- 4 Haziran 2021
- 28
- 13
- 38
- 32
Bu arada bu 3. AşılamamMerhaba kızlar ben de 18 mayısta aşılama yaptırdım. Bugün 27 mayısta erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce hala umut olmalı mı gebelik olsa çıkarmıydı testte bat tarihim 2 Haziran
Amin canım Rabbim sana da isteyen herkese de Nasip etsin inşallah
Yaptım cnm erken gebelik yaptim ama negatifAmin canım Rabbim sana da isteyen herkese de Nasip etsin inşallahtest yapmak için biraz daha bekle bence ben reglimden bir gün önce yapmıştım
Evet ilk gebeliğimİlk gebelik mi peki
Evet cnm dün 1 saatte içinde çıkmıştı 107 şimdilik bgn adet gunumdu olmadım ağrılarm oluo ara araKan sonucun çıktı mı canım ?
Aynen daha çok erken bende 2 gün kala yaptım silik gördüm cnm 5 gün evel yaptığımda ngatifti herşey olablr az daha bekle ins vardirYaptım cnm erken gebelik yaptim ama negatif
Sende durumlar neKan sonucun çıktı mı canım ?
Insallah cnm ama benim kasık ağrılarım oldu bugun uzun sekilde. Normalde de adet olmadan olur zaten yine ayni sekilAynen daha çok erken bende 2 gün kala yaptım silik gördüm cnm 5 gün evel yaptığımda ngatifti herşey olablr az daha bekle ins vardir
Ben yumurtlama tarihinden beri kasık ağrısı yaşıyorum uzun uzun adetle gebelik belirtileri aynı hepInsallah cnm ama benim kasık ağrılarım oldu bugun uzun sekilde. Normalde de adet olmadan olur zaten yine ayni sekil
Bak sen beni hamile olduğuma ikna ediyorsun :))))Ben yumurtlama tarihinden beri kasık ağrısı yaşıyorum uzun uzun adetle gebelik belirtileri aynı hep
War tabiki hayırlı olsuun10.75 sizce varmıdır arkadaslar
Bariz belli canim hayırlı olsunSence var mı o ikinci silik çizgiyi bir tek ben mi goruyorum yanıltmasın marka felan
Haha yani sonuçBak sen beni hamile olduğuma ikna ediyorsun :))))
Yok yok bat 1 haziran 3 gün var. Yarin test yapicam cikacak ne var ne yok bakalim göreceğizHaha yani sonuçadet oldunmu
Benim yumurtlamadan 7 gün sonra adete 7 gün kala silik çıktı 4 ayrı marka test. şimdi adete 5 gün kaldı sabah yine silik dhaa belirgindi doktora gideceğim inşallah bugünArkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif çıkar en erken
Sende durumlar ne
Canım doktora gitmedim daha 5 haftalıkken görülür mü keseSende durumlar ne
Canım doktora gitmedim daha 5 haftalıkken görülür mü kese
Bende aynı şekilde hiç gitmedim cnm perşembe devletten bı doktora randevu aldım bekliyorum bakalım şimdilik kanda veremedim bı daha
Bazıları 4 te bile görmüş bnmde yarın 4+3 gibi oluo devlete randevum vardı yarın bakalm ne dicek merak içindeyim bende canım sen naptın gittinmi bugünlerde.Canım doktora gitmedim daha 5 haftalıkken görülür mü kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?