imkansız diye hiçbirşey yoktur mutlaka seninde anne olacağın günler gelecektir rabbim hakkında hayırlı bir evlat verir inş canım
kızlar ben 28 veya 29 gunde adet oluom bugun tam 14,gun ama maalesef esım nobetcı rahmımde afedersınız yumusama var acaba yumurtluyor muyum eger oyleyse bu gece esım olmadıgı ıcın bu ayda bosa gıdecek
Ben ısı takibi ovulasyon testi kıvamla 21.gün yumurtladım Ultlar İnşallah hamile kalacağız Isı takibinde devamlı görüşürüyoruz seninle konunu görünce hemen iki satır yazıyım dedim
kızlar ben 28 veya 29 gunde adet oluom bugun tam 14,gun ama maalesef esım nobetcı rahmımde afedersınız yumusama var acaba yumurtluyor muyum eger oyleyse bu gece esım olmadıgı ıcın bu ayda bosa gıdecek
canım, Rabbime şükürler olsun ki benim bir oğlum var. 3.5 senedir bu güzel duyguyu bir kez daha tatmak için uğraşıyorum.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.a.s.
canım hastanede nobetcı ya :) ayy bu ayda gıttı acaba yarın olsa tutmaz mı ıyıce kafayı yedım :)
merhab canim ogün farkli bir akinti felan oldumu kac günde adet oluyorsunBen ısı takibi ovulasyon testi kıvamla 21.gün yumurtladım Ultlar İnşallah hamile kalacağız Isı takibinde devamlı görüşürüyoruz seninle konunu görünce hemen iki satır yazıyım dedim
slm cnm amin inş sağlık herşeyin başı yani o olmazsa hiçbişeyin tadı yok hepimize önce sağlık getirsin allahın izniyle
cnm benim sende kendine iyi bak inş bu ay yumurtlarım bide dr sordum diane yumurtlamayı engellemiyomuş bana dediki hem ilaç kullanıp hemde yumurtlamıyosan tüpler tıkalı olabilir film çektir dedi ama ben biraaz daha devam edicem çalışmalara olsun belki allah yardım ederde hamile kalırımdoğru söylüyorsun canım zaten herzaman dile gatiriyorum önce sağlık sağlık olduktan sonra zaten herşey oluyor kendine iyi bak
20.günüm sol kasığımda agrı oluyor zaman zaman
16 yada 17.gün yumurtladım
neden sizce
cnm benim sende kendine iyi bak inş bu ay yumurtlarım bide dr sordum diane yumurtlamayı engellemiyomuş bana dediki hem ilaç kullanıp hemde yumurtlamıyosan tüpler tıkalı olabilir film çektir dedi ama ben biraaz daha devam edicem çalışmalara olsun belki allah yardım ederde hamile kalırım
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?