- 25 Eylül 2022
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi hatice9997
-
Bende öyle düşünüyorum ama tek tüp kapalı saten dış gebelik olursa eğer geç kalmamak gerekiyor hemen öğrenmem gerekli korkuyorum biraz iki kerede kimyasal gebelik geçirdimAslında Dr lar bir hafta gecikme ile test diyorlar ama dayanamıyoruz haliyle. En erken bat gününüzde yapın bence
Adetiniz kaç gün geciktiKızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal mi
Bildiğim kadarıyla gayet güzel. Yinede sor canım sen başkalarına Dr a görün ben hiç gebelik yaşamadım. Ama duyduğum bildiğim kadarıyla güzelKızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal mi
Çok çok geçmiş olsun canım. En hayırlı en güzel sevinci yaşayalım inşallah.Bende öyle düşünüyorum ama tek tüp kapalı saten dış gebelik olursa eğer geç kalmamak gerekiyor hemen öğrenmem gerekli korkuyorum biraz iki kerede kimyasal gebelik geçirdim
Kızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal mi
İnşallah canımÇok çok geçmiş olsun canım. En hayırlı en güzel sevinci yaşayalım inşallah.
Benimde yumurtlamadan sonra ağrım vardı ama bugünkü GB net bir ağrı değildi yumurtlamadan 3 4 gün sonra var yok GB bir ağrıydıTamam öyle yapayım. O kasık ağrısı bende yumurtlama döneminden bir 5 6 gün sonra başladı hala var
Aynı benimde öyleydi sızı gibi. Sonra zaten sağ kasığıma bıçak saplanması gibi oldu 4 5 gün ben anlamadım ne yaşıyoruz neler bekliyor bakalımBenimde yumurtlamadan sonra ağrım vardı ama bugünkü GB net bir ağrı değildi yumurtlamadan 3 4 gün sonra var yok GB bir ağrıydı
Saten eğer hamilelik çıkmaz ise en son acile gittiğimde doktor ultrason da sağ tarafıma yoğun bir ilgiyle baktı anlamadı başka doktoru çağırdı polikistik over mi diye sordu oda evet dedi ama bundan 3 ay öncesi falan kan testim normaldi birde normale göre çok zayıfım adetimde o kadar düzensiz değil doktor her kadında var bende bile var sorun yok dedi ama artk gebelik çıkmazsa kesin pcos diyecem bu ağrıların sebebiAynı benimde öyleydi sızı gibi. Sonra zaten sağ kasığıma bıçak saplanması gibi oldu 4 5 gün ben anlamadım ne yaşıyoruz neler bekliyor bakalım
Yani 6 haftalık mı oluyor o zaman
- 3 haftalık gebelikte: 5-50 mIU/ml arasında,
- 4 haftalık gebelikte: 5-425 mIU/ml arasında,
- 5 haftalık gebelikte: 20-7.300 mIU/ml arasında,
- 6 haftalık gebelikte: 1.080-56.000 mIU/ml arasında,
- 7-12 haftalık gebelikte: 7.650-290.000 mIU/ml arasında,
- 13-16 haftalık gebelikte: 13.300-250.000 mIU/ml arasında,
- 17-24 haftalık gebelikte: 4.000-165.000 mIU/ml arasında olmalıdır.
Tahminim 5 haftalık sizin adet kaç gün geciktiYani 6 haftalık mı oluyor o zaman
hayır sanmam. o max min degerler ıcın hazırlanmıs lıste. senin son adetıne gore haftan belirlenir. duzensizse de dr keseye bakarak haftasını soyleyebılır :) mesela dollenme sonrası 17. gun (4 hafta 3 gunlukken ) 410 olan birinin 21. gun (5 hafta) 1960 olur dıye hesaplamıslar senin normal olmus yanı artısın :) suan da tahmini 5+1 5+2 olabılırsın tabi.Yani 6 haftalık mı oluyor o zaman
yok nasıl hesapladın bılmem de 10 gun gecmemıs . bugun daha 12 sı olcakkk:) daha yenı gectık ve 2 si degil de 3 ünü 1. gun say :) daha 9. gun olcak bugun sabah:) yıne cıkmaz cıckmayabılır yani. sen pazartesi yaparsan hatta dha net olurBu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi
Ayın 2 si ve 3 pikti 4 ünde silikleşti direk bugün ayın 12 si ya o yüzden 10 gün dedimyok nasıl hesapladın bılmem de 10 gun gecmemıs . bugun daha 12 sı olcakkk:) daha yenı gectık ve 2 si degil de 3 ünü 1. gun say :) daha 9. gun olcak bugun sabah:) yıne cıkmaz cıckmayabılır yani. sen pazartesi yaparsan hatta dha net olur
Sanki hiç çocuğum olmicak hayal gibi geliyor artıkSabah ilk idrarla testi tekrarlayın. Ben de aynısını yapacağım uyuyamıyorum acabalardan
Banada canım banada. Çeken bilirSanki hiç çocuğum olmicak hayal gibi geliyor artık
Canım herkesin yumurtlama döngüsü adetin 14.günü değil. Değişebiliyor tabi. Adetten hemen önce falan döllenme olan oluyor. Hemen bitiminde de olabilir. Takibinde ol ve bence değerlendirinKizlar birsey soracagim adetin son günü doğurganlık aralığı denen şey başlayabilir mı inanılmaz bir kaşık ağrısı başladı ilişki olmadığı için acaba yumurtlama dönemlerine mı giriş yapılıyor diye düşündüm bilgisi olan var mı
Merhaba benimde 1 kasim yumurtlama oldu. Dun gebelik testi yaptım. Negatif cikti. Bu sabah yine yaptim silik cizgi bariz belirti.Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?