Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Merhaba merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın bende test takibi yapıyorum ama iğne ile progtestanı neden kullandınız ne işe yarıyor progestan kullandım hamileyken düşük riskim vardı ama iğneyi bilmiyorum hamile olmadan yumurtlama döneminde kullanılan bir şey mi ?

0.53 ile gebe kaldım düşük yaptım 8. Haftada kalbi durdu reserve kalitesi artması için sağlıklı beslenme yapıyorum 1.80 şuan 0.1 ile hamile kalan var doktorunuz yanlış konuşmuş

Maşallah maşallah maşallah inanınki yazınızı okumaya başladığım ilk cümleden itibaren hep maşallah sözü çıktı ağzımdan.Bi insan tanımadığı bir insan için ancak bu kadar mutlu olabilir. Rabbim sağsalim kucağıınıza almayı nasip etsin.O kadar güzel anlatmışsınız ki süreci dilinize sağlık.
Ben bundan 1 yıl önce evlemdim ve 10 ay önce kürtaj oldum boş gebelikten dolayı çok zor günlerdi.O gün bugündür deniyoruz fakat olmuyor bu ay da yumurta çoğaltıcı kullandım pazartesi de çatlama iğnesi yapılacak.Öğretmenim okulda çok yoruluyorum.Hiç umudum yok doktora da söyledim ümidi kestiğimi bilemiyorum süreç nasıl ilerler ama rabbim her isteyene hayırlısından versin inşallah

45. gün gebe olduğumu öğrendim
Şuan da oğlumada simla ve fortuna aldım takviye olarak

Merhaba hanımlar buraya ilk kez yazıyorum agustosun 25 de adet oldum ve eylülün 7sinde eşimle birlikteliğimiz oldu korunmalı oldu iliskiden 3 gün sonra yumurtlama günümmüş takvimde öyle diyordu ve o günden sonra gouslerimde agri oldu hala daha var ve iliskiden 45 gün sonra kasık bel ağrım oldu sık idrara gidiyorum 2 3 gündür adetime bugünde sayarsak 8 gün var bide ben adetlerini çöl geç oluyorum hiç gününde olmuyorum hep 5 6 gün geçiyor hatta birkeresinde 10 gün geçmişti ama hiç başıma böyle birsey gelmwmisti iliskiden 3 gün sonra meme agrisi falan

Merhaba hanımlar buraya ilk kez yazıyorum agustosun 25 de adet oldum ve eylülün 7sinde eşimle birlikteliğimiz oldu korunmalı oldu iliskiden 3 gün sonra yumurtlama günümmüş takvimde öyle diyordu ve o günden sonra gouslerimde agri oldu hala daha var ve iliskiden 45 gün sonra kasık bel ağrım oldu sık idrara gidiyorum 2 3 gündür adetime bugünde sayarsak 8 gün var bide ben adetlerini çöl geç oluyorum hiç gününde olmuyorum hep 5 6 gün geçiyor hatta birkeresinde 10 gün geçmişti ama hiç başıma böyle birsey gelmwmisti iliskiden 3 gün sonra meme agrisi falan

https://www.kadinlarkulubu.com/konu...un-gun-gebelik-belirtilerim-hanimlar.1568773/

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 41 yaşındayım tüp bebek iki kez olumsuz genetikten de saglıksız geliyor embriyolar. Bende de dediklerinize heterozigot yazıyor ama sorun yok dediler kan sulandırıcı falan kullanmadım hiç sorun mu oluyor

Daha çok erken pes etmek için. Hiç sorun olmasa bile bu iş nazlı bir iş hemen ha deyince olmuyor ve bazen bunun cidden bir sebebi de yok yani. Siz sıkıldınız yoruldunuz sürecin stresi de insanı yıpratıyor doğru. Ama bir kardeş tavsiyesi şöyle yapın. Önce bikere temiz temiz tetkikleriniz yaptırın rahim filmi ya da hormon testleri vs ne gerekiyorsa yapın önünüzü görün derim eğer herşey temizse ozaman bırakın bişey kollanmayın sadece ovulasyon testleriyle yumurtlamayı takip edin pik gördüğünüz iki gün üst üste ilişki yaşayın gerisini Allah’a emanet edin. Olacağı var sa olur neden olmuyor diye yiyip bitirmeyin de kendiniz. Bu arada güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim, bende başka başka stresler yaşıyorum ve bu streslerden bebeimin etkilenmemesi için dua ediyorum. Hayat böyle biley işte hep inişli çıkışlı. Pes etmeyin ama yumuşatın süreci.

