- 22 Eylül 2022
- 6.692
- 20.673
- 278
- Konu Sahibi hatice9997
-
Normal gebelikten ayırt edilebilir bir durumu var mıTabi canım hem idrarda hem kanda çikiyor
Test yaptnz mi bu sabah acaba durmunuz nedirSizinle aynıyız benimde geçen regl 22 ekimdi. Beklenen adet 18 bakalim hayırlısı olsun hepimiz için
Evet ovulasyon testleri ile birlikte gebelik testleri de geldigi icin elimde fazladan vardi yaptim. Cift cizgi daha net düne göreTest yaptnz mi bu sabah acaba durmunuz nedir
Hayır belirtiler aynı diyecek kadar fazla tek farkı kanama olması ama böyle adet kanaması pihtili bir kanamadan bahsediyorum birde HCG de anlaşılıyor satenNormal gebelikten ayırt edilebilir bir durumu var mı
Benim yükselişi ben takip edemedim. Regl olmam gereken günün ertesi günü yani cumartesi 157ydi bir sonraki hafta cumartesi de 3789 çıktı. Fazla yükselmiş korkusuyla acaba kimyasal olabilir mi diye düşündüm ama ne bi kanama ne bi akıntım hiç birisi yokHayır belirtiler aynı diyecek kadar fazla tek farkı kanama olması ama böyle adet kanaması pihtili bir kanamadan bahsediyorum birde HCG de anlaşılıyor saten
Canım ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim 2 sindede beta HCG asla 300 civarını geçmedi kimyasal gebelik olması için 2 katına çıkmamasi ver yavaş yükseldiği GB hemen arkasından düşerek adetle sonlanması demek 3789 çıktıysa kimyasal gebelik olma ihtimali çok düşükBenim yükselişi ben takip edemedim. Regl olmam gereken günün ertesi günü yani cumartesi 157ydi bir sonraki hafta cumartesi de 3789 çıktı. Fazla yükselmiş korkusuyla acaba kimyasal olabilir mi diye düşündüm ama ne bi kanama ne bi akıntım hiç birisi yok
Ve senin bu değere göre kese gözükmesi lazım kesen gozuktumuBenim yükselişi ben takip edemedim. Regl olmam gereken günün ertesi günü yani cumartesi 157ydi bir sonraki hafta cumartesi de 3789 çıktı. Fazla yükselmiş korkusuyla acaba kimyasal olabilir mi diye düşündüm ama ne bi kanama ne bi akıntım hiç birisi yok
Ben daha korkuma gitmedim doktora erteleye erteleye bu cuma ancak aldım randevu. Onda da 6.haftanın sonunda olacağımVe senin bu değere göre kese gözükmesi lazım kesen gozuktumu
Yaa içimi rahatlattın. Ama kimisinde 2500lere çıkıyor kese göremiyor onun korkusu oldu bu siteye gelene kadar bunları bilmiyordum bileCanım ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim 2 sindede beta HCG asla 300 civarını geçmedi kimyasal gebelik olması için 2 katına çıkmamasi ver yavaş yükseldiği GB hemen arkasından düşerek adetle sonlanması demek 3789 çıktıysa kimyasal gebelik olma ihtimali çok düşük
Cuma gününe kadar bekleyemezsen kadın doğum aciline git karın ağrım var hamileyim dersen hem kan alırlar hem alttan ultrason ile bakarlar keseyi görürlerse söylerler satenYaa içimi rahatlattın. Ama kimisinde 2500lere çıkıyor kese göremiyor onun korkusu oldu bu siteye gelene kadar bunları bilmiyordum bile
Bilmiyorum bakarlar mı açıkçası ancak bi giderimCuma gününe kadar bekleyemezsen kadın doğum aciline git karın ağrım var hamileyim dersen hem kan alırlar hem alttan ultrason ile bakarlar keseyi görürlerse söylerler saten
Git bakarlar ben geçen ay test yanlış pozitif verdi hem kan aldılar hem baktılarBilmiyorum bakarlar mı açıkçası ancak bi giderim
Eşim bekle hazır randevumuz var zaten diyor bekleyelim bakalım 2 gün dahaGit bakarlar ben geçen ay test yanlış pozitif verdi hem kan aldılar hem baktılar
Hayırlısı canım inşallah sağlıklıdırEşim bekle hazır randevumuz var zaten diyor bekleyelim bakalım 2 gün daha
Aynı saatlerde yapmaya özen göster ama her ihtimale karşı bugünü değerlendir yarın daha çok koyu çıkma ihtimalı var gibi canımkizlar benim LH testinede bakar misiniz 14 Kasım 21.45de yaptım silik çıktı, bugün 15 Kasım 11.22de yaptım dahq belirgindi, yumurtlama dönemim bugün mü acaba? Yada teste devam mi etmeliyim belim ve karnimda batmalar var emin olamadım.
Ilk defa denedm bugün biraz koyu görünce acaba mı dedim teşekkür ederim yorumunuz icin.Aynı saatlerde yapmaya özen göster ama her ihtimale karşı bugünü değerlendir yarın daha çok koyu çıkma ihtimalı var gibi canım
Daha pik olmamış yarın büyük ihtimal daha da koyu çıkar testin. Yarından sonrada yumurtan çatlar.kizlar benim LH testinede bakar misiniz 14 Kasım 21.45de yaptım silik çıktı, bugün 15 Kasım 11.22de yaptım dahq belirgindi, yumurtlama dönemim bugün mü acaba? Yada teste devam mi etmeliyim belim ve karnimda batmalar var emin olamadım.
Ilk defa denedm bugün biraz koyu görünce acaba mı dedim teşekkür ederimAynı saatlerde yapmaya özen göster ama her ihtimale karşı bugünü değerlendir yarın daha çok koyu çıkma ihtimalı var gibi canım
Teşekkür ederim yorumunuz icinDaha pik olmamış yarın büyük ihtimal daha da koyu çıkar testin. Yarından sonrada yumurtan çatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?