- 25 Eylül 2022
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi hatice9997
-
İnşallah yaa pazartesiyi bekliyorum bendeovulasyon takibi yaptim. 1 Kasım pik olduğu gün ilişki oldu. Bugün 12. Gün gebelik testinde silik çizgi cok net gördüminşallah sizde bir iki güne görürsünüz.
Adet döngünüz kaç gün acaba.İnşallah yaa pazartesiyi bekliyorum bende
Adet dongum değişiyor 28-35 arası ama pik gördükten 16 gün sonra adet oluyorum 2 3 kere daha kullandım 16. Gün diyince adet oldumAdet döngünüz kaç gün acaba.
7 gün var adet olmama sizinki kaç gün dongunuzAdet döngünüz kaç gün acaba.
Benim döngüm 28 gunde oluyor. 18 inde olmam lazım. 6 gün var7 gün var adet olmama sizinki kaç gün dongunuz
Bakalım pazartesi günü test yapcam inşallah pozitif çıkarBenim döngüm 28 gunde oluyor. 18 inde olmam lazım. 6 gün var
Insallah canm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 5 yaşında kızım var abla olucak ınsallahBakalım pazartesi günü test yapcam inşallah pozitif çıkar
İnşallah canım sen ne zaman kan vermeye gideceksinInsallah canm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 5 yaşında kızım var abla olucak ınsallah
Beklenen adet tarihinden 1 yada 2 gün sonra veririm diye düşünüyorum. Ilk hamileligimde de boyle erken ogrenmistim cok stres oluyor insan hemen gittim kan verdim. Beta yukselcek mi yukselmicek mi kese goruncek mi kalp atışı duyulcak mi diye diye günler zor gecti.İnşallah canım sen ne zaman kan vermeye gideceksin
Haklısın canım erken öğrenmek herzaman iyidir ama her konuda bende 2 kere çok erken öğrendim kimyasal çıktı ama iyiki ogrenmisim dış gebelik olsaydı tedaviye geç kalsaydım sknti olacaktı banaBeklenen adet tarihinden 1 yada 2 gün sonra veririm diye düşünüyorum. Ilk hamileligimde de boyle erken ogrenmistim cok stres oluyor insan hemen gittim kan verdim. Beta yukselcek mi yukselmicek mi kese goruncek mi kalp atışı duyulcak mi diye diye günler zor gecti.
Dış gebelikte acaba gebelik testi pozitif cikiyor mu kiHaklısın canım erken öğrenmek herzaman iyidir ama her konuda bende 2 kere çok erken öğrendim kimyasal çıktı ama iyiki ogrenmisim dış gebelik olsaydı tedaviye geç kalsaydım sknti olacaktı bana
Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun, belirti yaşadınız mı acaba test yapmadan önce. Bana da dua eder misiniz hamile kalayım bu ay diyeovulasyon takibi yaptim. 1 Kasım pik olduğu gün ilişki oldu. Bugün 12. Gün gebelik testinde silik çizgi cok net gördüminşallah sizde bir iki güne görürsünüz.
Tabi canım hem idrarda hem kanda çikiyorDış gebelikte acaba gebelik testi pozitif cikiyor mu ki
Tek belirtim kahverengi lekenmem oldu ama sadece 1 kere peceteye silince oldu. Devami gelmedi.Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun, belirti yaşadınız mı acaba test yapmadan önce. Bana da dua eder misiniz hamile kalayım bu ay diye
Canım hayırlı olsun var gibi bence kan verebilirsen netleşmiş olurGunaydin kızlar. Beklenen adet tarihine 5 gün kaldı. 1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmustu. Ertesi gün siliklesti çizgi ama ilişki olmadı eşim evde olmadığı için. Bu sabah yaptığım gebelik testini ekliyorum.
Hayırlı olsun canım var benceGunaydin kızlar. Beklenen adet tarihine 5 gün kaldı. 1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmustu. Ertesi gün siliklesti çizgi ama ilişki olmadı eşim evde olmadığı için. Bu sabah yaptığım gebelik testini ekliyorum.
Gunaydin kızlar. Beklenen adet tarihine 5 gün kaldı. 1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmustu. Ertesi gün siliklesti çizgi ama ilişki olmadı eşim evde olmadığı için. Bu sabah yaptığım gebelik testini ekliyorum.
Aynı marka gebelik testi kullanıyoruz benimde bugün adetime 6 gün varken yaptım sabah çok çok silik çıktı ama ilk 5 dakika içinde çıktı kuruma çizgisi falan değil çok heyecanlym bende umarm sizde bende hamileyzdrGunaydin kızlar. Beklenen adet tarihine 5 gün kaldı. 1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmustu. Ertesi gün siliklesti çizgi ama ilişki olmadı eşim evde olmadığı için. Bu sabah yaptığım gebelik testini ekliyorum.
Canım hayırlı olsun var gibi bence kan verebilirsen netleşmiş olu
Sizinle aynıyız benimde geçen regl 22 ekimdi. Beklenen adet 18 bakalim hayırlısı olsun hepimiz içinAynı marka gebelik testi kullanıyoruz benimde bugün adetime 6 gün varken yaptım sabah çok çok silik çıktı ama ilk 5 dakika içinde çıktı kuruma çizgisi falan değil çok heyecanlym bende umarm sizde bende hamileyzdrbeklenen adet günüm 19 Kasım. Geçen Regl tarihim 22 Ekimdi. Hayırlısı inşallah bende daha kan veremedim ama içim içime sgmyor sabah tekrar test yapacagm yine silik çıkarsa kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?