Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Bilmiyorum ya sıkıldım valla artık yarın gıder kan veririm kafa yı taka taka düzenimiz de bozuluyor varsa çıkar
Ayyynenn kafaya takmayın diyolar ama nasıl takmayalım bekliyorsun sonra regl olunca onun üzüntüsü, acaba olmıcak mı stresi çok zor bi süreç sen ne zamandır deniyorsun

Ayyynenn kafaya takmayın diyolar ama nasıl takmayalım bekliyorsun sonra regl olunca onun üzüntüsü, acaba olmıcak mı stresi çok zor bi süreç sen ne zamandır deniyorsun
27 Eylül'de bı sene oluyo bir düşük ve üç tane kımyasalım var kafama taktıgım tek şey çizgi hep silik iki günde bi koyulasması gerekmezmı bu kouylasnıyo ama reglımde gelmıyo

Darısı başımıza insallah yumurtlama tarihiniz neydi bat ne zamandı?
AMİN en kısa zamanda inşallah sizlerden de güzel haber beklerım benın Sat 14 ağustos 25-26 ağustos da ilk defa uzayan akıntıyı gördüm degerlendırık üç gün ama kullandığım uygulamaya göre 1 eylül ovulasyon günü gosterıyo ben onu da değerlendirdim uygulamaya göre 13&14 eylül bat

Kasık agrınız vs varmıydı benim hiç belirti yok dediğiniz gibi sadece yumurlama gününde belirtim vardı uzayan akıntı ovulasyon testi pikti değerlendirdik ama devamı gelmedi adetime 8 gün kaldı

Kızlar benim de kasık ağrım çok fazla şişkinlik ve gaz şikayetim var üç gündür arada mide bulantısı da oluyor.Alt karnıma ağrı giriyor bide ilk defa böyle yaşıyorum.Adetime 6 gün var.İki kere idrar testi yaptım negatif, iki gün önce beta da negatif çıktı.Sonradan çıkabilir mi? Amh 0.98di.Doktor hemen gebe kalamazsın dedi bir de

Kasık agrınız vs varmıydı benim hiç belirti yok dediğiniz gibi sadece yumurlama gününde belirtim vardı uzayan akıntı ovulasyon testi pikti değerlendirdik ama devamı gelmedi adetime 8 gün kaldı
Askım benım yumurtam dan bu yana devam eden kasık ağrılarım var hafıf hafıf bı kaç gündür özellikle alt karnım ağrıyo ben reglımı ayırt edebiliyorum regl agrısı gıbı degıldı benımkı göğüslerim hala şiş dokunınca agrıyo ishal kabızlık olmadı ama gaz bende de vardı iki gündür kokuları daha net alıyorım normalde burnum hep tıkalı nezle gıbıyım iki üç gündür birde atesım hep yuksektı hıc dusmedı özellikle ölçüp takıp ettim

Of saçmalıyonbazen doktorlar ya neye dayanarak gebe kalamazsın dedıkı sana veren allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…