Yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belli olur ?

Her zaman pik yaptıktan sonra 36 saat olmayabilir gibi geliyor bana.. Normalde ovulasyon testinde 2 gün gülen surat çıkmalıydı değil mi ? Ama ben 1 gün gördüm ve doğru mu bilmiyorum ama bunu test yaptığım saatlere bağladım. Her gün 10.00/10.30 da tekrarlarım testi. 16 mayıs gülen yüz gördüm bir gün önce ve sonrasında negatifti.Bir de 16 Mayıs'ta zaten yumurtlama şikayetleri vardı ve akşama doğru geçtiği için daha o akşam yumurtladığımı düşündüm zaten. bu nedenle 17 Mayıs'ta gülen yüz görmemek bana mantıklı geldi.

Evt bende pko vardi killanmada baya cogalmisti 50 60 gunde adet olmadigim bile oluyodu dr a sokturucu icin gitmeye bikmistim bide guatr im vardi hepten hormonlarm bozuktu. Dedigin gbi yumurtlamada agladim ama gebeligi ogrendigimde kendime yakistiramadm o testi. Bakiyorum silik bi cizgi var ama yok ben hamile kalamam diye dusunuyorm derken bi cesaret esime acile gotur beni dedim. Hemsire ultrasona soktu gebelk fln yok ne geldin sen dedi o kdr uzuldumki bilmiyodum minik oldugu icin gozukmedigini bide orda terslennce esime soyleyemedm gebelik yok dedigini. Bakmak istemedi dedim sdce ama nasil gozlerm doluyo uzuntuden. Eve gidelm diyorum esim hyr bakcaklar dedi diger hastaneye goturdu. Kan aldilar gebelik suphesi diye dr bagirdi o kdr utandimki rezil olcam herkese diye dusunuyodum 1 saat snra sonuc almaya gittik ben alamadm negatf diye. Esim 16 yaziyo burda ne yazmasi lazim diyince Allah im beni bi gorceksin :) neeee 16 miiii kos doktora pozitif buuuu diye bagirdim dr pozitif yrn kadn doguma git dedi her gun artiyodu hcg o kdr mtlu oluyodum ki. Bak yine gözlerim doldu :) smdi iste 18 hftalik oldum bebegim pit pitliyo bile :) o yuzden diyorum Rabbim bana nasip etti insallah isteyen herkesede yasatir bu duyguyu...

inanılmaz bir duygu karmaşası yaşamışsın ama sonunda en güzel sonucu almışsın umarım sağlıkla kucağına da alırsın.. isteyen herkes bu duyguyu tadar umarım :)

Herkeste ayni olmuyor tabiki. Zaten 24~36 saat icinde diyor testin kagidinda da. En sagliklisi dr da yumurta kontrolu yaptrmak ama oda herzaman olmuyor iste. Benbhic yaptirmadim. Zaten o haftayi komple degerlendirmek lazm

Herkeste ayni olmuyor tabiki. Zaten 24~36 saat icinde diyor testin kagidinda da. En sagliklisi dr da yumurta kontrolu yaptrmak ama oda herzaman olmuyor iste. Benbhic yaptirmadim. Zaten o haftayi komple degerlendirmek lazm
Ben de hiç yaptırmadım zaten şu an öyle bir şey yapmak için önce doktor bulmam lazım.. kendi doktoruma 3300 km uzaktayım artık :) dediğin gibi en etkili çözüm o haftayı tümden değerlendirmek

Ben de hiç yaptırmadım zaten şu an öyle bir şey yapmak için önce doktor bulmam lazım.. kendi doktoruma 3300 km uzaktayım artık :) dediğin gibi en etkili çözüm o haftayı tümden değerlendirmek
Aradam baya geçmiş ama gebelik oldu muo dönemde merak ettim. Bende benzer şeyler yaşıyorum da

Pik yapmanın üzerinden 15 gün geçti test yapıp yapmamakta çok kararsızım sizce çıkar mı idrarda

Benim bu akşam 13.gün . Test yapıp yapmamakta kararsızım . 14 aydır negatif görüyorum. Aslında adet gününe 3 gün var. Bakalım görücez..inş isteyen herkesin tutar..

Benim bu akşam 13.gün . Test yapıp yapmamakta kararsızım . 14 aydır negatif görüyorum. Aslında adet gününe 3 gün var. Bakalım görücez..inş isteyen herkesin tutar..
Benimde 11. Günüm iki gün sonra yapmayı düşünüyorum bende 13. Günse çıkar bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…