettin

Canım demştin ya çok yumurtadan sağlıksız yumurta oluyor diye neyi kastettin
Bana doktorum şu şekilde söylemişti canım birden fazla yumurta olduğu için sağlıklı olan yumurta bunların içerisinde yani orda inci gibi dizilmiş oluyor onlar işte boş folikül bu sebeble gelişemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…