Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

Ben artık araştıra araştıra öğrendim 5gün varken 70çok normal daha çok yeni önemli olan 2güne bir 2katı artması

Gerçekten çıldırcam days doktor yaptım bugün erken gebelik testi negatif nasıl olur yani anlayamadım bu testin yanlış çıkma ihtimali varmı acaba

Merhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çok
Merhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat a daha cok var 3 4 ekim gibi

Merhabalar, benim yumurtlama günü başlayan kasım ve gögüs ağrılarım hiç geçmedi, yumurtlamadan bugüne hala devam ediyor. Eğer sizde de aynı şekilde hiç aralıksız devam ederse bence şüphelenebilirsiniz benim normalde gögüslerim regl olmadan 5-7 gün önce hassaslaşır reglden 1 gün önce de geçerdi. Ama hamile kaldığım ay bu hassasiyet çook erken başladı ve hiç kesilmedi

Merhaba, yumurtlama gununden beri goguslerim cok aciyordu; sol kasigima bicak saplanir gibi oluyordu surekli. Son 3-4 gündür de özellikle sabahları çok midem bulanıyor, zaten ondan şüphelendim en çok
Merhabalar yorumlarınızı okudum benimde 16. Ve 17.gunlerim yumurtalama gunu bugun catlama ama 16 sindan beri dediğiniz gibi sol kasiginda inanılmaz bir sancı var batıyor gibi bide gogusslerim asiiri hassas tamamen ağrıyor koltuk altıma kadar vuruyor sancı sizce benim icin cok mu erken bat

Benimde ayni sizin dediğiniz gibi regl oncesi başlardı,neredeyse 1 hafta önceden gogus hassasiyeti bu sefer cok cok erken basladi hemde ikisi birden şaşırdım bir de kasik agrisiini görünce sanki ben yazmışım gibi oldum bende kasik agrisini bu kadar hissettiğim başka ay olmamıştı sanırım okadar diyorum hala da ağrısından uyuyamıyorum belime kadar vuruyor neredeyse hamileliğiniz de hayirli olsun insallah benimde pozitif sonuçlanır

Çoook teşekkür ederim burada hamile olan bir hanımefendi de gebeliğini böyle öğrendiğini yazmıştı çok mutlu olmuştum o zaman. İnşallah siz de şu an aynı senaryoyu yaşıyorsunuzdur en kısa sürede güzel haberler alın inşallah

Merhaba kızlarr bende 29 pik 30 Eylül çatlama gördüm ertesi gün göğüslerim çok hassastı, kasık ve bel ağrım çoktu. Kasıklarım biraz hafifldi bel ağrım oluyor ama göğüslerim hiç geçmedi şişiyor sanki. Bugün Dpo 5 sizce hamile olabilir miyim ??

Merhaba bir şey sormak istiyorum adetimin dokuzuncu günü yumutlama akıntısı yani çig yumurta akı gibi akıntı oldu gece dokuz gibi ben bir saat sonrasını değerlendirdim ve akıntım bitmişti artık ilişkide yaşamadım sonra 2 ekim yani adetimin 13 günü tekrar aynı akıntı geldi biraz daha yoğun ve onuda ertesi gün sabah değerlendirdim ve o akıntı olduğu sıra kasık ağrısı yaşadım
O günden beri de aşırı derecede bel ağrısı bacak ağrısı ara ara gelen kasıkta küçük kramp sancı tarzı iğnelenmeler olur ve bu sağ yumutlalığımda başlayıp gün gün biraz daha ortaya doğru ilerledi ve bugün kalktığımda ise açlık hissim çok fazla oldu normalde olmazdı resmen ağlicaktım o şekilde ve ara ara göğüslerime sızı giriyor bu hamilelik başlangıcı olabilir mi Ve en çok merak ettiğim şu ben 29 Eylülde ilk akıntımı gördüm 2 Ekim'de ise ikinciyi ve ben ikisinide değelendirdim sorum şu çatlama ilk akıntı günümü olur Yoksa son akıntı günümü yani ben hesaplarken ilk akıntı olan günümü yoksa ikinci gelen akıntıyımı hesaplayım Ve dün yani altı Ekim'de kasığımda sanki batma var gibi oldu alt tarafım ılıdı gibi oldu iç çamşırımda çok silik pembe turuncu gibi iki damla leke gördüm bugünde alt tarafımda baskı var gibi sancıyor bunlar neyin belirtisi olabilir yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bide gögüsümde şişme ve ucunda morluk var bu şekilde olan varmı adetime 11 gün var döngüm 30 günde bir 10 . gün yumutlama akıntım oldu 13 . Güne sürdü yani ilk gün tutduysa bugün dokuz günlük ama ikinci akıntıyı sayarsam beş günlük tutmadıysa bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…