- 8 Mart 2025
- 57
- 14
- 3
- 32
Günün de geçtiyse 9 ekimden bu güne beta yükselmiş olabilir. Bence test yapınKan testi vermiştim özelde 9 Ekim akşamı oradaki hemşireler pozitif olduğunu, bazen oradaki testlerin de öyle kayabildiğini söyledi ama sonuç <2 çıktı, hala regl olmadım göğüs uçlarım sızlıyor, akıntım ve bulantım da var ama regl olmayı bekliyorum
Yeniden test yaptınız mı?Merhaba, 29 yaşındayım olursa ilk gebeliğim olucak. İstiyoruz aynı zamanda. 7.ayımız korunmadığımız. Bat 17 ekim veriyor. 5 gün erken kahverengi sulu akıntım oldu. Erken sökülüyor heralde dedim ama 1.5 gün sürüp kesildi. Bugün ise 2 gün kala erken gebelik testi yaptım. T bölgesinde silik çizgi var, yükleyeceğim ama kalite aşırı bozuluyor tıkladığınızda çıkar mı bilmiyorum. Yorumlar mısınız
Bu sabah kan verdim net olması için, öğleden sonra sonuç çıkıcak bekliyorumYeniden test yaptınız mı?
Hayırlı haberinizi bekliyoruz inşallahBu sabah kan verdim net olması için, öğleden sonra sonuç çıkıcak bekliyorum
9 Ekim gecikmemin 13. Günüydü çıksa çıkardı diye düşünüyorum ama aklımı da kurcalıyor biraz açıkçası, çünkü hemşireler testime pozitif gözüküyor demişti negatif çıkınca ister istemez hayal kırıklığı oldu birazGünün de geçtiyse 9 ekimden bu güne beta yükselmiş olabilir. Bence test yapın
Geç döllenme olmuş olabilir9 Ekim gecikmemin 13. Günüydü çıksa çıkardı diye düşünüyorum ama aklımı da kurcalıyor biraz açıkçası, çünkü hemşireler testime pozitif gözüküyor demişti negatif çıkınca ister istemez hayal kırıklığı oldu birazbakalım bir kaç güne daha gelmezse reglim tekrar test veririm
O kadar geç döllenme olur mu acaba çünkü neredeyse bir sonraki reglim yaklaşıyor, acaba bu ay yumurtlamadım mı diye düşünüyorumGeç döllenme olmuş olabilir
Bu ayı yumurtlamamış olsanız da regli olursunuz. Bunun onunla alakalı olduğunu düşünmüyorumO kadar geç döllenme olur mu acaba çünkü neredeyse bir sonraki reglim yaklaşıyor, acaba bu ay yumurtlamadım mı diye düşünüyorum
Benimde adetim 11 gün gecikti 8. Gün kan verdim negatif çıktı doktorum bir hafta daha bekle dedi ama bende de aynı durum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum göğüslerim acıyor ve sanki büyüdüler kendimi o kadar hazırlamıştım ki hamileyim diye kan testini görünce yıkıldım ama inşallah geç döllenme olmuştur ama pek umudum yok olsa belli olmaz mıydı kanda acaba9 Ekim gecikmemin 13. Günüydü çıksa çıkardı diye düşünüyorum ama aklımı da kurcalıyor biraz açıkçası, çünkü hemşireler testime pozitif gözüküyor demişti negatif çıkınca ister istemez hayal kırıklığı oldu birazbakalım bir kaç güne daha gelmezse reglim tekrar test veririm
O kadar farklı şeyler söyleyen var ki bence çok umutlanmadan olursa sevinirim diye takip etmek lazım süreci ben 2 saat önce kan verdim tekrar negatif çıktıBenimde adetim 11 gün gecikti 8. Gün kan verdim negatif çıktı doktorum bir hafta daha bekle dedi ama bende de aynı durum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum göğüslerim acıyor ve sanki büyüdüler kendimi o kadar hazırlamıştım ki hamileyim diye kan testini görünce yıkıldım ama inşallah geç döllenme olmuştur ama pek umudum yok olsa belli olmaz mıydı kanda acaba
2 saat önce kan verdim negatif çıktı artık regli bekleyeceğim bakalımBu ayı yumurtlamamış olsanız da regli olursunuz. Bunun onunla alakalı olduğunu düşünmüyor
Evet cidden öyle bende bugün sabah adet oldum pazartesi gidicem doktora bakalım ne dicekO kadar farklı şeyler söyleyen var ki bence çok umutlanmadan olursa sevinirim diye takip etmek lazım süreci ben 2 saat önce kan verdim tekrar negatif çıktı
Markaları ne testlerinEki Görüntüle 3660838 Bu test adet gününe iki gün kala. 2. Si bir gün kala dün adet olmam gerekiyordu başka markaların testlerinide yaptım hepsinde hayali biz çizgi varsanırım kimyasal gebelik ya da bu testler bozuk
Mor olan awox, pembe olan clear pink marka bugün regl başlayacak gibi hissediyorumMarkaları ne testlerin
Awox çok iyi böyle yalancı pozitif falan çıkarmaz bence kan ver gebelik var gibiMor olan awox, pembe olan clear pink marka bugün regl başlayacak gibi hissediyorum
Bak iki gün önceki Awox testim güvenilir bi testMor olan awox, pembe olan clear pink marka bugün regl başlayacak gibi hissediyorum
Bunda bakar mısınız bugün itibarıyla adete 3 günüm var dün yapmıştım ben bu testi bu da awox marka şu an aktif olarak bir bel ağrım var sizce testim nedirBak iki gün önceki Awox testim güvenilir bi test
İnce bir çizgi gözüküyor canımBunda bakar mısınız bugün itibarıyla adete 3 günüm var dün yapmıştım ben bu testi bu da awox marka şu an aktif olarak bir bel ağrım var sizce testim nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?