Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya ne güzel denk geldi nasip işte hele kan verme sürecini heyecanla takip edicem ,çok korkuyorum bu ay ilk kez bu kadar yaşadım hem yumurtlama belirtilerini hemde hamilelik belirtilerini ne olur diyorum yanılmış olmayım bu sefer gerçek olsun çok yoğun hissediyorum,

ah insallah pozitifi goruruz, merakla bekliyorum haberlerinizi, bir iki gune belli olur heralde

ama dün negatif çıktı işte erken gebelik testi yaptım bir de adet öncesi ağrısı mı siyeceğim ama bu kadar günler sürmez o da psikolojik desem ağrıyı hissediyorum ciddi ciddi her şey aklıma geliyor Allah korusun başka hastalık mı ya da menapoz mu bile diye düşünüyo insan

Ah bir anlasamBende aynı durumdayım ğöğüs ağrım da yoğun
Aslinda bu zamana kadar hic goguslerim sismezdi son 8 aydir adet olmama yakin goguslerim sismeye basladi sikinca sut geldi bemde o ay hastaneye gittim bebek olmasi icin hersey normal temiz doktor hormon testi istedi bende bu ay gogsumden sut geldi dedim ve sisiyor oda sut hormonunada bakalim dedi prolaktinim yuksek cikti biraz 30 du bana dostinex verdi bu ay onu ictim bu hormon sut hormonu nasil yeni dogum yapinca emzirince iste sut koruyor hamile kalmazsiniz diyorlar ya buda o bu dusunce gebelik olusuyormus bakalim bu ay umutlandim

Belirtileri hic dusunmek istemiyorum psikolojik daha da gozume batacak yoksa, bi hafta var adetime gerçekten düşünmemek elde degil napsam bilemedim 29 eylul yumurtlama gordum insallah tutmuştur

Kızlar merhaba bende aynı durumdayım adetime 5 ve 6 gün kala ve 4. gün 3 tane test yaptım bu şekil çıktı göğüs ağrılarım çok fazla sizce ne durum

Eklentiler

• IMG_20201006_163224.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 327
  • IMG_20201006_162250.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 312
  • IMG_20201006_083008.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 270
  • IMG_20201006_073515.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 313
erken gebelik testleri herzaman dogru sonuc vermiyomus daha bata var bence hamile olma ihtimalimiz yuksek (insallah ) bende aynı sekilde gunlerdir agrı hissediyorum ilk defa boyle bisey oldu. hamilelik degilse baska ne olabilir diye arastırma yaptım esimede bel fıtıgı oldum heralde dedim. fıtık olunca sinir sıkışmasından bacaklarda agrı gorulurmus. hamile olmasak bile hastalık olmasın die dua ediyorum

ayy inşllh bata 2 gün var ama erken gebeliği de bata 5 gün kala yaptım menapoz veya hastalık değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…