Yumurtlama

kızlar ben sanırım ne zaman yumurtladıgımı bılmıom yanı aslında 28 veya 29 gunde adet oluom ama yumurtlamamda bu gunlerde mı oluo emın degılım acaba kesın bu tarıhlerde mı yumurtluom bır de gecen gun akıntım gelıo demıstım ama akıntım beyaz renklı ve hafıf kokulu sanırım mantar emın olamıom kafam baya karıstı

amin cnm teşekkür ederim sen nasılsın bugün bakalım

eğer 28 29 günde bir oluyorsan muhtemelen 14 veya 15. gün yumurtluyorsudur bazı arkadaşlarda akıntı olmuyormuş ama bende yoğun bir şekilde oluyor yumurtlamamdan 2 3 gün önce başlıyor sen 14. ve 15. günleri ve bundan 2 önce ve bir gün sonrayı değerlendir

ya arkadaşlar bişey soracağım çok afedersiniz eşimle ilişkiye girdik dün ama dün akşamdan beridir rahmimin içi çok kaşınıyor her zaman böyle oluyor neden acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

ya arkadaşlar bişey soracağım çok afedersiniz eşimle ilişkiye girdik dün ama dün akşamdan beridir rahmimin içi çok kaşınıyor her zaman böyle oluyor neden acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

canım kaşıntı genelde mantar olduğu zaman olur eşindede olabilir sendede bu tür enfeksiyonlar hamile kalmayıda engeller bilgin olsun bir doktora görün istersen geçmiş olsun

bende duymuştum hayatım ama nerden bilicez hangi taraftan yumurtluyoruz ki

biliyomusun sol kaısğım çok ağrıyo çarşamba bitti adetim yeniyılda yani acaba yumurtlarmıyım ay ne güzel olur ya acaba deneme yapsakkmıki eşimle şimdiden başlasak.

ya bide diane kullanıyorum ama geçen ay 2 adet içmeyi unutmuştum diane kullanırkende hamile kalınırmı 3 kutu bitirdim zaten 3 kutudan sonra etki gösteriyor belkide hamile kalırım.

canım sen bence hiç bir fırsatı kaçırma belkide yumurtluyorsundur in hamile kalırsın canım dualarım seninle

diana doum kontrolünde tyeterli olmuyo sanırım yani gebelik önleyiciliği biraz az sanırım yani hamile kalabilirsin inş

inş ağzından valla bal damladı valla bu akşam deneyeceğim yatağıda ısıtım elektirikli battaniyeyle

sen neyaptın peki inş sende hamilesindir çalıştıysan tabi cnm benim

kızlar bende bu ay yumurtlama gunlerımde calıstık ama ıcımde hamıle kalacagıma daır hıc bır beklentı yok nedense bu ay da olmadı galıba

kızlar bende bu ay yumurtlama gunlerımde calıstık ama ıcımde hamıle kalacagıma daır hıc bır beklentı yok nedense bu ay da olmadı galıba

hemen umutsuzluğa kapılma bazen hiç olmaz dediğimiz anda bazı şeyler kendiliğinden olmuş oluyor belkide bu ay hamiş kalırsın canım

bu hapın vücuttaki etkisi 2 aydır benim drum demişti bu hap yumurtlama olmamasını sağlıyor ama tabi belli olmazCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…