- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Ah canim insalah bekledigimize.deger.minimini minnoslarimiz olur
Evet canim bemde şaşkinim gunler gecmiyorTek.bende degilmis demekki bu agrilar yalniz.olmadigima.sevindim bak.simdi
Hello canım sende bizdensin bakalım kaçımız sevinicez bu aydan
ah insallah pozitifi goruruz, merakla bekliyorum haberlerinizi, bir iki gune belli olur heraldeokuyunca ben mi yazdım acaba dedim o kadar aynı sadece bat benim 10 veya 11 ekim 28 eylülü değerlendirdim ve hala geçmeyen kasık yumurta ağrım var ama dün test yaptım negatif çıktı
Tabikiİnşallah canım, yalnız olmadığıma sevindimdestek olucaz artık olsa da olmasa da
ah insallah pozitifi goruruz, merakla bekliyorum haberlerinizi, bir iki gune belli olur heralde
Tabikiisteyen dileyen gercekten anne olmak isteyenlere rabbim versin insalah dualarim hepnizle kizlar
Aslinda bu zamana kadar hic goguslerim sismezdi son 8 aydir adet olmama yakin goguslerim sismeye basladi sikinca sut geldi bemde o ay hastaneye gittim bebek olmasi icin hersey normal temiz doktor hormon testi istedi bende bu ay gogsumden sut geldi dedim ve sisiyor oda sut hormonunada bakalim dedi prolaktinim yuksek cikti biraz 30 du bana dostinex verdi bu ay onu ictim bu hormon sut hormonu nasil yeni dogum yapinca emzirince iste sut koruyor hamile kalmazsiniz diyorlar ya buda o bu dusunce gebelik olusuyormus bakalim bu ay umutlandimAh bir anlasamBende aynı durumdayım ğöğüs ağrım da yoğun
Bende de aynı şeyler var 12 Ekim benimde batMerhaba kizlar adetime 1 hafta var ve karnim kasiklarim sirtim cok ağriyor dun gece uyudum gecer diye gece bir kalktim uykuda hala agrim devam ediyor adet olacam desem daha 1 hafta var beklemedeyim 13 ekim bat 30 gunde 1 olurum
Hadi hayirlisi cnm insallah hamileyizdir ve sevincimizi burada yasariz hep beraberBende de aynı şeyler var 12 Ekim benimde bat
İnşallahHadi hayirlisi cnm insallah hamileyizdir ve sevincimizi burada yasariz hep beraber
Ay daha 6 gun var adetime benim tes yaptim ama.bi kac ust ustte silik yari.silik.kayuk kuyuk cikti guvvenmiyom.pek.testte.suanAmin yarın yazarız artık buraya şimdi ne desek boş, ben sonu adete dönerse üzülücem ama yıkılmam inşallah :)
Bata var daha test yapmadım henüz erken diyesizin bat nezmn? test yaptınız mı hamilelik yok mu?
erken gebelik testleri herzaman dogru sonuc vermiyomus daha bata var bence hamile olma ihtimalimiz yuksek (insallahama dün negatif çıktı işte erken gebelik testi yaptım bir de adet öncesi ağrısı mı siyeceğim ama bu kadar günler sürmez o da psikolojik desem ağrıyı hissediyorum ciddi ciddi her şey aklıma geliyor Allah korusun başka hastalık mı ya da menapoz mu bile diye düşünüyo insan
erken gebelik testleri herzaman dogru sonuc vermiyomus daha bata var bence hamile olma ihtimalimiz yuksek (insallah) bende aynı sekilde gunlerdir agrı hissediyorum ilk defa boyle bisey oldu. hamilelik degilse baska ne olabilir diye arastırma yaptım esimede bel fıtıgı oldum heralde dedim. fıtık olunca sinir sıkışmasından bacaklarda agrı gorulurmus. hamile olmasak bile hastalık olmasın die dua ediyorum
Kızlar merhaba bende aynı durumdayım adetime 5 ve 6 gün kala ve 4. gün 3 tane test yaptım bu şekil çıktı göğüs ağrılarım çok fazla sizce ne durum
ovulasyon testiniz varsa bide onunla deneseniz? bende yarın deniyim diyorum hala bacaklarımdaki agrı devam ediyo bata 5 gun varayy inşllh bata 2 gün var ama erken gebeliği de bata 5 gün kala yaptım menapoz veya hastalık değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?