Yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belli olur ?

Bu ay ovulasyon testi yaparak planlamıştım. Yaptığım ilk test bu, pikten sonra 14 15. gündü kanda da baktırdım 197 çıktı beta hcg 4haftalık filan sanırım
Bende ovülasyon yaptım ama sabah test koyu iki çizgiydi akşam çatlamıştı ilişki akşam oldu inşallah tutmuştur nasıl sabrettin test yapmadan benim 11. Günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Bende ovülasyon yaptım ama sabah test koyu iki çizgiydi akşam çatlamıştı ilişki akşam oldu inşallah tutmuştur nasıl sabrettin test yapmadan benim 11. Günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Belirti sormuşsun şimdi gördüm sadece göğüslerim çok dolgun ve ağrıyodu başka belirtim olmadı adet öncesi karnım ağrırdı kasığım ağrırdı onlar olmadı sadece. Ben daha önce de denemiştim o zaman dayanamayıp erkenden yapmıştım negatifti üzülmüştüm en azından bu defa adetle öğreneyim dedim bekledim ama bugun adetimin ilk günü olması gerekiyordu bugun dayanamadım artık yaptım :) allahım isteyen herkese yaşatsın insallah

Amin canım inşallah bende çok sabırsızım benimde sadece göğsüm ağrıyo uçları dokunuca acıyo başka belirtim yok inşallah benimkide tutmuştur peki diğer aylar adetten önce göğsün ağrırmıydı hamile kaldığın aymı ağrıdı benim her ay ağrıyo genelde bide adet öncesi sivilcelerim çıkmaya başladım umudum yok ama neyse

Amin canım inşallah bende çok sabırsızım benimde sadece göğsüm ağrıyo uçları dokunuca acıyo başka belirtim yok inşallah benimkide tutmuştur peki diğer aylar adetten önce göğsün ağrırmıydı hamile kaldığın aymı ağrıdı benim her ay ağrıyo genelde bide adet öncesi sivilcelerim çıkmaya başladım umudum yok ama neyse

Göğüslerim ağrırdı adet öncesi ama benim mutlaka kasıl ağrım karın ağrım olurdu onlar olmadı

Kızlar merhaba bende 30yada 35 günde bir adet oluyorum 30 güne göre 8 Kasım'da 35 güne göre de 13kasımda adet olmam lazım 8 Kasım'da betahcg yaptırdım negatif bu sabahta erken hamilelik testinden yaptım o da negatif bu ay olacagına o kadar emindim ki günleri takip ederek ilişki oldu hep gecen ayda kimyasal gebelik yasadım cok endiselim

Adete 2 gün var . Ovulasyonun 14.günü test yaptım hemen ikinci silik çizgi çıktı.10 dakika sonra iyice belirginleşti.yarın sabah kan testi yaptırcam :)sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun canım o zaman benim 12. Günğm yapsam çıkarmı bilmiyorum adete 2 gün var

Canım kşmyasal gebelik nasıl oluyor meselaa beta hcg en kaç çıkmıştı o zaman

Adet günümden bir gün önce siyah leke geldi 3gün boyunca devam etti ama cok az az beta HCG baktırdım 4cıktı ilk.. ama asırı derecede gögüs hassasiyeti ve hafif karın agrısı olustu .Dr hamilelik yok dedi ama ben iki gün sonra tekrar baktırdım 9cıktı sonra kanamam üç gün durdu ardından tekrar betahcg baktırdım 37,5 cıktı ama sonraki gün adet oldum beta degeri 27, 15 diye düsmeye basladı

Anladım çok üzüldüm ben de sadece 1 kez baktırdım da henüz adet günümdü dün gecikme olmadan 197 çıktı. Tekrar baktırmadım henüz. Pek bilgim yok da ondan sordum. İnaşllah tekrar sağlıklı bir gebeliğin bebeğin olur

Sizin betahcg kaç cıktı
cok teşekkür ederim hayırlı olsun sizede saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah bu süre zarfında bol bol dinlennin ben dinlenememiştim ağır isler yaptım keske yapmasaydım ama kısmet boyleymiş neticede kimyasal gebeliğin kromozomlarla alakası var ama hayırlısı nasip

197 çıktı bir kez yaptırdım henüz dün. Son adet tarihimden 28 gün geçti

Bende spor salonuna gidiyordum aerobik ve fitness yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…