- 10 Nisan 2016
- 8.679
- 12.715
- 248
- 37
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Maalesef ovulasyon testleri Pco olanların bazılarında başarısız oluyor pik olsa bile pik göstermiyor vs. Zamanında çok denedim boşa masraf oldu.Pkos varsa belli olmaz ama adet bittikten sonra hemen çatlama olmaz yakınlarda eczane varsa ovulasyon testi alıp yarın başlarsanız eğer geçmediyse yakalayabilirsiniz benim adet bittikten 2 hafta sonra ayın 14.nde çatlama oldu hala şansınız var hemen ovulasyon takibine başlayın
O zaman gün aşırı ilişki yaşamak gerekir elbet tutar aksatmadan 1 gün arayla ilişki olsun belki bir şans tutar akıntınızı takip edin ilişkiden sonra 15 dakika yastık koyun belikize uzanın çok faydası var bu ay bende öyle yaptım bekliyorum şimdi günümü hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsiniz inşAllah buralaraMaalesef ovulasyon testleri Pco olanların bazılarında başarısız oluyor pik olsa bile pik göstermiyor vs. Zamanında çok denedim boşa masraf oldu.
Bazılarının adetken bile yumurtlama olduğu oluyor daha doğrusu tam as det bitmemişken herzmaan döngünün ortasında olmaz.
Tamda polikistik over olduğum için erken yumurtlama ihtimalim çok yüksek zaten bu yüzden kaçırdım bazı döngüleri. Hatta birden fazla şansım oluyor bu yüzden belki sonrada yumurtlama olabilir eğer döllenme olmadıysa tabi. Benim adet sonrası hemen ağrım olmaz belliki biterken yumurtlama dönemi başladı. Birde 17 Ağustosta ilişkiden sonra kasık ağrım bacağıma vuran ağrım oldu ilişkinin çatlamayi tetiklediği okumuştum. Normalde ben adet biter rahatlarim ağrı olmaz adet yaklaşana kadar. Bu yüzden şüphe ettim.
Nİyetim buydu aslında ama 16 ve 17 Ağustos ilişki oldu tam da ağrı dönemlerinde. Daha sonra maalesef pek fırsat olmadı araya bazı durumlar giriyor ister istemez her zaman yapılan plan uygulanmıyor. Elbette adet olana kadar denicem ama bence ağrılardan dolayı fırsatı yakaladım diye düşünüyorum. İş tutmaya kaldı dediğin gibi bacım. Yastık olayını bende uyguladım ilk kez. Çok şık bir yastık değildi ama biraz yardımcı oldu diye düşünüyorum.O zaman gün aşırı ilişki yaşamak gerekir elbet tutar aksatmadan 1 gün arayla ilişki olsun belki bir şans tutar akıntınızı takip edin ilişkiden sonra 15 dakika yastık koyun belikize uzanın çok faydası var bu ay bende öyle yaptım bekliyorum şimdi günümü hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsiniz inşAllah buralara
Emeklerimiz boşa çıkmaz inşAllahNİyetim buydu aslında ama 16 ve 17 Ağustos ilişki oldu tam da ağrı dönemlerinde. Daha sonra maalesef pek fırsat olmadı araya bazı durumlar giriyor ister istemez her zaman yapılan plan uygulanmıyor. Elbette adet olana kadar denicem ama bence ağrılardan dolayı fırsatı yakaladım diye düşünüyorum. İş tutmaya kaldı dediğin gibi bacım. Yastık olayını bende uyguladım ilk kez. Çok şık bir yastık değildi ama biraz yardımcı oldu diye düşünüyorum.
Amin inşaallah sende aynı şekilde güzel haberi alırsın
Günün ne zamandi ? Bu arada testinde çizgi var ben görüyorum.
Kafana takma akışına bırak bacımNormalde pazartesi yapacaktım şeytan dürttü pişman olacağımı bile bile yaptım şuan daha çok kafaya taktım
Evet baya erken davrandınEmeklerimiz boşa çıkmaz inşAllahbugün çatlamanın 10. Günü erken davrandım adetime 7 gün var pazartesi tekrar yapacağım o zaman da çıkmazsa adeti bekleyeceğim inşAllah şeytan dürtmezse
Canım benim göğüs hassasiyetim oldu battan 2-3 gün önce, o da adet belirtisi gibiydi yani ben öyle sandım en azından bat ın ilk gününe kadar hiçbir belirtim olmadı ilk günde inanılmaz bi şişkinlik oldu göğüs hassasiyetim arttı midem yanmaya basladı ama dediğim gibi hiçbiri battan önce değildiKızlar herkese merhaba yumurtam 14 ağustosta çatladı değerlendirim bugün 9.gün adete 8 gün var ama belirtim yok belirti aramam için erken mi yoksa bu ay da mı hüsran birkaç bişey var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz belirtileriniz varmıydı yada belirti olmadan gebeliğinizi öğrendiniz mi
Ah bir çıkarabilsem ufacık belirti oluyor hemen araştırıyorum her kadın bir değil diyorum sonra kendime ama nafile bu test olayını taktım şimdi de acaba testin kendi çizgisi mi diyorum ama diğer negatif testlerime baktım gölge dahi yokKafana takma akışına bırak bacımaklımızdan çıkardığımız zaman gelecek bebişler inanıyorum
Sizin durumunuz evet sıkıntılı erken öğrenmekte fayda var bende 2 kere kimyasal yaptım erken öğrenmek istiyorum belli tutunması için bişeyler yapılabilir bu arada ben folik asit de kullanıyorum kendi kafama göreEvet baya erken davrandındürtümesin o şeytan bir, insanın siniri bozuluyor çünkü birde kimyasal olayı var bu yüzden gecikmeyi beklemek lazım aslında. Ben her zaman geç test yapardım her zaman. Yalnız benim durumumda galiba erkenden öğrenmem benim lehime olucak çünkü progesteron desteğine ihtiyacım olabilir ve triod rahatsızlığı var az çalışıyor, iki katı doz almam gerekebilir ilacımı, bu yüzden bu sefer gecikmeyi beklemeden ilk defa test yapıcam.
