Her zaman pik yaptıktan sonra 36 saat olmayabilir gibi geliyor bana.. Normalde ovulasyon testinde 2 gün gülen surat çıkmalıydı değil mi ? Ama ben 1 gün gördüm ve doğru mu bilmiyorum ama bunu test yaptığım saatlere bağladım. Her gün 10.00/10.30 da tekrarlarım testi. 16 mayıs gülen yüz gördüm bir gün önce ve sonrasında negatifti.Bir de 16 Mayıs'ta zaten yumurtlama şikayetleri vardı ve akşama doğru geçtiği için daha o akşam yumurtladığımı düşündüm zaten. bu nedenle 17 Mayıs'ta gülen yüz görmemek bana mantıklı geldi.Şöyle de bisey var okudugum gördüğüm ve deneyimledigim kadariyla zaten pikten 1.5gun(36 saat) sonra yumurtlama oluyor. Onu goz onune alirsak yine yaklasik 14.gune tekabül ediyor. Onemli olan.tam olarak yumurtlamanin zamanini bilmek.
Evt bende pko vardi killanmada baya cogalmisti 50 60 gunde adet olmadigim bile oluyodu dr a sokturucu icin gitmeye bikmistim bide guatr im vardi hepten hormonlarm bozuktu. Dedigin gbi yumurtlamada agladim ama gebeligi ogrendigimde kendime yakistiramadm o testi. Bakiyorum silik bi cizgi var ama yok ben hamile kalamam diye dusunuyorm derken bi cesaret esime acile gotur beni dedim. Hemsire ultrasona soktu gebelk fln yok ne geldin sen dedi o kdr uzuldumki bilmiyodum minik oldugu icin gozukmedigini bide orda terslennce esime soyleyemedm gebelik yok dedigini. Bakmak istemedi dedim sdce ama nasil gozlerm doluyo uzuntuden. Eve gidelm diyorum esim hyr bakcaklar dedi diger hastaneye goturdu. Kan aldilar gebelik suphesi diye dr bagirdi o kdr utandimki rezil olcam herkese diye dusunuyodum 1 saat snra sonuc almaya gittik ben alamadm negatf diye. Esim 16 yaziyo burda ne yazmasi lazim diyince Allah im beni bi gorceksin :) neeee 16 miiii kos doktora pozitif buuuu diye bagirdim dr pozitif yrn kadn doguma git dedi her gun artiyodu hcg o kdr mtlu oluyodum ki. Bak yine gözlerim doldu :) smdi iste 18 hftalik oldum bebegim pit pitliyo bile :) o yuzden diyorum Rabbim bana nasip etti insallah isteyen herkesede yasatir bu duyguyu...Daha önce farklı bir test kullandığım için hiç bu kadar net ovulasyon günümü görmemiştim.. b
sizin hikayeniz pko olan kişiler için de aslında umut verici bir süreç.. yumurtlamak bile sizi nasıl etkilemiş, hamili olduğunuzu öğrendiğinizdeki sevinciniz mükemmel olmalı :)
inanılmaz bir duygu karmaşası yaşamışsın ama sonunda en güzel sonucu almışsın umarım sağlıkla kucağına da alırsın.. isteyen herkes bu duyguyu tadar umarım :)Evt bende pko vardi killanmada baya cogalmisti 50 60 gunde adet olmadigim bile oluyodu dr a sokturucu icin gitmeye bikmistim bide guatr im vardi hepten hormonlarm bozuktu. Dedigin gbi yumurtlamada agladim ama gebeligi ogrendigimde kendime yakistiramadm o testi. Bakiyorum silik bi cizgi var ama yok ben hamile kalamam diye dusunuyorm derken bi cesaret esime acile gotur beni dedim. Hemsire ultrasona soktu gebelk fln yok ne geldin sen dedi o kdr uzuldumki bilmiyodum minik oldugu icin gozukmedigini bide orda terslennce esime soyleyemedm gebelik yok dedigini. Bakmak istemedi dedim sdce ama nasil gozlerm doluyo uzuntuden. Eve gidelm diyorum esim hyr bakcaklar dedi diger hastaneye goturdu. Kan aldilar gebelik suphesi diye dr bagirdi o kdr utandimki rezil olcam herkese diye dusunuyodum 1 saat snra sonuc almaya gittik ben alamadm negatf diye. Esim 16 yaziyo burda ne yazmasi lazim diyince Allah im beni bi gorceksin :) neeee 16 miiii kos doktora pozitif buuuu diye bagirdim dr pozitif yrn kadn doguma git dedi her gun artiyodu hcg o kdr mtlu oluyodum ki. Bak yine gözlerim doldu :) smdi iste 18 hftalik oldum bebegim pit pitliyo bile :) o yuzden diyorum Rabbim bana nasip etti insallah isteyen herkesede yasatir bu duyguyu...
