Yumurtlamadan 10 gün sonra

İnşallah canım sen ne zaman kan vermeye gideceksin
Beklenen adet tarihinden 1 yada 2 gün sonra veririm diye düşünüyorum. Ilk hamileligimde de boyle erken ogrenmistim cok stres oluyor insan hemen gittim kan verdim. Beta yukselcek mi yukselmicek mi kese goruncek mi kalp atışı duyulcak mi diye diye günler zor gecti.

Haklısın canım erken öğrenmek herzaman iyidir ama her konuda bende 2 kere çok erken öğrendim kimyasal çıktı ama iyiki ogrenmisim dış gebelik olsaydı tedaviye geç kalsaydım sknti olacaktı bana

ovulasyon takibi yaptim. 1 Kasım pik olduğu gün ilişki oldu. Bugün 12. Gün gebelik testinde silik çizgi cok net gördüm inşallah sizde bir iki güne görürsünüz.
Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun, belirti yaşadınız mı acaba test yapmadan önce. Bana da dua eder misiniz hamile kalayım bu ay diye

Gunaydin kızlar. Beklenen adet tarihine 5 gün kaldı. 1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmustu. Ertesi gün siliklesti çizgi ama ilişki olmadı eşim evde olmadığı için. Bu sabah yaptığım gebelik testini ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221113-071821_Gallery.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 870
Canım hayırlı olsun var gibi bence kan verebilirsen netleşmiş olur

Eklentiler

• IMG_20221113_225805.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 475
Aynı marka gebelik testi kullanıyoruz benimde bugün adetime 6 gün varken yaptım sabah çok çok silik çıktı ama ilk 5 dakika içinde çıktı kuruma çizgisi falan değil çok heyecanlym bende umarm sizde bende hamileyzdr beklenen adet günüm 19 Kasım. Geçen Regl tarihim 22 Ekimdi. Hayırlısı inşallah bende daha kan veremedim ama içim içime sgmyor sabah tekrar test yapacagm yine silik çıkarsa kan vereceğim

Canım hayırlı olsun var gibi bence kan verebilirsen netleşmiş olu

Sizinle aynıyız benimde geçen regl 22 ekimdi. Beklenen adet 18 bakalim hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…