Daha önce erken düşuklerim oldu bu sebebden gecikmeyi beklemeden tets yapıcam negatif çıksa bile doktora gidicem
Bekle diyorsun yaniCanım benim göğüs hassasiyetim oldu battan 2-3 gün önce, o da adet belirtisi gibiydi yani ben öyle sandım en azından bat ın ilk gününe kadar hiçbir belirtim olmadı ilk günde inanılmaz bi şişkinlik oldu göğüs hassasiyetim arttı midem yanmaya basladı ama dediğim gibi hiçbiri battan önce değildi
Kız kuruntu yapma düşünme biraz zor amaAh bir çıkarabilsem ufacık belirti oluyor hemen araştırıyorum her kadın bir değil diyorum sonra kendime ama nafile bu test olayını taktım şimdi de acaba testin kendi çizgisi mi diyorum ama diğer negatif testlerime baktım gölge dahi yok
Evet o yüzden pazardan domates biber kornişon salatalık aldım kilolarca kendimi yormadan turşu sos menemen falan yapacam kışlık düşünmemek için kendimi meşgul etmem lazım yarın ilk idrarla yapmamak için ikna edersem kendimi sonrasında yapmam zaten ilk idrar önemli onu atlatırsam gerisi kolayKız kuruntu yapma düşünme biraz zor amaaklından çıkarmaya çalış düşündükçe elimize bişey geçmiyor maalesef
Benim de geçen ay kimyasal olduğunu düşünüyorum. Cunki testimde ikinci silik çizgi çıkmıştı pembemsiydi gölge değildi. Daha sonraki aynı marka testler yapıldıktan sonra hiç çıkmadı. O sürede duphaston kullanıyordum gebeysem yardımcı olsun diye ama bence geç başladım ilaca doktora gitmedim çünkü herzamanki bazı PCO sorunlaridir belki diye ama hata bence. İlaç bitince adet oldum.Sizin durumunuz evet sıkıntılı erken öğrenmekte fayda var bende 2 kere kimyasal yaptım erken öğrenmek istiyorum belli tutunması için bişeyler yapılabilir bu arada ben folik asit de kullanıyorum kendi kafama göre
Bu arada senin belirtilerin var mı şuan?Sizin durumunuz evet sıkıntılı erken öğrenmekte fayda var bende 2 kere kimyasal yaptım erken öğrenmek istiyorum belli tutunması için bişeyler yapılabilir bu arada ben folik asit de kullanıyorum kendi kafama göre
Allahım bu ay yüzümüzü güldürsün dua edicem senin içinde isteyen herkes içinde başkasına edilen dua geri çevrilmezBenim de geçen ay kimyasal olduğunu düşünüyorum. Cunki testimde ikinci silik çizgi çıkmıştı pembemsiydi gölge değildi. Daha sonraki aynı marka testler yapıldıktan sonra hiç çıkmadı. O sürede duphaston kullanıyordum gebeysem yardımcı olsun diye ama bence geç başladım ilaca doktora gitmedim çünkü herzamanki bazı PCO sorunlaridir belki diye ama hata bence. İlaç bitince adet oldum.
Şimdi doktorum bu sefer beni erkenden duphastona başlattı tutunması için yardımcı olsun diye hergun alıyorum. Takviye olarak Myo inositol kullandım ve aynen bende folik asit alıyorum adetin başından beri.
Evet ara sıra gelen sızı var sağ kaşık ve alt karında 2 yudum su içip sıkışıyorum koşa kola tuvalete gidiyorum bide aşırı gaz sorunum var gazlı biri değilim hiç ama bu 5 6 gündür gazman gibiyimBu arada senin belirtilerin var mı şuan?
Benim mesela o yumurtalamadan bu yana arada sağ kasıkta ağrı oluyor. Yürürken hareket ederken de sağ kasıkta hassasiyet hissediyorum.
7/24 burdan çıkma senEvet o yüzden pazardan domates biber kornişon salatalık aldım kilolarca kendimi yormadan turşu sos menemen falan yapacam kışlık düşünmemek için kendimi meşgul etmem lazım yarın ilk idrarla yapmamak için ikna edersem kendimi sonrasında yapmam zaten ilk idrar önemli onu atlatırsam gerisi kolay
Evet mantıklı öyle yapalım7/24 burdan çıkma sentest de yapma bekle bakalım biraz daha, kafanı meşgul et herşey olacağına varır
Kan testi düşünmüyorum canım evet erken gebelik testlerim var birkaç tane bakalım yarınki modum ne olacak yaparım yada yapmam belli olmaz bana yaparsam haber veririm yinede evdeki testler nimo marka ama geçen ay bana yalancı pozitif gösterdi o yüzden yapmam herhalde pazartesi düşünüyorumL LAZ KIZI15 canım kan verme bu gebelık testlerı bızı çok uzuluyor . Yarın sabah ılk ısrarla tekrarla bakalım nasıl sonuç verecek tabı 12. Günü beklesen daha ıyı bekleyebılırsen o zaman yap ınsallah her yaptığında daha da koyulaşır ve hamıle olduğunu ogrenırsınSenın haberını almak ıcın sık sık bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?