- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
ovulasyon testiniz varsa bide onunla deneseniz? bende yarın deniyim diyorum hala bacaklarımdaki agrı devam ediyo bata 5 gun var
Bende aynıyım 11. Günümdü test yapmadım , yarın kan mı versem acaba dedim ama bir yandanda erkenden öğrenip kendimi strese sokmak istemiyorum olmazsa yapacak bir şey yok ama, varsa yok beta arttı artmadı bir sürü stres yapacağım, haksız mıyımKızlar bugün de ağrım hep devam etti kasık ağrısı değil de adet sancısı gibi ama adet yok bugün sizde durumlar nasıl test yapan oldu mu
Bende aynıyım 11. Günümdü test yapmadım , yarın kan mı versem acaba dedim ama bir yandanda erkenden öğrenip kendimi strese sokmak istemiyorum olmazsa yapacak bir şey yok ama, varsa yok beta arttı artmadı bir sürü stres yapacağım, haksız mıyım
Evet ovülasyon testiyle takip ettim ondan biliyorumyumurtlamadan sonraki 11.gün mü
Evet ovülasyon testiyle takip ettim ondan biliyorum
Bende öyleyim canım midem ve karnımda çok gaz var ölüyom nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum ve bence bu kadar erkenden başlaması kötü, korkuyom testbyapmayahayırlısı olsun hakkımızda, benim şu sancım çok oluyor özellikle akşamları bildiğin adet sancısı gibi
ben az once ovulasyon testi yaptım ikinci cizgi neredeyse yok gibi silikti, bata 5 gun var yumurtlamadan sonraki 9. gun, sizce testte cıkmaması normal mi yoksa hamilelik yok mudur?Kızlar bugün de ağrım hep devam etti kasık ağrısı değil de adet sancısı gibi ama adet yok bugün sizde durumlar nasıl test yapan oldu mu
Aynı durumu ben yaşadım kasık ağrısı çok şiddetliydi dr a gittim 3 defa birer hafta arayla sonunda hamilesin dedilerMerhaba kızlar, eylul ayının 15i adet başlangıcımdı, ovulasyon testinde piki 28 eylulde gördüm, 27 ve 28 eylulu degerlendirdik. 30 eylul ve 1 ekimde adet sancısı gibi cok siddetli bacak ve kasık ağrım oldu, bir haftadırda bu ağrılarım çok yoğun olmamakla birlikte devam ediyor, akıntım yok gogus hassasiyetim yok bat 13-14 ekim. aranızda bu sekilde uzun suren kasık agrısı yasayıp hamile kalanlar var mı? yoksa her belirtiyi hamilelige mi yoruyoruzfikirlerinize ihtiyacım var. simdiden cok tesekkurler..
Ya peki ovülasyon takibi yaptınız mı ilk ne zaman testiniz negatif çıktıAynı durumu ben yaşadım kasık ağrısı çok şiddetliydi dr a gittim 3 defa birer hafta arayla sonunda hamilesin dediler
10 günde negatif di 16 günde pozitif diYa peki ovülasyon takibi yaptınız mı ilk ne zaman testiniz negatif çıktı
benim bata 4 gun kaldı, dun ovulasyon ile test yaptm ama koyuluk yoktu, gebelik testi yapmak icin batı beklicemKIzlar test yapan yok mu bugün var mı bir şeyler ben dün 12. Günümde kan verdim 0.24 çıktı negatif yani adeti beklicem
Kasık agrima birde bacak agrisi eklendi bugun, aşırı bacağım ağrıyor bat persembe, pzt test yapayim diyorum bakalimBende kan testi verdim dayanamadım 12. Gün bugün 0.24 çıktı hamile değilimyükselmez bu demi
Bence bekle derim canım bak ben yaptım unutlanıyor insan ister istemezKasık agrima birde bacak agrisi eklendi bugun, aşırı bacağım ağrıyor bat persembe, pzt test yapayim diyorum bakalim
Bilmiyorum ki bana bile 0.24 bekle yükselebilir diyorlar 1.20 de beklemek lazım adetin geçmiş biraz daha bekle evde gebelik testi yap sabah tekrar,Kızlar 1.20 beta hcg sonuç ne sat 11 eylül bat 9 ekim ovulasyon günüm yani iliski olan 29eylül
Keske hic bunlara gerek olmadan nasip olsaydi beklemek umutlanmak cok kotu, gerci bunda da vardir ni hayir rabbim en iyisini bilir ne dymBence bekle derim canım bak ben yaptım unutlanıyor insan ister istemez
İnşallah hepimizin bekleyişi hayırla sonuçlanır sabah test yapcam ama umudum çok az,Keske hic bunlara gerek olmadan nasip olsaydi beklemek umutlanmak cok kotu, gerci bunda da vardir ni hayir rabbim en iyisini bilir ne dym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?