Yumurtlama

kızlar ben 28 veya 29 gunde adet oluom bugun tam 14,gun ama maalesef esım nobetcı rahmımde afedersınız yumusama var acaba yumurtluyor muyum eger oyleyse bu gece esım olmadıgı ıcın bu ayda bosa gıdecek

aayyy ne zorr şşeyler yaa.kızlar bende yazılarınızı okudum önümüzdeki ay artık bizde ilk defa çalışmalara başlayacağız bebiş için..bakalım ne olacak..biraz okudumda ne ince çalışmalar var..ALLAH herkeze hayırlı evlatlar versin işallahh...bu yazdıklarınızı bugüne kadar hiç okumamıştım sayenizde bilgi sahibi oldum.yok mukozalar ..yok ateş çıkmaları falan derken vay be herşey kadınlarımı bulacak demekten kendimi alamadım yaaa...of off nedir bu dertler..neyse bunlar güzel heyecanlar..kızlar herkeze güzel çalışmalar dilerim.bende çok heyecanlıyım bakalım neolacak..

imkansız diye hiçbirşey yoktur mutlaka seninde anne olacağın günler gelecektir rabbim hakkında hayırlı bir evlat verir inş canım

canım, Rabbime şükürler olsun ki benim bir oğlum var. 3.5 senedir bu güzel duyguyu bir kez daha tatmak için uğraşıyorum.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.a.s.

kızlar ben 28 veya 29 gunde adet oluom bugun tam 14,gun ama maalesef esım nobetcı rahmımde afedersınız yumusama var acaba yumurtluyor muyum eger oyleyse bu gece esım olmadıgı ıcın bu ayda bosa gıdecek

eşin nerde nöbetçi bilmiyorum ama sen eşinin yanına gitsen.:jeyyar:

Ben ısı takibi ovulasyon testi kıvamla 21.gün yumurtladım Ultlar İnşallah hamile kalacağız Isı takibinde devamlı görüşürüyoruz seninle konunu görünce hemen iki satır yazıyım dedim

Ben ısı takibi ovulasyon testi kıvamla 21.gün yumurtladım Ultlar İnşallah hamile kalacağız Isı takibinde devamlı görüşürüyoruz seninle konunu görünce hemen iki satır yazıyım dedim

teşekkür derim camım inşallah müjdeli haberler alırız yeni yılda yeni yıl hepimize hayırlı uğurlu olur inş

canım bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 24 saatin var bugün olmasada yarında zamanın var gibisen yarın dene inş tutturursun moralini bozma

canım, Rabbime şükürler olsun ki benim bir oğlum var. 3.5 senedir bu güzel duyguyu bir kez daha tatmak için uğraşıyorum.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.a.s.

allah analı babalı büyütsün canım inş ikinci kez tadarsın bu duyguyu rabbim isteyen herkese tattırır inş hayırlı seneler

kızlar az bir zaman kaldı yeni yıla girmemize inş bu yeni yıl bize yenilikler güzellikler getirir hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle hayırlı sağlıklı çocuklarımız olur inş mutlu seneler

slm cnm amin inş sağlık herşeyin başı yani o olmazsa hiçbişeyin tadı yok hepimize önce sağlık getirsin allahın izniyle

merhab canim ogün farkli bir akinti felan oldumu kac günde adet oluyorsun

merhaba anım ben o arkadaş değilim ma sana yardımcı olim ben bu ay adetimin 12. günü yumurtladın 2 3 gün önceden şeffaf akıntı başladı ve yumurtlamam olduğugünde kasıklarımda ağrı oldu ısı takibiylede naladım zaten yumurtladığımı

slm cnm amin inş sağlık herşeyin başı yani o olmazsa hiçbişeyin tadı yok hepimize önce sağlık getirsin allahın izniyle

doğru söylüyorsun canım zaten herzaman dile gatiriyorum önce sağlık sağlık olduktan sonra zaten herşey oluyor kendine iyi bak

doğru söylüyorsun canım zaten herzaman dile gatiriyorum önce sağlık sağlık olduktan sonra zaten herşey oluyor kendine iyi bak
cnm benim sende kendine iyi bak inş bu ay yumurtlarım bide dr sordum diane yumurtlamayı engellemiyomuş bana dediki hem ilaç kullanıp hemde yumurtlamıyosan tüpler tıkalı olabilir film çektir dedi ama ben biraaz daha devam edicem çalışmalara olsun belki allah yardım ederde hamile kalırım
:teytey:

canım allah şifa versin umarım en kısa zamanda muradına erersin ama doktorun dediğinide gözardı etme tanıdığım bikaç kişivar tüpleri tıkalalı olduğu için hamile kalamayıp açtırdıktan sonra hemen kalan ama inş sende öyle bir sorun yoktur allahın izniyle doğal yollardan kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…