- 18 Aralık 2024
- 473
- 311
- 18
- 28
Artımet kaset test yaptım çıkmadı bıseyHaklısın canım şimdi yalancı pozitif olup kanla hayal kırıklığına uğramak da istemiyoruz inşallah vardır daha da belirginleşir senin bi daha test yap yine çift çıkarsa git kan ver
YaaArtımet kaset test yaptım çıkmadı bısey
Hayır olmadım sancım gelıp gıdıyı ama ben artımede güvenmeyip yenı test yaptım tabıkı yıne ilk idrar degılYaaregl olmadın mı peki hala
Canım sen bi kan ver
buda şimdiki hali kuruma çizgisidir diye su tuttum hala duruyo gri gibi degıl pembe daha çok ama kaç gündür hep böyle çıkıyo koyulasmıyo o yüzden kan vermek istemiyorumCanım sen bi kan ver
Beklicez o zaman canım bi kaç gün daha gelmezse o zaman git belki geç döllenmedirbuda şimdiki hali kuruma çizgisidir diye su tuttum hala duruyo gri gibi degıl pembe daha çok ama kaç gündür hep böyle çıkıyo koyulasmıyo o yüzden kan vermek istemiyorumEki Görüntüle 3643003
Bilmiyorum ya sıkıldım valla artık yarın gıder kan veririm kafa yı taka taka düzenimiz de bozuluyor varsa çıkarBeklicez o zaman canım bi kaç gün daha gelmezse o zaman git belki geç döllenmedir
Ayyynenn kafaya takmayın diyolar ama nasıl takmayalım bekliyorsun sonra regl olunca onun üzüntüsü, acaba olmıcak mı stresi çok zor bi süreç sen ne zamandır deniyorsunBilmiyorum ya sıkıldım valla artık yarın gıder kan veririm kafa yı taka taka düzenimiz de bozuluyor varsa çıkar
27 Eylül'de bı sene oluyo bir düşük ve üç tane kımyasalım var kafama taktıgım tek şey çizgi hep silik iki günde bi koyulasması gerekmezmı bu kouylasnıyo ama reglımde gelmıyoAyyynenn kafaya takmayın diyolar ama nasıl takmayalım bekliyorsun sonra regl olunca onun üzüntüsü, acaba olmıcak mı stresi çok zor bi süreç sen ne zamandır deniyorsun
5 üzeri pozitif sayılıyor zaten testler de baya silik bence normal değerinKızlar bugün kan verdım 7.67 çıktı testler hala silik çok sınırda bı rakammı
Darısı başımıza insallah yumurtlama tarihiniz neydi bat ne zamandı?Kızlar bugün kan verdım 7.67 çıktı testler hala silik çok sınırda bı rakammı
Ay inş oyledır tek korkum kimyasal5 üzeri pozitif sayılıyor zaten testler de baya silik bence normal değerin
AMİN en kısa zamanda inşallah sizlerden de güzel haber beklerım benın Sat 14 ağustos 25-26 ağustos da ilk defa uzayan akıntıyı gördüm degerlendırık üç gün ama kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon günü gosterıyo ben onu da değerlendirdim uygulamaya göre 13&14 eylül batDarısı başımıza insallah yumurtlama tarihiniz neydi bat ne zamandı?
Kasık agrınız vs varmıydı benim hiç belirti yok dediğiniz gibi sadece yumurlama gününde belirtim vardı uzayan akıntı ovulasyon testi pikti değerlendirdik ama devamı gelmedi adetime 8 gün kaldıAMİN en kısa zamanda inşallah sizlerden de güzel haber beklerım benın Sat 14 ağustos 25-26 ağustos da ilk defa uzayan akıntıyı gördüm degerlendırık üç gün ama kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon günü gosterıyo ben onu da değerlendirdim uygulamaya göre 13&14 eylül bat
Askım benım yumurtam dan bu yana devam eden kasık ağrılarım var hafıf hafıf bı kaç gündür özellikle alt karnım ağrıyo ben reglımı ayırt edebiliyorum regl agrısı gıbı degıldı benımkı göğüslerim hala şiş dokunınca agrıyo ishal kabızlık olmadı ama gaz bende de vardı iki gündür kokuları daha net alıyorım normalde burnum hep tıkalı nezle gıbıyım iki üç gündür birde atesım hep yuksektı hıc dusmedı özellikle ölçüp takıp ettimKasık agrınız vs varmıydı benim hiç belirti yok dediğiniz gibi sadece yumurlama gününde belirtim vardı uzayan akıntı ovulasyon testi pikti değerlendirdik ama devamı gelmedi adetime 8 gün kaldı
Of saçmalıyonbazen doktorlar ya neye dayanarak gebe kalamazsın dedıkı sana veren allahKızlar benim de kasık ağrım çok fazla şişkinlik ve gaz şikayetim var üç gündür arada mide bulantısı da oluyor.Alt karnıma ağrı giriyor bide ilk defa böyle yaşıyorum.Adetime 6 gün var.İki kere idrar testi yaptım negatif, iki gün önce beta da negatif çıktı.Sonradan çıkabilir mi? Amh 0.98di.Doktor hemen gebe kalamazsın dedi bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?