Yumurtlamadan 10 gün sonra

Aslında Dr lar bir hafta gecikme ile test diyorlar ama dayanamıyoruz haliyle. En erken bat gününüzde yapın bence
Bende öyle düşünüyorum ama tek tüp kapalı saten dış gebelik olursa eğer geç kalmamak gerekiyor hemen öğrenmem gerekli korkuyorum biraz iki kerede kimyasal gebelik geçirdim

Kızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal mi
Bildiğim kadarıyla gayet güzel. Yinede sor canım sen başkalarına Dr a görün ben hiç gebelik yaşamadım. Ama duyduğum bildiğim kadarıyla güzel

Bende öyle düşünüyorum ama tek tüp kapalı saten dış gebelik olursa eğer geç kalmamak gerekiyor hemen öğrenmem gerekli korkuyorum biraz iki kerede kimyasal gebelik geçirdim
Çok çok geçmiş olsun canım. En hayırlı en güzel sevinci yaşayalım inşallah.

Kızlar pazartesi 400.9 du beta hcgm bugün baktırdım 2215 olmuş sizce normal mi
  • 3 haftalık gebelikte: 5-50 mIU/ml arasında,
  • 4 haftalık gebelikte: 5-425 mIU/ml arasında,
  • 5 haftalık gebelikte: 20-7.300 mIU/ml arasında,
  • 6 haftalık gebelikte: 1.080-56.000 mIU/ml arasında,
  • 7-12 haftalık gebelikte: 7.650-290.000 mIU/ml arasında,
  • 13-16 haftalık gebelikte: 13.300-250.000 mIU/ml arasında,
  • 17-24 haftalık gebelikte: 4.000-165.000 mIU/ml arasında olmalıdır.

Benimde yumurtlamadan sonra ağrım vardı ama bugünkü GB net bir ağrı değildi yumurtlamadan 3 4 gün sonra var yok GB bir ağrıydı
Aynı benimde öyleydi sızı gibi. Sonra zaten sağ kasığıma bıçak saplanması gibi oldu 4 5 gün ben anlamadım ne yaşıyoruz neler bekliyor bakalım

Aynı benimde öyleydi sızı gibi. Sonra zaten sağ kasığıma bıçak saplanması gibi oldu 4 5 gün ben anlamadım ne yaşıyoruz neler bekliyor bakalım
Saten eğer hamilelik çıkmaz ise en son acile gittiğimde doktor ultrason da sağ tarafıma yoğun bir ilgiyle baktı anlamadı başka doktoru çağırdı polikistik over mi diye sordu oda evet dedi ama bundan 3 ay öncesi falan kan testim normaldi birde normale göre çok zayıfım adetimde o kadar düzensiz değil doktor her kadında var bende bile var sorun yok dedi ama artk gebelik çıkmazsa kesin pcos diyecem bu ağrıların sebebi

Yani 6 haftalık mı oluyor o zaman

Yani 6 haftalık mı oluyor o zaman
hayır sanmam. o max min degerler ıcın hazırlanmıs lıste. senin son adetıne gore haftan belirlenir. duzensizse de dr keseye bakarak haftasını soyleyebılır :) mesela dollenme sonrası 17. gun (4 hafta 3 gunlukken ) 410 olan birinin 21. gun (5 hafta) 1960 olur dıye hesaplamıslar senin normal olmus yanı artısın :) suan da tahmini 5+1 5+2 olabılırsın tabi.

Eklentiler

• ce9df50ed04a75a4f833ff65209d3317.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 466
Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi
yok nasıl hesapladın bılmem de 10 gun gecmemıs . bugun daha 12 sı olcakkk:) daha yenı gectık ve 2 si degil de 3 ünü 1. gun say :) daha 9. gun olcak bugun sabah:) yıne cıkmaz cıckmayabılır yani. sen pazartesi yaparsan hatta dha net olur

Ayın 2 si ve 3 pikti 4 ünde silikleşti direk bugün ayın 12 si ya o yüzden 10 gün dedim

Kizlar birsey soracagim adetin son günü doğurganlık aralığı denen şey başlayabilir mı inanılmaz bir kaşık ağrısı başladı ilişki olmadığı için acaba yumurtlama dönemlerine mı giriş yapılıyor diye düşündüm bilgisi olan var mı

Canım herkesin yumurtlama döngüsü adetin 14.günü değil. Değişebiliyor tabi. Adetten hemen önce falan döllenme olan oluyor. Hemen bitiminde de olabilir. Takibinde ol ve bence değerlendirin

Bu ay ovulasyon testi kullandım 2 kasım pik üzerinden 10 gün geçti kasık ağrılarım var sizce gebelik varmıdır sabah test yaptım ama tek çizgi
Merhaba benimde 1 kasim yumurtlama oldu. Dun gebelik testi yaptım. Negatif cikti. Bu sabah yine yaptim silik cizgi bariz belirti.

ovulasyon takibi yaptim. 1 Kasım pik olduğu gün ilişki oldu. Bugün 12. Gün gebelik testinde silik çizgi cok net gördüm inşallah sizde bir iki güne görürsünüz.

Eklentiler

• Screenshot_20221107-100816_Gallery.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1.357
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…