Gebeliğe Hazırlık yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovulasyon testiniz varsa bide onunla deneseniz? bende yarın deniyim diyorum hala bacaklarımdaki agrı devam ediyo bata 5 gun var

ovulasyon yok, bir tane de normal gebelik var bat günü belli eden var ya predictor express 2 gün sonra onu yaparım adet olmazsam

Kızlar bugün de ağrım hep devam etti kasık ağrısı değil de adet sancısı gibi ama adet yok bugün sizde durumlar nasıl test yapan oldu mu

Kızlar bugün de ağrım hep devam etti kasık ağrısı değil de adet sancısı gibi ama adet yok bugün sizde durumlar nasıl test yapan oldu mu
Bende aynıyım 11. Günümdü test yapmadım , yarın kan mı versem acaba dedim ama bir yandanda erkenden öğrenip kendimi strese sokmak istemiyorum olmazsa yapacak bir şey yok ama, varsa yok beta arttı artmadı bir sürü stres yapacağım, haksız mıyım

hayırlısı olsun hakkımızda, benim şu sancım çok oluyor özellikle akşamları bildiğin adet sancısı gibi
Bende öyleyim canım midem ve karnımda çok gaz var ölüyom nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum ve bence bu kadar erkenden başlaması kötü, korkuyom testbyapmaya

ben az once ovulasyon testi yaptım ikinci cizgi neredeyse yok gibi silikti, bata 5 gun var yumurtlamadan sonraki 9. gun, sizce testte cıkmaması normal mi yoksa hamilelik yok mudur?

Bende kan testi verdim dayanamadım 12. Gün bugün 0.24 çıktı hamile değilim yükselmez bu demi

Aynı durumu ben yaşadım kasık ağrısı çok şiddetliydi dr a gittim 3 defa birer hafta arayla sonunda hamilesin dediler

KIzlar test yapan yok mu bugün var mı bir şeyler ben dün 12. Günümde kan verdim 0.24 çıktı negatif yani adeti beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…