Bidaha dene bakalım yarın. Ama 10 dk sonra at kuruma çizgisi kafanı karıştırmasın.Benim dünkü test kuruyunca böyle oldu sanırım kuruma çızgisi
10dakka içinde böyleydi kuruyunca öyle olduBidaha dene bakalım yarın. Ama 10 dk sonra at kuruma çizgisi kafanı karıştırmasın.
Bence burda da var10dakka içinde böyleydi kuruyunca öyle oldu
Sendede var bence canım ya baya belli hattaEki Görüntüle 3643344
Buda benim ilk 5 dk falan
Çıkmış sonuçlarım ama enabızda yok mevbur hastaneye gidicemSendede var bence canım ya baya belli hatta
55 çıktı sonuçSendede var bence canım ya baya belli hatta
Hayırlı olsun cnm gözün aydın adete kaç gün varken öğrendiniz acaba55 çıktı sonuç
hayırlı olsun canım55 çıktı sonuç
Aynı benimde çok ağrıyor bata 6 yada 7 gün var ve şişti göğüslerim çok fazla dolu dolu inşallah gebeliktirKızlar merhaba eylülün 2 si yumurtlama günümdü ama öncesinde göğüs hassasiyetim başladı ve hala geçmedi adetime 7gün var bazı saatler geçiyor akşama doğru bi ağrı artışı oluyor ilk defa başıma böyle bir şey geldi normalde adete birkaç gün kala başlar ve adet olunca geçerdi bu ay yumurtlamada başladı ve hala geçmedi çok kötü bir ağrı değil ama hassas dokununca falan ağrıyor gebelik olabilirmi sizce bu arada 3ay önce rahim filmi çektirmiştim ve temiz çıktı
Test negatif çıktı benim bugün gecikmenin 2. Gün çok kötüyümAynı benimde çok ağrıyor bata 6 yada 7 gün var ve şişti göğüslerim çok fazla dolu dolu inşallah gebeliktir
Ayyyyy hayırlı olsunNormalde adetime yakın göğüslerim acırdı ama hamile kaldığım ay yumurtlamanın ertesi günü başladı 2 3 gün sonra da kasıklarımda sızı vardı.
Yeni yumurtluyorum herhalde diye düşündüm. Oturduğum sokakta fırın yok bi akşam burnuma taze pişmiş ekmek kokusu geldi eşim dedi ki fırın çok uzak nasıl aldın kokuyureglime 3 4 gün kala test yaptım pozitif çıktı.
Yaaa üzülme inşallah olur canım benim hayırlısıTest negatif çıktı benim bugün gecikmenin 2. Gün çok kötüyüm
Ayy hayırlı olsun canım çok sevindim55 çıktı sonuç
Canım çok detaylı belirtilerini duymak istiyorumAyy hayırlı olsun canım çok sevindim
Bu benim 5. Hamileliğim. İlk ikisi doğdu büyüdü. Sonraki kalbi durdu kürtaj oldum . 4. Kimyasaldı. Bu 5.hamileliğide 3 aylık olunca rahatlarım.bunda üşüyorum mesela. Ayaklarım soğuk.Canım çok detaylı belirtilerini duymak istiyorum
Canım yok yani göğüslerin nasıl bulantın varmı yani kendini değişik hissediyormuşum benim daha ilk olacak Allah izin verirse o yüzden merklıyımBu benim 5. Hamileliğim. İlk ikisi doğdu büyüdü. Sonraki kalbi durdu kürtaj oldum . 4. Kimyasaldı. Bu 5.hamileliğide 3 aylık olunca rahatlarım.bunda üşüyorum mesela. Ayaklarım soğuk.
Kan ver de bakalım.hayır benim bulantılarım 7. Haftada başlar 9 ay sürer. Ve tatlı aşığı olduğum halde asla tatlı yiyemem.Bugün yine yaptım böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?