Yumurtlamadan 10 gün sonra

Ben yerlesme kanamasi yaşadım. Adete 6 gün kala 1 seferlik peçeteye silince kahverengi olarak geldi.
6 gün kalası tutuyor ama 1 gün değil 2 gündür leke olarak geliyor ped kullanmamı gerektirmedi. Çoğunluğu peçeteye gelen bir kanama. Dün soluk kırmızı pembe arasıydı bugün kahverengi idrarda test negatif çıktı reglime 3 gün kaldı

Geçen ay ayni durumu ben yasadim adete 6-7 gun kala kahverengi lekenme basladi ben kesin yerlesme kanasi dedim çünkü kirmizi degildi. Adet günüm geldiginde söküldüm adet oldum. Ama inşallah sizin yerlesme kanamasidir. Kafamizda surekli hamilelik planlari kurdugumuz icin vücut bize oyun oynuyor sanirim.

Resmen öyle sancım da yok. Pembeyle başladı soluk kurmızıya döndü sulu bordo gibi. Dün gece ve bugün koyu kahve geliyor ama sürüntü gibi. Hala ped kullanmadım mesela. Sabah test yaptım negatif çıktı

Bekleyin bakalim adet gününüzü hersey olabilir. Ovulasyon testi kullandiniz mi bu ay

Bekleyin bakalim adet gününüzü hersey olabilir. Ovulasyon testi kullandiniz mi bu ay
İnofolic combi içtiğim için onun takibinde testi yapmak için almıştım dört tane. Adetlerim düzenli 14. veya 16. günde yumurtlama görüyorum normalde diye 11. güne kadar test yapmadım daha erken diye ama bu sürede akıntı ile yumurtladığımı fark ettim 10.günde. Ama o hafta şehir dışında olmamız sebebiyle ne testi yapabildim ne eşimle değerlendirebildiğim tek tek ilişkim âdetin başladığı günden sayarak söylüyorum dokuz ve onuncu gün oldu. 11. gün testlerim 14. güne kadar silik çıktı pik yapmadı. Acaba erken mi yumurtladım dedim aldığım takviyeden dolayı. 17. gün lekelenmeler başladı bugün 20. gün hala devam ediyor ped kullanmıyorum düşünün o kadar az.. testlerimde negatif 3-4 gün sonra yine yapacağım eğer o gün yani dokuzuncu gün yumurtlama olduysa 23.günde regl olmam lazımdı. Anlayacağınız benim durum baya karışık üç gün sonra testi tekrarlicam

Canım inşallah hamilesindir ama değilsen lekelenmelerin pcos tan olabilir pcos varmıydı sende

Evet var ama adetlerim düzenli normalde
Böyle hiç olmazdı
Aksine pıhtılı ve ağrılı regl olurdum
Anladım canım bende aynı şekilde pihtili ve ağrılı regl oluyorum doktor pcos var dedi ama pcos ilerleyince hem adet düzensizligi hemde lekelenmeler yapiyormuş araştırdım öyle yazıyor

9 ve 10. Gün iliski olduysa 11. Gun yumurtladiysan tutma ihtimali cok yüksek. Bende catlama gunu iliskiye girmedim. Bi gün once girmistik. Sonra esim vardiyali calisiyor catlama günü olmadi. Suan hamileyim.

9 ve 10. Gün iliski olduysa 11. Gun yumurtladiysan tutma ihtimali cok yüksek. Bende catlama gunu iliskiye girmedim. Bi gün once girmistik. Sonra esim vardiyali calisiyor catlama günü olmadi. Suan hamileyim.
İşte ben de öyle umutlandım… testlerim negatif. Cuma günü yine yapıcam. Yaşadığım hiç regl e de benzemiyor.

Kizlar sonucuma bakar mısınız bugün karnimda batmalar, goguste hassasiyet var. Değişik hissediyorum, adetme 12 gün var.

Eklentiler

• IMG_20221116_223434.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 402
Bugünkü test 16 kasima gore silik gibi geldi acemiyim ovulasyonda

Eklentiler

• IMG_20221117_115843.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 252
Yumurta çatlamış canım değerlendir bugün ve yarın
Pik gördugun ilişki catliyinca ilişki catladiktan sonra 2 gün ilişki eğer eşinin spermlerde sorun yoksa her ihtimale karşı bu dediğim günlerde ilişki olmalı
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için iyiki bu ve bunun gibi platformlar var ve sizin gibi değerli kadinlar bilgi ve destek alabiliyoruz.

Kizlar bu ovulasyon testi normal hamilelik testi yani kaset test ile yapabiliyor muyuz yoksa ovulasyon testi farklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…