canım allah şifa versin umarım en kısa zamanda muradına erersin ama doktorun dediğinide gözardı etme tanıdığım bikaç kişivar tüpleri tıkalalı olduğu için hamile kalamayıp açtırdıktan sonra hemen kalan ama inş sende öyle bir sorun yoktur allahın izniyle doğal yollardan kalırsın canım
amin cnm teşekkür ederim sen nasılsın bugün bakalım
kızlar ben sanırım ne zaman yumurtladıgımı bılmıom yanı aslında 28 veya 29 gunde adet oluom ama yumurtlamamda bu gunlerde mı oluo emın degılım acaba kesın bu tarıhlerde mı yumurtluom bır de gecen gun akıntım gelıo demıstım ama akıntım beyaz renklı ve hafıf kokulu sanırım mantar emın olamıom kafam baya karıstı
ya arkadaşlar bişey soracağım çok afedersiniz eşimle ilişkiye girdik dün ama dün akşamdan beridir rahmimin içi çok kaşınıyor her zaman böyle oluyor neden acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
bu hafta geçti haftaya salı gibi gidicem zaten adetimde bitti
bende duymuştum hayatım ama nerden bilicez hangi taraftan yumurtluyoruz ki[/
biliyomusun sol kaısğım çok ağrıyo çarşamba bitti adetim yeniyılda yani acaba yumurtlarmıyım ay ne güzel olur ya acaba deneme yapsakkmıki eşimle şimdiden başlasak.
ya bide diane kullanıyorum ama geçen ay 2 adet içmeyi unutmuştum diane kullanırkende hamile kalınırmı 3 kutu bitirdim zaten 3 kutudan sonra etki gösteriyor belkide hamile kalırım.
kızlar bende bu ay yumurtlama gunlerımde calıstık ama ıcımde hamıle kalacagıma daır hıc bır beklentı yok nedense bu ay da olmadı galıba
sen neyaptın peki inş sende hamilesindir çalıştıysan tabi cnm benim
biliyomusun sol kaısğım çok ağrıyo çarşamba bitti adetim yeniyılda yani acaba yumurtlarmıyım ay ne güzel olur ya acaba deneme yapsakkmıki eşimle şimdiden başlasak.
ya bide diane kullanıyorum ama geçen ay 2 adet içmeyi unutmuştum diane kullanırkende hamile kalınırmı 3 kutu bitirdim zaten 3 kutudan sonra etki gösteriyor belkide hamile kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?