- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Benimki 4 tane o zaman olmayabilir bu ayBana doktorum şu şekilde söylemişti canım birden fazla yumurta olduğu için sağlıklı olan yumurta bunların içerisinde yani orda inci gibi dizilmiş oluyor onlar işte boş folikül bu sebeble gelişemiyor
Ben hep burada konuştuklarımla kiminin adet düzensizliği var kilo sivilce hiç kendim gibi birini görmemiştimAyy çok şaşkınım şu an sanki aynayla konuşuyorumpeki sen bu ay aşılama mı yaptırdın
Türkiye’de hangi şehirde yaşıyorsunuzOn ayımız kaldı bizim
On ayımız kaldı bizim
İnşallahh bu ay tutar seninki ya sanki seninki tutmazsa benimki de tutmayacakmış gibi hissediyorumBen hep burada konuştuklarımla kiminin adet düzensizliği var kilo sivilce hiç kendim gibi birini görmemiştimİlk ay aşılama yaptırdım Türkiye’de hatta doktor çoğul gebelik olma ihtimalini bile söyledi ama döllenme olmadı canım diğer ayda kendimiz deneyelim dedik gene beş gün kullandım ilacı gene gelişti ama gene olmadı
Ben de şu an takviye kullanıyorum inositol içerikli Bal pro polis karışımı keçiboynuzu Özü pekmezi hem ben hem eşim bu ay çok erken bir yumurtlama gördüm normalde hiç 11. gün görmezdim 11. günden başladım Türkiye gelene kadar böyle deneyeceğim inşallah olur
Bence muhtemel onlardan iki tanesi büyür umudunu kırma hiç belli olmuyor bir bakmışsın belki gebesin pozitif düşünelim ben de olan şey sen de de olacak diye bir şey yokBenimki 4 tane o zaman olmayabilir bu ay
26-27 günde bir olurumBence muhtemel onlardan iki tanesi büyür umudunu kırma hiç belli olmuyor bir bakmışsın belki gebesin pozitif düşünelim ben de olan şey sen de de olacak diye bir şey yokkaç günde bir adet görüyorsun
Ankara’da yaşıyorduk Ama ben bu işlemleri Malatya’da yaptırdım sen nerede yaşıyorsun ben de bu arada ebe hemşireyimTürkiye’de hangi şehirde yaşıyorsunuz
İnşallahh bu ay tutar seninki ya sanki seninki tutmazsa benimki de tutmayacakmış gibi hissediyorum
Benimkide 28 günde bir ama bu ilaçtan sonra o ay 29 günde 1 oldum26-27 günde bir olurum
Sen26-27 günde bir olurum
bende istanbulda yaşıyorum ama Gaziantep’te yaptırdım aslen GaziantepliyimAnkara’da yaşıyorduk Ama ben bu işlemleri Malatya’da yaptırdım sen nerede yaşıyorsun ben de bu arada ebe hemşireyim
Hayır öyle düşünmek yok seninki olacak
Doktor bana dedi ki 31 ekimde adet görmen lazım eğer olmazsan kan tahlili verebilirsin dedi normalde 3-4 kasımda olması lazmBenimkide 28 günde bir ama bu ilaçtan sonra o ay 29 günde 1 oldum
Ben bu ay kalamıcakmışım gibi hissediyorum şimdi sen bir kez femara kullanıp aşılama oldun öyle mi ikinciyi de kendin aldın kullandın ovulasyon testiyle takip ettin doğru anladım dimi adet oldun mu bu ayAnkara’da yaşıyorduk Ama ben bu işlemleri Malatya’da yaptırdım sen nerede yaşıyorsun ben de bu arada ebe hemşireyim
Hayır öyle düşünmek yok seninki olacak
Yarın çatlatma iğnemi vurunucam göbekten çok ağrıyor muBen bu ay kalamıcakmışım gibi hissediyorum şimdi sen bir kez femara kullanıp aşılama oldun öyle mi ikinciyi de kendin aldın kullandın ovulasyon testiyle takip ettin doğru anladım dimi adet oldun mu bu ay
Doğru demiş canım doktorun Sen tedavine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme herkes aynı fizyolojiye sahip değil Beslenmene çok dikkat etDoktor bana dedi ki 31 ekimde adet görmen lazım eğer olmazsan kan tahlili verebilirsin dedi normalde 3-4 kasımda olması lazm
Geçen ay çok dikkat ettim eşimle hayıt tohumu içiyordum geçen aydan beri eşimde keçiboynuzu özü ve kabak çekirdeği çok yedi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı hattaDoğru demiş canım doktorun Sen tedavine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme herkes aynı fizyolojiye sahip değil Beslenmene çok dikkat et
Ağustos ayında femera kullandım aşılama oldum Eylül ayında ilacı kullandım doktorun yumurtlama takibi ile ilişki önerdi o şekilde uyudum Ovulasyon o dönem kullanmadım O günleri değerlendirdim sonra zaten Amerika’ya döndüm sonra regl oldum bu ayda kendim masajla takviyeler vitaminler erken yumurtlama gördüm değerlendirdim şimdi de bekleyişteyim bakalımBen bu ay kalamıcakmışım gibi hissediyorum şimdi sen bir kez femara kullanıp aşılama oldun öyle mi ikinciyi de kendin aldın kullandın ovulasyon testiyle takip ettin doğru anladım dimi adet oldun mu bu ay
Aynı şeyleri biz de yaptık sayısının iyi olmasına rağmen ben de onla birlikte Çekirdek içtim kadınlar için de faydalıymiş canımGeçen ay çok dikkat ettim eşimle hayıt tohumu içiyordum geçen aydan beri eşimde keçiboynuzu özü ve kabak çekirdeği çok yedi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı hatta
İnşalllah bu ay hamile kalırsın peki ailende ya da eşinin ailesinde gebelik sıkıntısı olan var mı genetikte olabiliyormuşAynı şeyleri biz de yaptık sayısının iyi olmasına rağmen ben de onla birlikte Çekirdek içtim kadınlar için de faydalıymiş canım
Yok canım hiçbirimiz de öyle bir sıkıntı yokİnşalllah bu ay hamile kalırsın peki ailende ya da eşinin ailesinde gebelik sıkıntısı olan var mı genetikte olabiliyormuş
Aynen bizde de hatta bizde hemen doğururlar Gaziantep biliyorsun tahmin ediyorsundurYok canım hiçbirimiz de öyle bir sıkıntı yok
Hatta biz de ikiz bile var ama gene olmayınca olmuyorAynen bizde de hatta bizde hemen doğururlar Gaziantep biliyorsun tahmin ediyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?