Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Kızlar ben bu yumurtlamayı ve çatlamayı nasıl anlayacağım ve değerlendireceğim anlayacak şekilde anlatır mısınız

İnsallah güzel sonuç alırsın

Mide piskolojik de olabiliyor bazen ama tabiki gerçek belirtide olabilir.
Geçen ay ben öyleydim gazfirmasi gibi dolanıyordum. Belirtilerimden biriydi yani. El ayağım bile şişmişti bazen erken gebelikte oluyormuş ben o yüzden emindim hamile olduğuma ama adet olunca kimyasal olduğunu anladım.

Bende de işte sağ kasıkta dediigm gibi dün orta derece ağrıdı hatta. Gece de adet olacakmışım gibi rahim bölgesinde hafif kasılma oldu. Senin belirtilerin yavaş yavaş başlayabilir de benimki için biraz daha erken. Benim belirtilerin sebebi yumurtlama sonrası olan dönem ve salgılanan hormonlar. Eğer döllenme olduysa birşeyler çalışıyor anlamına da gelebilir ama gebelik belritisi olarak değerlendirilmez. Ama senin ufaktan başlayabilir. Yerleşme yeni olmuş olabilir senin test umitlendirdi beni İnşallah bebiş geliyordur

Yumurtlamadan sonra kasıkta ara sıra gelen batma oluyor sizde de durumlar iyi gidiyor gibi o zaman valla beklemek çok zor ama başka çare yok sizin için de hayırlısı olsun

Yumurtlamadan sonra kasıkta ara sıra gelen batma oluyor sizde de durumlar iyi gidiyor gibi o zaman valla beklemek çok zor ama başka çare yok sizin için de hayırlısı olsun
Amin cümlemiz için.
Ben o kadar düşünmüyorum bazen aklıma geliyor ne oluyor ki acaba şuan diyorum bunu aklıma getirende ara sıra gelen ağrılar sızılar oluyor. Oyalanıyorum çünkü işim var ev işim var derken filim filan izliyorum kafam dağılıyor otomatikmen. Aklıma gelince de burada bazen bir şeyler okuyorum.

Beklenen adet tarihime kadar bi belirti yaşamadım
Adet gününden 2 gün önce idrar testiyle öğrendim
Sonra belirtiler başladı :)
Her hamilelik özeldir canım.. kendini kimseyle kıyaslama.. bukadar araştırma bende öyleydim.. akışına bırak.. herşeyin bi vakti var.. sabretmen lazım

Büyük başarı gerçekten bende domates biber falan aldım sos falan yapacam yarın kafam dağılsın düşünmeyim

Büyük başarı gerçekten bende domates biber falan aldım sos falan yapacam yarın kafam dağılsın düşünmeyim
İyi yapmışsın

Benim çok geçti öyle zamanlarım heran düşündüğüm. Sürekli aynı konudan konuştuğum, birşeyler araştırdığım. Kendimden sıkıldım bu yüzden geçti benden o şeyler. Pozitif testi geçtim kese de Bebek görmeden heyecanlanmam ben artık.

Merhaba canımlar Yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 1000050021.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…