Yumurtlama ve femara

Ayy çok şaşkınım şu an sanki aynayla konuşuyorum peki sen bu ay aşılama mı yaptırdın
Ben hep burada konuştuklarımla kiminin adet düzensizliği var kilo sivilce hiç kendim gibi birini görmemiştim İlk ay aşılama yaptırdım Türkiye’de hatta doktor çoğul gebelik olma ihtimalini bile söyledi ama döllenme olmadı canım diğer ayda kendimiz deneyelim dedik gene beş gün kullandım ilacı gene gelişti ama gene olmadı
Ben de şu an takviye kullanıyorum inositol içerikli Bal pro polis karışımı keçiboynuzu Özü pekmezi hem ben hem eşim bu ay çok erken bir yumurtlama gördüm normalde hiç 11. gün görmezdim 11. günden başladım Türkiye gelene kadar böyle deneyeceğim inşallah olur

On ayımız kaldı bizim
Türkiye’de hangi şehirde yaşıyorsunuz
On ayımız kaldı bizim
İnşallahh bu ay tutar seninki ya sanki seninki tutmazsa benimki de tutmayacakmış gibi hissediyorum

Benimki 4 tane o zaman olmayabilir bu ay
Bence muhtemel onlardan iki tanesi büyür umudunu kırma hiç belli olmuyor bir bakmışsın belki gebesin pozitif düşünelim ben de olan şey sen de de olacak diye bir şey yok kaç günde bir adet görüyorsun

Türkiye’de hangi şehirde yaşıyorsunuz

İnşallahh bu ay tutar seninki ya sanki seninki tutmazsa benimki de tutmayacakmış gibi hissediyorum
Ankara’da yaşıyorduk Ama ben bu işlemleri Malatya’da yaptırdım sen nerede yaşıyorsun ben de bu arada ebe hemşireyim
Hayır öyle düşünmek yok seninki olacak

Ankara’da yaşıyorduk Ama ben bu işlemleri Malatya’da yaptırdım sen nerede yaşıyorsun ben de bu arada ebe hemşireyim
Hayır öyle düşünmek yok seninki olacak
Ben bu ay kalamıcakmışım gibi hissediyorum şimdi sen bir kez femara kullanıp aşılama oldun öyle mi ikinciyi de kendin aldın kullandın ovulasyon testiyle takip ettin doğru anladım dimi adet oldun mu bu ay

Ben bu ay kalamıcakmışım gibi hissediyorum şimdi sen bir kez femara kullanıp aşılama oldun öyle mi ikinciyi de kendin aldın kullandın ovulasyon testiyle takip ettin doğru anladım dimi adet oldun mu bu ay
Yarın çatlatma iğnemi vurunucam göbekten çok ağrıyor mu

Doktor bana dedi ki 31 ekimde adet görmen lazım eğer olmazsan kan tahlili verebilirsin dedi normalde 3-4 kasımda olması lazm
Doğru demiş canım doktorun Sen tedavine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme herkes aynı fizyolojiye sahip değil Beslenmene çok dikkat et

Doğru demiş canım doktorun Sen tedavine odaklan olumsuz hiçbir şey düşünme herkes aynı fizyolojiye sahip değil Beslenmene çok dikkat et
Geçen ay çok dikkat ettim eşimle hayıt tohumu içiyordum geçen aydan beri eşimde keçiboynuzu özü ve kabak çekirdeği çok yedi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı hatta

Ağustos ayında femera kullandım aşılama oldum Eylül ayında ilacı kullandım doktorun yumurtlama takibi ile ilişki önerdi o şekilde uyudum Ovulasyon o dönem kullanmadım O günleri değerlendirdim sonra zaten Amerika’ya döndüm sonra regl oldum bu ayda kendim masajla takviyeler vitaminler erken yumurtlama gördüm değerlendirdim şimdi de bekleyişteyim bakalım

Geçen ay çok dikkat ettim eşimle hayıt tohumu içiyordum geçen aydan beri eşimde keçiboynuzu özü ve kabak çekirdeği çok yedi eşimin sperm sayısı çok iyi çıktı hatta
Aynı şeyleri biz de yaptık sayısının iyi olmasına rağmen ben de onla birlikte Çekirdek içtim kadınlar için de faydalıymiş canım

inşallahh bu ay ikimizde kalırız canım doktorun iyi mi ben aynı anda iki doktora gittim Antep’in en iyi doktoru ikisi de aynı şeyleri söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…