Yumurtlamadan belli geçmeyen göğüs hassasiyeti

Kızlar bat 11 eylüldü 28 ağustos yumurtladım epey de öncesini ve sonrasını da değerlendirdim. Yımurtlamadan birkaç gün sonra da duşta su değince meme ucu çok sızladı o gün pamuk koymak zorunda kaldım. Birkaç gün içinde acı giderek azaldı ama yumurtlamadan beri meme ucu şiş . Adette hala gelmedi. Test yaptım öğlede. Tek çizgiyd. Ne yapayım. Kızlar biri yardım etsin lütfen

Aynı benimde çok ağrıyor bata 6 yada 7 gün var ve şişti göğüslerim çok fazla dolu dolu inşallah gebeliktir

Ayyyyy hayırlı olsun benimde adetime 6 gün falan var göğüsüm aşırı ağrıyor test yarın yaparım artık benimde akşam balkonda oturuyorum ve burnuma yeşil ceviz koktu bi şüphelendim ama bilmiyorum ya hayırlısı bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ilk denememiz sprail vardı çıkarttırdım eğer hamileysem 2.bebpim olucak

Canım çok detaylı belirtilerini duymak istiyorum
Bu benim 5. Hamileliğim. İlk ikisi doğdu büyüdü. Sonraki kalbi durdu kürtaj oldum . 4. Kimyasaldı. Bu 5.hamileliğide 3 aylık olunca rahatlarım.bunda üşüyorum mesela. Ayaklarım soğuk.

Bu benim 5. Hamileliğim. İlk ikisi doğdu büyüdü. Sonraki kalbi durdu kürtaj oldum . 4. Kimyasaldı. Bu 5.hamileliğide 3 aylık olunca rahatlarım.bunda üşüyorum mesela. Ayaklarım soğuk.
Canım yok yani göğüslerin nasıl bulantın varmı yani kendini değişik hissediyormuşum benim daha ilk olacak Allah izin verirse o yüzden merklıyım

Bugün yine yaptım böyle oldu

Eklentiler

• IMG_6095.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…