İlişkinin üstünden 45 gün mi geçti doğrumu anladım? Hayır eğer öyleyse zaten test yapın çıkar gebelik.

Amin inşallah teşekkür ederim sorunuza gelecek olursak isterseniz doktorunuzu değiştirin. Ya yeterince bilgisi yok ya da özensiz davranıyor. Bu tip genetik mutasyonlarda bence herkesin kannsulandırıcı kullanması gerekiyor. Gerek yok diyen doktorları anlamıyorum. Benim devlet hastanesinde gittiğim bir doktor vardı ozaman daha genetik test yaptırmamıştım bir oğlum vardı 1 yaşında ama ondan önce de 3 düşüğüm vardı. Oğluma hamile kaldığımda bana iğne ve progestan başlatmışlardı hemen. Sonra tekrar 5. Hamileliğimde (3 düşük bir oğlum sonra bir gebelik daha) bana dediki hiçbirşey kullanmana gerek yok bak oğlun var demekki doğuradabiliyorsun falan dedi aptal kafam onu dinledim bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Sonra söyledim bana böyle böyle dediniz dedim Allah Allah ben niye öyle biley söyleyeyim dedi ruh hastası. Neyse sonra ben şimdi yine gebe kaldım kontrole gittim ozaman çok erkendi dış gebeliknolabilir boş gebeliknolabilir hiç birşey belli değil daha dedi dedimki siz niye böyle söylüyorsunuz insan panikliyor e niye üzülüyorsun bir oğlun var işte yeter dedi manyak. Ya danane benim kaç çocuk istediğimden kendi iki tane yapmış çokmpişmanmış falan bakın doktorların iç dünyalarını bilemiyoruz. Buyüzden konusunda iyi doktorlar seçin eğer istanbuldaydanoz size kendi profesörümü önerebilirim adam işinde ülkede tek ve zirvede. Onunla süreci takip edip doğurmamak mümkün değil önce Allah’a emanetiz tabi. Bence siz transfer olduğunuz günden itibaren kan sulandırıcınızı kullanın herhangi bir kanamanıznolmazsa. 10 gün de progestan fitil kullanın 10 gün sonra gebelik varsa devam edin yoksa bırakın ki regli olabilin. Progestan regliye engel oluyor çünkü

Merhaba iğneyi genetik test denilen birşey var 6lı panel deniliyor genetiğinize bakılıyor. Benim genetik testimde 2 gende mutasyon çıktı hal böyle olunca anladıkki 4 düşüğümüde kan pıhtılaşmasından dolayınyapmışmolma ihtimalim yüksek. Belki tek seçenekno değil ama ihtimaller arasında en yükseğiydi. Buyuzden ilişki sonrası hemen iğneye başladım hatta akşam yatarken iğne sabah kalkınca coraspirin aldım. Progestana gelince, o hormon aslında her kadının vücudunda zaten var. Döllenme olup bebek rahme tutunmaya başlarken salgılanmaya başlıyor. Benim gibi ileri yaş annelerinde bu işler bazen aksayabiliyor ve rahim Bebek için hazır hale gelmemiş olabiliyor. Spermle buluşan yumurta rahime doğru yuvarlanıp kendine tutunmakmiçin yer ararken rahimin buna hazırlanmış olması gerekir bu hormon sayesinde, işte ben riske atmakmistemediğim için ilişkiden sonraki gün vücudumda birşeyler hissettiğimde döllendiğimi anladığımda başladım ki rahim gelen dölü hemen tutabilsin diye.

Tüp bebek yaptırıyorum hamile kalınca mı verilecekti bilmiyorum ama tutunmaması bundan kaynaklı mı acaba. Tekrar tedaviye başladığımda mutlaka kullanıcm dahiliye doktoruma da sorayım. Sizin doktorunuz kim acaba hamile kalırsam inşallah onunla devam edeyim

Kızlar reglime bir hafta var dün leke geldi kahverengi hafif bel karın ağrım var. Bugün karnım ağrıyor gebelik olabilir mi ne yapmam lazım şuan bilmiyorum hastaneye gitmeli miyim beklemeli miyim regl gününü

Sizinle yaşımız aynı bende 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum şimdi çok şükür 7 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin

Profesör Dr İsmail Özdemir. Benim plasentam rahme yapışıktı genelde normal doktorlar rahimi alıyorlar plasentadan ayıramıyorlar ama İsmail hoca bir perinatoloji uzmanı. Riskli gebeliklerde ön planda yani. Yeri Beşiktaş Fulya da. Bence mutlaka görüşün

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız 11 eylül sizce pik mi

Eklentiler

• IMG_DA799D32-4219-4BA2-BE1B-2116DAE00A35.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…