MerhabaDeğildir. 12 gün sonra kanda öğrenirsiniz.
yurtdisinda gebelik testleri yapılmıyor veya satılmıyor mu ? 3 üne kadar zaten öğrenirsiniz. HayırlısıMerhaba
Bilgilendirme için teşekkür ederim..ovulasyon testi ile takip ettim 16 Mayıs'ta yumurtlama oldu. Bugün yumurtlamadan sonra 14. Gün ancak adet döngüme göre 1-2 haziran bat..
Bir süredir yurtdışında yaşıyorum ancak doktorum Türkiye'de. Zaten bu durumdan bağımsız 3 Haziran'a bilet almıştım. Geldiğimde orada kendi doktoruma giderim diye düşünüyorum..
Adet gununden 14 gun öncesi yumurtlama gunundur. Ovulasyon testi pik yaptiktan 14 gun sonra adet olman gerekir. Ben adetime 4 gun kala idrarda ogrenmistim ayrica ovulasyon testi kullandim bende. Hayrlisi olsunMerhaba
Adet döngülerimiz içinde zaman zaman
yumurtlamanın erken ya da geç olduğu da göz önünde bulundurulduğunda, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmak genel/ortalama bir bilgi midir yoksa her zaman
yumurtlama günü +14 gün =adet günü müdür?
tabiki satılıyor :) elimde ovulasyon testi gibi gebelik testi de var.ancak 12 gün sonra belli olur derken evde yapılan hamilelik testini değil kanda gebeliği kast ettiğinizi düşündüm..adet döngüme göre 2-3 gün var ve evde yapılan testler adet geçtikten sonra daha iyi sonuç vermiyor mu? Bu nedenle 3 Haziran'dan sonra kendi doktoruma giderim dedim..yurtdisinda gebelik testleri yapılmıyor veya satılmıyor mu ? 3 üne kadar zaten öğrenirsiniz. Hayırlısı
pık olduktan kaç gun sonra öğrendin canmAdet gununden 14 gun öncesi yumurtlama gunundur. Ovulasyon testi pik yaptiktan 14 gun sonra adet olman gerekir. Ben adetime 4 gun kala idrarda ogrenmistim ayrica ovulasyon testi kullandim bende. Hayrlisi olsun
şu an gebelik testı yapsanız cıkar ovı. pıkınden 12 gun sonra idrarda cıkanlar var fazlacatabiki satılıyor :) elimde ovulasyon testi gibi gebelik testi de var.ancak 12 gün sonra belli olur derken evde yapılan hamilelik testini değil kanda gebeliği kast ettiğinizi düşündüm..adet döngüme göre 2-3 gün var ve evde yapılan testler adet geçtikten sonra daha iyi sonuç vermiyor mu? Bu nedenle 3 Haziran'dan sonra kendi doktoruma giderim dedim..
MerhabaAdet gununden 14 gun öncesi yumurtlama gunundur. Ovulasyon testi pik yaptiktan 14 gun sonra adet olman gerekir. Ben adetime 4 gun kala idrarda ogrenmistim ayrica ovulasyon testi kullandim bende. Hayrlisi olsun
evet kanı kastetmistim. Ben beklenen adet gününde idrar testiyle öğrenmiştim. o yüzden sizinde 1-2 haziran gibi idrar testiyle öğrenebileceğinizi düşünüyorum.tabiki satılıyor :) elimde ovulasyon testi gibi gebelik testi de var.ancak 12 gün sonra belli olur derken evde yapılan hamilelik testini değil kanda gebeliği kast ettiğinizi düşündüm..adet döngüme göre 2-3 gün var ve evde yapılan testler adet geçtikten sonra daha iyi sonuç vermiyor mu? Bu nedenle 3 Haziran'dan sonra kendi doktoruma giderim dedim..
Evet ama bendeki erken gebelik testi değil..clearblue plus diye bir test aldım.Kendi prospektüsünde 4 güne kadar öğrenebileceğin yazıyor ve günlere göre oran vermişler en iyisi 1-2 gün kala görünüyor. Bu da zaten 1-2 haziran benim için..şu an gebelik testı yapsanız cıkar ovı. pıkınden 12 gun sonra idrarda cıkanlar var fazlaca
Şu an hamileyseniz veya doğum oldu ve sağlıkla kucağınıza aldıysanız tebrikler..sizin gibi ben de beklenen adet günü idrar testi yaparım sonuç pozitifse kendi doktoruma giderim ve kanda baktırırım.evet kanı kastetmistim. Ben beklenen adet gününde idrar testiyle öğrenmiştim. o yüzden sizinde 1-2 haziran gibi idrar testiyle öğrenebileceğinizi düşünüyorum.
sağolun. hayırlısı olsun sizin içinde.Şu an hamileyseniz veya doğum oldu ve sağlıkla kucağınıza aldıysanız tebrikler..sizin gibi ben de beklenen adet günü idrar testi yaparım sonuç pozitifse kendi doktoruma giderim ve kanda baktırırım.
Pikten 10gun sonra ogrendim bentes
pık olduktan kaç gun sonra öğrendin canm
Valla benim hic umudum da yoktu acikcasi. Hatta ovulasyon testini bebek için degilde yumurtlamam oluyo mu diye mrk ettigim icin yapmistim. Pik gorunce sevincten aglamistim bile ama o gun heycandan degerlendiremedik ertesi gun degerlendirdik ve yumurtanin pikten 1 gun sonra catladigini ogrenmistim. Bana pikten sonraki birliktelikte erkek olur dediler ve cidden dedikleri gibi ben gunu gecti tutmaz diye dusunurken simdi ogluma hamileyim :) insallah isteyen herkese Rabbim nasip eder.Merhaba
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.. bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. bu ay yumurtlamam 2-3 gün erken oldu ve bugün yumurtlamadan sonra 14. Gün..bugün adet başlamaz ise benim için de bir umut var demektir :) umarım da öyledir..
Ne kadar erken öğrenmişsiniz tebrikler.bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı umarımBen 10. günü öğrendim idrar testinde
Daha önce farklı bir test kullandığım için hiç bu kadar net ovulasyon günümü görmemiştim.. bBu döngü surenize gore degisir bence. Ben piki gordukten 16gun sonra regl oluyorum. Döngüm 29~30
sizin hikayeniz pko olan kişiler için de aslında umut verici bir süreç.. yumurtlamak bile sizi nasıl etkilemiş, hamili olduğunuzu öğrendiğinizdeki sevinciniz mükemmel olmalı :)Valla benim hic umudum da yoktu acikcasi. Hatta ovulasyon testini bebek için degilde yumurtlamam oluyo mu diye mrk ettigim icin yapmistim. Pik gorunce sevincten aglamistim bile ama o gun heycandan degerlendiremedik ertesi gun degerlendirdik ve yumurtanin pikten 1 gun sonra catladigini ogrenmistim. Bana pikten sonraki birliktelikte erkek olur dediler ve cidden dedikleri gibi ben gunu gecti tutmaz diye dusunurken simdi ogluma hamileyim :) insallah isteyen herkese Rabbim nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?