Herkeste ayni olmuyor tabiki. Zaten 24~36 saat icinde diyor testin kagidinda da. En sagliklisi dr da yumurta kontrolu yaptrmak ama oda herzaman olmuyor iste. Benbhic yaptirmadim. Zaten o haftayi komple degerlendirmek lazmHer zaman pik yaptıktan sonra 36 saat olmayabilir gibi geliyor bana.. Normalde ovulasyon testinde 2 gün gülen surat çıkmalıydı değil mi ? Ama ben 1 gün gördüm ve doğru mu bilmiyorum ama bunu test yaptığım saatlere bağladım. Her gün 10.00/10.30 da tekrarlarım testi. 16 mayıs gülen yüz gördüm bir gün önce ve sonrasında negatifti.Bir de 16 Mayıs'ta zaten yumurtlama şikayetleri vardı ve akşama doğru geçtiği için daha o akşam yumurtladığımı düşündüm zaten. bu nedenle 17 Mayıs'ta gülen yüz görmemek bana mantıklı geldi.
Ben de hiç yaptırmadım zaten şu an öyle bir şey yapmak için önce doktor bulmam lazım.. kendi doktoruma 3300 km uzaktayım artık :) dediğin gibi en etkili çözüm o haftayı tümden değerlendirmekHerkeste ayni olmuyor tabiki. Zaten 24~36 saat icinde diyor testin kagidinda da. En sagliklisi dr da yumurta kontrolu yaptrmak ama oda herzaman olmuyor iste. Benbhic yaptirmadim. Zaten o haftayi komple degerlendirmek lazm
Aradam baya geçmiş ama gebelik oldu muo dönemde merak ettim. Bende benzer şeyler yaşıyorum daBen de hiç yaptırmadım zaten şu an öyle bir şey yapmak için önce doktor bulmam lazım.. kendi doktoruma 3300 km uzaktayım artık :) dediğin gibi en etkili çözüm o haftayı tümden değerlendirmek
Siz kaç gün sonra gördünüzKızlar konuyu yeniden canlandırmak istiyorum ovulasyon dan kaç gün sonra idrar testinde pozitif gördünüz acaba
Canım ben o mesajdan 2 gün sonra adet oldum maalesef ama her ay bu konuyu merak ediyorum bu gün yine ovülasyon günüm bakalım inşallah tutarSiz kaç gün sonra gördünüz
İnşallah canım. Kaç aydır istiyorsunuz? Kanda 7 gün sonra idrarda da en erken 11. Gün öğreneni biliyorumCanım ben o mesajdan 2 gün sonra adet oldum maalesef ama her ay bu konuyu merak ediyorum bu gün yine ovülasyon günüm bakalım inşallah tutar
1 yılı geçti canım. Sen ne zamandır istiyosun ☺İnşallah canım. Kaç aydır istiyorsunuz? Kanda 7 gün sonra idrarda da en erken 11. Gün öğreneni biliyorum
17 aydır canım1 yılı geçti canım. Sen ne zamandır istiyosun ☺
Çıkar canım 12. 13. Gün öğrenenler varPik yapmanın üzerinden 15 gün geçti test yapıp yapmamakta çok kararsızım sizce çıkar mı idrarda
Hayırlı olsun canımYaptım pozitif
Bu ay ovulasyon testi yaparak planlamıştım. Yaptığım ilk test bu, pikten sonra 14 15. gündüHayırlı olsun canımbelirtin varmıydı bide önceden başka test yapmışmıydın
Benimde 11. Günüm iki gün sonra yapmayı düşünüyorum bende 13. Günse çıkar bence canımBenim bu akşam 13.gün . Test yapıp yapmamakta kararsızım . 14 aydır negatif görüyorum. Aslında adet gününe 3 gün var. Bakalım görücez..inş isteyen herkesin tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?